Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Още от много малък не харесвах метъла, нито рока...не ме кефи такава музика. Единствено Скорпионс ги уважавам, и то баладите!

Еййй , вечната контра :D . Необходимо е "Вятъра на промяната" да ти охлади мозъка! Хубавото си е хубаво , ама какво ти разбира на теб главата! :ph34r:
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей, редовните във форума / всички / , я изпийте по една студена бира, с мезенце готина музика !

Благодаря ти. Малкият е страшен фен на Металика,пък аз кво да говоря - съм закърмен с такава музика. Тогава когато се криехме по входовете и слушахме Метронома,Гласът на Америка ...и ядяхме магданоз да не ни гепят,че сме пушили... :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Благодаря ти. Малкият е страшен фен на Металика,пък аз кво да говоря - съм закърмен с такава музика. Тогава когато се криехме по входовете и слушахме Метронома,Гласът на Америка ...и ядяхме магданоз да не ни гепят,че сме пушили... :D

Fox Kids и Cartoon Network , някои никога не порасват.

Мохикане ! Буммм,пукккк балона се пукна детенце ! Ти къде се буташ бре ?

Казах ти че ще публикувам твоя снимка

:rolleyes:Публикувано изображение:rolleyes:

ама ти едва ли чаткаш. :angry:

Опааа...виждам нервни спазми...

2.В настройките за проверка по избор е зададено да пита след края на проверката.

Е да де...нЪл това се питам и аз- кога шЪ е края!? :question:

3.Ще те помоля да спреш със спама и ако ще участваш - участвай, ако не празните приказки в твоята тема.

Ето, участвам... :clown:

Нещо от мен.

Интересен портал: http://antidota.net/index/0-156

Явно е интересно, за съжаление словеците намират някаква гад в favicon.ico

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не бих казал, че намират гад ;) по-скоро си пазят програмата от кейчетата в нета и тенденциозно блокират подобни сайтове в интернет.

Спирате защитата и влизате, да винаги има риск като спрете защитата, но сайта е дълбоко известен на всички ;)

Публикувано изображение

Редактирано от dim0v (преглед на промените)

Не бих казал, че намират гад ;) по-скоро си пазят програмата от кейчетата в нета и тенденциозно блокират подобни сайтове в интернет.

Спирате защитата и влизате, да винаги има риск като спрете защитата, но сайта е дълбоко известен на всички ;)

Да бе,да

Никой не може да ме убеди, че това не е стар трик, който ползват ЕСЕТ с тенденциозното блокиране на сайтове, в които се предоставят просто лицензи... Сега предполагам няма човек в този форум, който толкова лекомислено да тегли и инсталира програми от подобни сайтове примерно ;) Друга веселба ми беше, когато започнат да пишат, не използвайте еди си какви лицензи, те са еди си какви.... Да обаче едно време, когато програмата можеше да се тегли от сайта само след въвеждането на име и пас, с тези лицензи можеше да се тегли от сайта... извода е ясен (Лицензите УЖ не са функционални, ама видиш ли с тях може да се тегли от сайта.. ) :) П.П: това беше вметка.

Редактирано от dim0v (преглед на промените)

аребегай commented on About

По голяма тъпотия не бях виждал из нета :)

Отиде в коша, пич!

И моля ,който не знае въобще какво е програма за защита или как се чисти зараза да не ми цапа блога ...

И поздравче за комплексарите:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=TvPxTOCnTO0

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Отиде в коша, пич!

И моля ,който не знае въобще какво е програма за защита или как се чисти зараза да не ми цапа блога ...

И поздравче за комплексарите:

Пази Боже сляпо да прогледне Публикувано изображение

С прахосмукачка или със Стийм Моп чистиш заразите :laughing5:

Пази Боже сляпо да прогледне Публикувано изображение

С прахосмукачка или със Стийм Моп чистиш заразите :laughing5:

Няма значение как и с какво го правя ,но го правя сам, а не копирам другите!

Защото ти лично копираш на другите мненията и опита понеже въобще не ти е ясно за какво става въпрос!

И всички ,които пишат тук отдавна ти знаят възможностите!

Няма значение как и с какво го правя ,но го правя сам, а не копирам другите!

Защото ти лично копираш на другите мненията и опита понеже въобще не ти е ясно за какво става въпрос!

И всички ,които пишат тук отдавна ти знаят възможностите!

Извинявай информацията ми е стара , последно са съобщили по CNN че ги чистиш с Domestos :ohmy:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Селския бек от голямото село Масово ползват нелегално(фикснат/кракнат)V2.7 V3 Nod32 + Google Chrome Преуспял интелектуалец от малкото село Масово ползват Avast/AVG + Mozilla Firefox Тези данни са от анонимен сервизен компютърен център !

Селския бек от голямото село

Масово ползват нелегално(фикснат/кракнат)V2.7 V3 Nod32 + Google Chrome

Преуспял интелектуалец от малкото село

Масово ползват Avast/AVG + Mozilla Firefox

Тези данни са от анонимен сервизен компютърен център !

А тъпи инженери-софиянци, които по празниците си ходят по родните места, к'во ползват? има ли такава статистика? :)

Не мога повече........да се занимавам с Битдефендери.

Не мога повече........да се занимавам с Битдефендери.

Ееее, много си непостоянен ;) ! Какво те прихвана пак? :questions:

А тъпи инженери-софиянци, които по празниците си ходят по родните места, к'во ползват? има ли такава статистика? :)

Ванко под теб ти отговори :)

Сега се сетих ти не ползваше ли Битдефендер? :no-no:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.