Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Много бързо забравяш,явно е от EGN-то :wink12:

Нищо не забравям аз! Имах за съвсем малко качена снимка на малкия, когато беше бебе...но мен не може да си ме виждал, за да знаеш дали прилича на мен или не!
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 131k
  • Създадено
  • Последен отговор

В момента тече голяма реклама на Калдата в София. половината главни булеварди са облепени с малки билбордове с реклама на сайта! За да има такава офанзива, явно нещо не вървят нагоре нещата за сайта....

В момента тече голяма реклама на Калдата в София. половината главни булеварди са облепени с малки билбордове с реклама на сайта! За да има такава офанзива, явно нещо не вървят нагоре нещата за сайта....

Едва ли , като гледам че в 98 % от разделите / темите е писано днес или преди малко ми се струва че няма такива проблеми.

По скоро привличат внимание , искат да покажат колко е посещаем сайта на евентуални фирми които да рекламират в него.

Моето мнение е че може би единствено по-посещаем сайт е само Zamunda.

Едва ли , като гледам че в 98 % от разделите / темите е писано днес или преди малко ми се струва че няма такива проблеми.

По скоро привличат внимание , искат да покажат колко е посещаем сайта на евентуални фирми които да рекламират в него.

Моето мнение е че може би единствено по-посещаем сайт е само Zamunda.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%B0

Bg-mamma

Има достатъчно инфо как стоят нещата, а на мен ми е все тая...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Мазньо е дребен огър, лакей на херцог Трън. Всъщност той е нещо средно между човек и огър - доста по-дребен е от другите огри, може да чете, пише и е много по-умен от тях, но не и от човек.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

На това се казва бърза еволюция , вчера маймуните слязоха от дърветата , днес цитират Wikipedia :ohmy:

Да попитам и без това темата е лудница :) Какво мислите за Авира ИС 2012 като защита и прочие ?

Да попитам и без това темата е лудница :) Какво мислите за Авира ИС 2012 като защита и прочие ?

Защитната им стена не струва с нищо не ме е впечатлила,напротив

По-добрия вариант да комбинираш безплатната Авира с Privatefirewall ,ако минаваш през рутер без Privatefirewall

Какво мислите за Авира ИС 2012 като защита и прочие ?

Тегава програма с изключително досадно самостартиращо се "бързо сканиране" на системата, при засичане на вирус. Появява се едно прозорче в центъра на екрана, което по никакъв начин не може да бъде затворено или скрито, докато проверката не е завършила! Пълен таш@к!

Аз я сложих вчера от любопитство, понеже братовчед ми и е голям фен :) и така като гледам много прилежна програмка ми изглежда, има добра детекция, стената в малко по-параноичен режим не е никак зле. За сега се справя и отлично в чистенето, и в скан тестовете, и в динамичните такива (hжжp://malc0de.com/database/). Няма облак, но за сега прави добро впечатление :). Сканирането надял С, се извърши за по-малко от 25 мин, което е добра скорост. Използваните ресурси са значително по-малко, като изключил сканирането, но след него едни 35 рам са смешни. Не бави нета и не пуска банални съобщения като ЕСС 5, при използване на публични безжични връзки... Това мога да кажа за сега.

Редактирано от dim0v (преглед на промените)

Аз я сложих вчера от любопитство, понеже братовчед ми и е голям фен :) и така като гледам много прилежна програмка ми изглежда, има добра детекция, стената в малко по-параноичен режим не е никак зле. За сега се справя и отлично в чистенето, и в скан тестовете, и в динамичните такива (hжжp://malc0de.com/database/). Няма облак, но за сега прави добро впечатление :). Сканирането надял С, се извърши за по-малко от 25 мин, което е добра скорост. Използваните ресурси са значително по-малко, като изключил сканирането, но след него едни 35 рам са смешни. Не бави нета и не пуска банални съобщения като ЕСС 5, при използване на публични безжични връзки... Това мога да кажа за сега.

тя,че засича добре, засича, но е тегава програма: бавно се отваря прозореца и, бавно потегля за сканиране, интерфейса и е скучен...вече няколко години програмата практически няма никакво кой знае какво нововъведение, с изключение на леко измененият интерфейс. Това неприятно сканиране е най-дразнещото нещо, което въведоха. Във предишната версия го нямаше. На мен лично версията от 2010 г най-ми допадаше, а и тогава програмата беше на върха.

Все се питам защо едни могат да пишат тук ,а други не могат? Пак има цензура тук. И да питам в другия раздел едва ли ще ми отговорят...Ако наистина има равенство се питам защо TNN не може да пише тук, а други могат? Това са все риторични въпроси и модчетата да не се впрягат прекалено! Особено този, който ми изтри мнението!

Ако наистина има равенство се питам защо TNN не може да пише тук........

Защо?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Защо?

Няма и да разбереш ... ;)

Няма и да разбереш ... ;)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9WAq0QkRTEw

Скоро и водката ще им откраднат :D

Специално водката няма как да им я откраднат,поради простата причина, че тя не се застоява!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.