Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Сега отивам в Сливен - естествено мога за влизам и от техните мрежи... От компютри на роднини, познати и приятели. Някои какво ли си помислиха...

Редактирано от NEY (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 131,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

просто мога да ти отговоря от всяка от възможните мрежи...Наясно си за какво иде реч, нали?

Еми ти така двусмислено се изказваш, че човек не знае какво да мисли.

Явно не съм наясно за какво иде реч, за това другия път бъди по-конкретен и направо пиши че ще ходиш на гости в роднини.

Еми ти така двусмислено се изказваш, че човек не знае какво да мисли.

Помниш ли ключовата фраза на филма "Туийн Пикс"? "Совите не са това, което са...."! Крайно време е да се ориентираш в обстановката...ако ме разбра какво искам да ти кажа....

Помниш ли ключовата фраза на филма "Туийн Пикс"? "Совите не са това, което са...."! Крайно време е да се ориентираш в обстановката...ако ме разбра какво искам да ти кажа....

Сега нещата ми се изясниха, човека ще ходи в Сливен при роднини за да пише от тяхната мрежа, но това трябва да остане в тайна иначе те ще го атакуват.

Мога. Това не е трудно. Доста хора го могат

В този ред на мисли с Гостито, излиза че си прав и не ме послъгваш

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Айде дай да го видим това чудовище ... А аз имам така програма за защита, която реже пръсти на изпращача на вируси...

Ще разбереш, когато те удари... ;)

"В този ред на мисли с Гостито, излиза че си прав и не ме послъгваш" Няма причина за такова нещо. А има и още възможности:Например единият от лаптопите у дома прехваща при сканиране около дузина сигнала от рутери при съседи. Половината са без пароли за достъп - може безплатно да им се ползва техния Интернет. И така става - стига да му се пише на човек и от мрежа на друг доставчик. Имам достъп по елементарен начин. Доста хора изобщо не се интересуват от форуми като този, а понякога на други места се оплакват от бавен интернет и от какво ли не още... Този път съзнателно еднозначно се изразявям, а по прицип са ми интересни и многосмислените шеги. Поздрави

"В този ред на мисли с Гостито, излиза че си прав и не ме послъгваш" Няма причина за такова нещо. А има и още възможности:Например единият от лаптопите у дома прехваща при сканиране около дузина сигнала от рутери при съседи. Половината са без пароли за достъп - може безплатно да им се ползва техния Интернет. И така става - стига да му се пише на човек и от мрежа на друг доставчик. Имам достъп по елементарен начин. Доста хора изобщо не се интересуват от форуми като този, а понякога на други места се оплакват от бавен интернет и от какво ли не още...

Този път съзнателно еднозначно се изразявям, а по прицип са ми интересни и многосмислените шеги. Поздрави

Прекалено много си напрегнат. Отвори си една бира и си пусни това: и Relax.

http-~~-//vbox7.com/play:9402a8dd

Редактирано от ba4o_kiro64 (преглед на промените)

Чесно да ти кажа, трудно ти следя мисълта, ... едва ли е от ракията.

Един релакс и от мен

http-~~-//vbox7.com/play:6039338b

http-~~-//vbox7.com/play:bf8165d2

Напрегнат съм бил и ми била сложна мисълта...Днес след Сливен се разхождахме и на Царевец - уж за разпускане...  Благодаря за припомнянето на страхотната песен!  И смятам да Ви предложа пример за сложни мисли: Дали например RemoveIT Pro 4 SE 23.4.2012 е добра идея!?  Според DrWeb се класифицира като Trojan.FakeAV.10681   http://www.itninews....p?readmore=2277  SEP 12 допусна инсталиране и стартиране - въпреки неизвестния издател. И при сканиране отдавна познатото за мен програмче ми намира уж 21 заплахи - в компютър, който съзнателно напоследък превърнах в китайски кокошкарник...  Заради стартирането на десетки предимно азиатски файлове с буби - исках да видя какво ще стане в присъствието на Symantec EP 12.   Ами нищо не стана - ползваната ОС се държи стабилно, а разни спомагателни програми "чистят" десетки файлчета...Какво почистват е много сложен въпрос...И Господ може да не знае кое доколко е заплаха.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

И смятам да Ви предложа пример за сложни мисли: Дали например RemoveIT Pro 4 SE 23.4.2012 е добра идея!? Според DrWeb се класифицира като Trojan.FakeAV.10681 http://www.itninews....p?readmore=2277 SEP 12 допусна инсталиране и стартиране - въпреки неизвестния издател. И при сканиране отдавна познатото за мен програмче ми намира уж 21 заплахи - в компютър, който съзнателно напоследък превърнах в китайски кокошкарник... Заради стартирането на десетки предимно азиатски файлове с буби - исках да видя какво ще стане в присъствието на Symantec EP 12. Ами нищо не стана - ползваната ОС се държи стабилно, а разни спомагателни програми "чистят" десетки файлчета...Какво почистват е много сложен въпрос...И Господ може да не знае кое доколко е заплаха.

Е**ти сложната мисъл.

Сега се сетих за един виц, но ще го цитирам по памет

Един вика на друг

- знаеш ли че имало и друг свят

А другия му отговаря

- дай линк да го видя

Е**ти сложната мисъл.

Сега се сетих за един виц, но ще го цитирам по памет

Един вика на друг

- знаеш ли че имало и друг свят

А другия му отговаря

- дай линк да го видя

ха ха ха...яко!

К'во да правиш- не е лесно 2 в 1!

Редактирано от Хонорис кауза (преглед на промените)

над 15 години бях ползвател на СКАТ. Spectrum NET и Megalan вече са МТЕЛ!

Питах дали си от Spectrum NET - Burgas понеже имам два адреса от тази мрежа на които може да получиш пълен достъп до един от дяловете им, но щом не си, тогава няма значение.
Spectrum NET напоследък и на мен са ми нещо като любимци. Но нещо не си ме разбрал - аз си имам пълен достъп май до всички мрежи.И това не е толкова невъзможно и трудно. .Друг е въпроса, че подобен достъп обикновено ми е ненужен.

Поздрав за всички:

Вече програмите оправят уиндоус за има няма 2 минути.Без дискове и бекъп по този начин.

Я дай предложение,да пробвам как ще оправи заразен Уиндоус.

Я дай предложение,да пробвам как ще оправи заразен Уиндоус.

Това http://www.kaldata.com/forums/topic/194213-farstone-restoreit-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%BD%D0%BE/#entry2231354

Ще оправи диск C-тоест уиндоус за 2 минути.

Акронис и Norton Ghost също правят копие на този дял иначе гориш. Аз съм пробвал да ми защити всичко, но не става.

След третата бира тази вечер вече ми се доспива. Но следобед в Поморие имаше ...други предходни три. В тази странна жега днес ми се плуваше в морето, но водата е 11-12 традуса по Целзий - антиздравословно е още. Добре, че има студена бира! Тази година изглежда лятото ще започне по-рано...

След третата бира тази вечер вече ми се доспива. Но следобед в Поморие имаше ...други предходни три. В тази странна жега днес ми се плуваше в морето, но водата е 11-12 традуса по Целзий - антиздравословно е още. Добре, че има студена бира! Тази година изглежда лятото ще започне по-рано...

След третата двулитрова ли? :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Имам клип как получавам пълен достъп + контрол над отдалечен компютър охраняван от Norton Internet Security Но понеже такива неща не се толерират във фарума, клипа няма да го покажа

А нямаш ли и за SEP 12? Nikssi, ако съм на 3 по 4 = 12 бири, няма да ми е до писане тук и до най-доброто ретро. Всеки ще се сети къде следваше да си стоя http://www.youtube.com/watch?v=bNk05WAsygQ&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=B5YJlYFnyA0&feature=related

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.