Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Михлев да ти бяха плащали нямаше толкова добре да се справиш със съсипването на форума :eek:

Абе ти се радвай, че още дишаш!

Отиди запали една свещичка!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 131k
  • Създадено
  • Последен отговор

Абе ти се радвай, че още дишаш!

Отиди запали една свещичка!

На каратяга ли се правиш ?

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=OQCZDmiQnc4&feature=related

• 2 седмици по-късно...

Имам питане :)

Обсъждат се защити ( бронежилетки един вид)

Най-леката бронежилетка е станиол ( титаниев или алуминиев :) ) 100% пази от прах и слънчеви лъчи :) Защо никой не ползва станиол за защита? ;)

А наздраве :)

Леко неуместен пример! Има и "течна" бронeжилетка. Ох, да ме пази течност ...

В момента британските войници използват бронежилетки, с керамични плочи и кевлар. Цялата тази защита обаче тежи твърде много и е неудобни за боеве в райони с горещ климат, например Афганистан, където температурите могат да достигнат 50 градуса по Целзий.

Според представители на BAE Systems, тяхната разработка ще бъде много полезна в такива случаи. Ако една обикновена бронежилетка тежи около 10 килограма, теглото на бронежилетката с течност, ще бъде намалено наполовина.

Ето че не винаги по -тежкото е добро! Балансът е важен!

Повече тук:

http://zonabg.info/Technology.60_64/11624.techna-bronejiletka/

Ето че не винаги по -тежкото е добро! Балансът е важен!

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=BEqtEaZiQkE&feature=player_embedded

Тъй е, Точно балансът възможности/производителност/реална защита е важен. ( Спукан презерватив 99,9% ще пази от бременност дала обет за девственост монахиня, докато не и потрябва реално ;) )

И при защитите, прекалено лекото просто веднага бие на очи, с липсата на възможности.

Поинтересувайте се например, колко антивируси могат за разшифроват ;) И разшифроването полезно ли е? ;)

И какво ниво има екипа подържащ разшифроване в сравнение с неподържащия разшифроване ? ;)

И при защитите, прекалено лекото просто веднага бие на очи, с липсата на възможности.

Поинтересувайте се например, колко антивируси могат за разшифроват ;) И разшифроването полезно ли е? ;)

Глей'ся пич, оня ден махнах от служебния лаптоп Битдефендер ИС 2012, защото за два дена ползване ми умря и интернета, и програмите и компа като цяло...сериозна, здрава програма е румънеца, харесвам я, но е ужасно тежка, в което се убедих за n-ти път. За Касапчо, когото продаваш, е валидно абсолютно същото, което се проявява в малко по различен аспект. Така, че както и ти се съгласи- нужен е баланса, който и при двете споменати програми- липса!

Така, че за практически нужди е за предпочитане да имаш маааалко "по-хлабава" защита, но жив компютър, отколкото "швейцарско ножче-базука" и и отваряне на abv.bg за 2 минути.

Ха наздраве! :cheers:

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

Така, че за практически нужди е за предпочитане да имаш маааалко "по-хлабава" защита, но жив компютър, отколкото "швейцарско ножче-базука" и и отваряне на abv.bg за 2 минути.

Кви две минути отваряш пощата бре? Аз за четири свалям един гига филм :D

Аве,като наблъскаш разни поддържащи,разни скенери,слагаш една програма за пет минути,не и даваш да опознае системата и после почваш спам ботове да мяташ... Знаем те тебе,даже и в Русия те разбраха къв си.

А,наздраве..на тебе .

Че кво го бутате измисления герой Касперски , ако не му спра уеб скенера не мога да гледам телевизия, сканира , премята , анализира , мисли , премисля , изпраща лични данни ( шпионира ) на братята в Русия и в крайна сметка обезмисля това да имаш компютър.

Че кво го бутате измисления герой Касперски , ако не му спра уеб скенера не мога да гледам телевизия, сканира , премята , анализира , мисли , премисля , изпраща лични данни ( шпионира ) на братята в Русия и в крайна сметка обезмисля това да имаш компютър.

Айде още еди спам бот :no-no: вие заедно ли движите?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

...

Така, че както и ти се съгласи- нужен е баланса, който и при двете споменати програми- липса!

Ми именно баланса. Ако "маааалко "по-хлабава" защита" ти "върши работа", най-вероятно можеш въобще без защита ( примера с монахинята ;) )

Пиша от комп с 1Gb RAM, който рядко е с над 0,9 GHz и няма проблем, нито с видео, нито с web TV.

Та швейцарското ножче няма проблем да си го настроиш да е само с най-малкото ножче ;)

И по-добре да си без защита и да внимаваш, отколкото да си с "маааалко "по-хлабава" защита" ( и темите за заразите са го доказали в годините )

Ха наздраве :cheers:

Ми именно баланса. Ако "маааалко "по-хлабава" защита" ти "върши работа", най-вероятно можеш въобще без защита ( примера с монахинята ;) )

Пиша от комп с 1Gb RAM, който рядко е с над 0,9 GHz и няма проблем, нито с видео, нито с web TV.

Та швейцарското ножче няма проблем да си го настроиш да е само с най-малкото ножче ;)

И по-добре да си без защита и да внимаваш, отколкото да си с "маааалко "по-хлабава" защита" ( и темите за заразите са го доказали в годините )

Ха наздраве :cheers:

Този филм не го ли прожектираха миналата година , гледал съм го много пъти?

Хех,съседите от Румъния(Bitdefender) са много сговорчиви и бързи,за отрицателно време оправиха SQLi&XSS бъговете:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Още съм на водка .... :cheers:

ааааа ,та ти спирал ли си бре ?

Ко стана ве ?

Още съм на водка ....

отворих я...втората туба : D

Иначе си играя със сайтовете на Касапа (:

Ей го ефекта:

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ти имам игрите ве.....аз ако знаеш с кво си играя в кам4 .... :P:shy11:

Лошшооо!Чтом ти се налага в кам4 да ги провеждаш тия игри : D

Aма така сте вие чичките (Михнев също)..старост-нерадост,ко да ва прай човек :D

Кой чичка ве ей ,ела да видиш с какви каки съм :)))

Лошшооо!Чтом ти се налага в кам4 да ги провеждаш тия игри : D

Aма така сте вие чичките (Михнев също)..старост-нерадост,ко да ва прай човек :D

Чи и ний душички имаме бре......и да та светна не е лошо бре...баш арно си въри орото ;)

Кой чичка ве ей ,ела да видиш с какви каки съм :)))

То да си играй с касапа бре....ша има повечко каки за чичките :P

Редактирано от Карам подред (преглед на промените)

Чи и ний душички имаме бре......и да та светна не е лошо бре...баш арно си въри орото ;)

То да и играй с касапа бре....ша има повечко каки за чичките :P

Кой чичка ве ей ,ела да видиш с какви каки съм

Снимки давайте,не дрънкайте ве ...дядки : D

PS: Един господ ви знай с кви камиончета&колички си играете в събота вечер (:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Снимки давайте,не дрънкайте ве ...дядки : D

И видеоклипчета имаме, ама заради детската аудитория, не дават да ги пускаме.......:D

PS: Един господ ви знай с кви камиончета&колички си играете в събота вечер (:

Ти на тея големи..."очи" камионче ли викаш бре :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.