Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

-del-

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 131,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уважаеми съфорумци, знам че темата е за празни приказки, но нека се спазва добрия тон и да не се разменят обиди!

Михнев, Христос Воскресе!И Весели празници на всички мой приятели тук! Аз отивам да празнувам с приятели понеже имам такива и в живота.

Уважаеми съфорумци, знам че темата е за празни приказки, но нека се спазва добрия тон и да не се разменят обиди!

След като е така,този пост защо си стои: http://www.kaldata.c...dpost&p=2222620

Весели празници,аз отивам да празнувам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Поздрав

P2P пак се прави на хакер! Той има тоя линк! Нали Darknet?

Хм,интересно,това не го бях виждал досега:

Публикувано изображение

Той ги правеше тия номера и го баннаха. Същия номер направи и тогава както сега. Прозрачни са всички колкото и да се крият!

Всъщност Darknet, P2P, deep15, MS_Power и още 20-на клонинга са ни познатия до болка смешник M_Power !

Не му издържаха пак нервите на момчето!Аз за това намекнах, че совите не са това което са, ама не бях сигурен. Oбаче вече съм!

URIEL, не спазвате правилата на форума и по-точно ето това:

Имате официално предупреждение!

Наливай по-малко олио в курбана,че боли корем после! Пий повече бира!

Много злоба в тоя форум не съм и очаквал че можем да стигнем дотук и ще си пиша само по темите да видим кой пак ще започне . :tongue2:

Ванка( Heineken® ) , мерси за умната мисъл и определено ме накара да се замисля!

Ванка( Heineken® ) , мерси за умната мисъл и определено ме накара да се замисля!

Моля !! Само за едно ме е яд , че започнах да се чувствам виновен , че аз те помолих да дадеш линковете за SEP.

Нямате грижи,аз мога и без инфото тука.

Повече от мене няма да видите такива снимки , камо ли пък друго.

Таралежки , май познах , че започва онзи филм ,а? Ставате дребнави и заядливи , а уж сте "добрите самаряни " във форума, за да помагате на другите.

Аз и преди съм ги качвал и е нямало проблем . Отделно който иска да ползва SEP 12 винаги може да ми пише на лични! Там не могат да ми забранят да я давам!

Таралежки , май познах , че започва онзи филм ,а? Ставате дребнави и заядливи , а уж сте "добрите самаряни " във форума, за да помагате на другите.

Нека някой да каже дали не съм му помогнал. Дори да сме били в недобри отношения!

Не ми разбрахте мисълта ама карай,писна ми да повтарям едно и също. Те заради тия разправии взеха май,че върнаха бекъпа и заминаха маса полезни постове.

Нека някой да каже дали не съм му помогнал. Дори да сме били в недобри отношения!

Аз никога не съм казвал подобно нещо , напротив знам , че винаги си помагал на съфорумците , за което получаваш моите адмирации. Вярвам също , че едва ли ще се намери някой да го каже.

Те заради тия разправии взеха май,че върнаха бекъпа и заминаха маса полезни постове.

Тук съм напълно съгласен . Преди време в един пост бях написал , да престанете да се правите на "ощипани моми" . Сега ще добавя : "Моля Ви не ставайте част от "дразнителите" , които се подвизават тук ! :ph34r:

Редактирано от Heineken® (преглед на промените)

Приятелите нямат нужда от награди! Те са ти приятели , само защото са ти приятели! Виж интересна е сентенцията какво можеш да постигнеш , ако накажеш "враговете " си с добро?

Приятелите нямат нужда от награди! Те са ти приятели , само защото са ти приятели! Виж интересна е сентенцията какво можеш да постигнеш , ако накажеш "враговете " си с добро?

двуличник, ласкател, подлец ------> Ванка,бягай далеч още щом ги надушиш

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

двуличник, ласкател, подлец ------> Ванка,бягай далеч още щом ги надушиш

Бягат подлеците и страхливците , аз не съм от тях!

Дано да няма някакъв подтекст в думите ти , и да ме пращаш да си взема душ! :shower::)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.