Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Руски истории :beer11:

http://www.youtube.com/watch?v=VNRPCi9mWLk

http://www.youtube.com/watch?v=sUuOg95-AwE&feature=endscreen

Ръчкам си компа и изведнъж, :comp_virus:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

FP 10001%
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 131,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Руски истории :beer11:

FP 10001%

:giggle1:

Публикувано изображение

Хареса ми заглавието на темата затова искам да задам един за някои малко смешен въпрос на който не държа да ми отговаряте.Липсва ми това че при мен няма никакви вируси няма зловреден софтуеър ,не ми излизат абсолютно никакви проблеми ,инсталират се и работят перфектно всички програми.Процесора никога не ми вдига по големи стойности, а РАМ паметта ми е все около 20% заета.Сега преброих инсталираните ми програми над 40 са,сред които има уторент,скайп,Гугъл хром,фото шоп,програма за видео едит и др.......Чакам вече около 9 месеца да ми дойде отнякъде някой вирус или зловреден софтуеър,който да забави системата ми но уви няма засега.Пиша че чакам 9 месеца защото тогава за последно съм си преинсталирал системата-Уиндоус 7-64.Оттогава експериментирам как ще работи без никъкъв антивирус,без никаква програма за зловреден софтуеър,с изключен Уиндоус дефендер,без нито една инсталирана актуализация,оставил съм само защитната стена включена и друга никаква защита.Та аз по рано с антивирус и защити всякакви не можех да издържа и 5 месеца без да преинсталирам защото всичко се забавяше малко по малко!

Хареса ми заглавието на темата затова искам да задам един за някои малко смешен въпрос на който не държа да ми отговаряте.

А... въпросът е?

А... въпросът е?

Искаш ли едно домати? ;)

Искаш ли едно домати? ;)

То този въпрос е ясен! :D Отговорът - също. :P

Не разбрах точно какъв е въпросът, та затова питам точно какъв е. Ако е нужен вирус, то има достатъчно хора тук, които биха могли да осигурят такъв - чрез публичен линк или съответно на лични съобщения.

П.П. Е, няма да съм аз човекът, който ще предостави линк, де.

:ph34r:

Редактирано от petinka90 (преглед на промените)

Щом искате въпрос той е защо като вече 9 месеца откакто съм без антивирус и без никакви програми за премахване на зловреден софтуеър, ,изключени всички фунции дето са за защита и без нито една актуализация инсталирана....компютъра ми работи перфектно.

Щом искате въпрос той е защо като вече 9 месеца откакто съм без антивирус и без никакви програми за премахване на зловреден софтуеър, ,изключени всички фунции дето са за защита и без нито една актуализация инсталирана....компютъра ми работи перфектно.

След като си без антивирусен софтуер от къде знаеш че не си заразен с нещо?

Направи си контролен скан с MBAM&HitmanPro и тогава можеш да твърдиш че всичко е ок(макар че няма 100% гаранция двете програми да засичат всичко)

Осмисли това и после събирай овации в раздела

Овациите се дават(получават),те не се събират или просят с помощта на "табелката" ..сещаш се!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Овациите се дават,те не се събират или просят с помощта на "табелката" ..сещаш се!

Е, виждам че ти го правиш като предлагаш юзеруугодни неща. Но без да се замисляш за последствията. Помисли над следната мисъл:

The man, who knows how, will have work always. The man, who knows why, will be his manager always.

The man, who knows how, will have work always. The man, who knows why, will be his manager always.

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.

http://www.kaldata.c...tion=boardrules

........или викаш за вас е изключение,а къде е примера ...някъде в 5-а глуха :wink12:...ей сега ще ти забърша коментара :P

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

flexxpoint аз ако се заразя ще пия хапчета и ще ми мине.Защо да сканирам система която си работи по бързо от всякога и която толкова месеца продължава да е перфектна....Писах че експериментирам за да видя кога ще ми направи така някъкъв проблем,ако въобще се появи....

http://www.kaldata.c...tion=boardrules

........или викаш за вас е изключение,а къде е примера ...някъде в 5-а глуха :wink12:...ей сега ще ти забърша коментара :P

Ами докладвай ме. Но може би е разумно да те пратя в раздела за езици за да разбереш малко неща за превода

Ами докладвай ме. Но може би е разумно да те пратя в раздела за езици за да разбереш малко неща за превода

Никога не предавам хората, които съм уважавал и продължавам да ги уважавам!

Друг е въпроса, когато не получавам насреща,това което очаквам,но това си е мой проблем вече!

Лек вечер и Весело посрещане на Светия Празник!

Никога не предавам хората, които съм уважавал и продължавам да ги уважавам!

Друг е въпроса, когато не получавам насреща,това което очаквам,но това си е мой проблем вече!

Лек вечер и Весело посрещане на Светия Празник!

Лека вечер и честит празник и на теб

П.П. Имах предвид по-скоро това (за превода): Преводът е като жената, или е хубав или е верен

flexxpoint аз ако се заразя ще пия хапчета и ще ми мине.Защо да сканирам система която си работи по бързо от всякога и която толкова месеца продължава да е перфектна....Писах че експериментирам за да видя кога ще ми направи така някъкъв проблем,ако въобще се появи....

Явно под заразяване разбираш проблем в системата...не знам дали си наясно че за повечето малуеър в последно време е приоритет да не причинява повреди,а да си върши работата за която е писан:инфо стилъри,даунлоъдъри,ботове и тнт.Явно визираш чист вирус в случая?

Може и да му прави профилактика на машината, дефрагментиране и оптимизация даже :wink12: , така е....Може и да има защитни функции - пазят и от конкурентите (другите)...

По ми е добре когато си отварям папка или файл в системата, в момента на чукането да е отворен,отколкото да чакам като по рано по секунда или две.А най съм доволен при сърфиране там пак ми отваря страниците по бързо от вдигането на пръста.Доволен съм и при свалене на торенти там скоростта вместо 200-300 сега ми е 1200кб.....малко ми е мястото тук за да опиша всички ползи.Тогава някой да ми обясни за какво ми пречат вирусите......

Не знам и аз от 4 месеца съм само с аваст и стената на windows и няма грам ядове, но не мога да се реша още да махна и аваста.

По ми е добре когато си отварям папка или файл в системата, в момента на чукането да е отворен,отколкото да чакам като по рано по секунда или две.А най съм доволен при сърфиране там пак ми отваря страниците по бързо от вдигането на пръста.Доволен съм и при свалене на торенти там скоростта вместо 200-300 сега ми е 1200кб.....малко ми е мястото тук за да опиша всички ползи.Тогава някой да ми обясни за какво ми пречат вирусите......

Имаш предвид че сваляш с 300 до 1200 кб/с?? А аз пропишях за по скъп нет че 5 mb/s ми се виждат малко, та сега с 50mbp/s достигам 8-9mb/s

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

.Може и да има защитни функции - пазят и от конкурентите (другите)...

Carberp

It comes with three plugins: MiniAV, StopAV and Passw. MiniAV is a generic mini-antivirus which was designed to kill specific trojans or other uncategorized possibly malicious applications that had been heuristically considered as malware. It includes a disinfection mechanism against ZeuS, Adrenalin, Limbo, Barracuda and BlackEnergy.

Citadel Версия 1.3.2.0 (29.02.2012, 00:15 )

Что сделано:

[+] Добавлен модуль MiniAV, который позволяет чистить ПК бота от чужой малвари, модуль срабатывает каждые 4 часа и удаляет все Zeus-модификации из системы, такие как Zeus1,2,Ice9 и т.п.

;)

Не знам и аз от 4 месеца съм само с аваст и стената на windows и няма грам ядове, но не мога да се реша още да махна и аваста.

Имаш предвид че сваляш с 300 до 1200 кб/с?? А аз пропишях за по скъп нет че 5 mb/s ми се виждат малко, та сега с 50mbp/s достигам 8-9mb/s

Да ама аз съм с безжична връзка която има средна скорост на сваляне 10мб и качване едва 1мб.Такова е положението тука в Мадрид.А относно Аваста,той както всички антивирусни не защитават теб(А Тях от теб!).Те просто пресяват това което правиш или сърфираш. Според мен антивирусите са за начинаещите които не разбират.Който си познава системата как му работи за какво му е.
Михнев , ..... ? Защото нямаш смелост сам да водиш битка с модераторите на форума ли ? ! ! !

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Да ама аз съм с безжична връзка която има средна скорост на сваляне 10мб и качване едва 1мб.Такова  е положението тука в Мадрид.А относно Аваста,той както всички антивирусни не защитават теб(А Тях от теб!).Те просто пресяват това което правиш или сърфираш. Според мен антивирусите са за начинаещите които не разбират.Който си познава системата как му работи за какво му е.

Явно в България нета наистина е много добър,много хора които са в чужбина се оплакват от бавен или скъп нет.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.