Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Таа,чудих се къде да го постна,та си рекох нека да е тук в любимата ми тема,която благодарение на вас се запази до ден днешен!Които ме познават от тук и не само от този форум, знаят,че съм доста кофти форумно парче(знам си аз и не си го крия),но пък за сметка на това винаги съм се старал да бъда коректен и честен със всички !

Настъпи времето, когато трябва да се разделим,кой с добро кой с лошо ...нека си простим!

Сбогом момчета и момичета,беше ми забавно с вас цели 5 години тук. :)

Ако някой съм обидил или накърнил за тези години, нека знае, че не е било умишлено и моля да ми прости!

:wors:

Бай ...и нека студената бира не ви напуска в жегите! Публикувано изображение

Къде тръгна па и ти бре? Къде ще ходиш...
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Таа,чудих се къде да го постна,та си рекох нека да е тук в любимата ми тема,която благодарение на вас се запази до ден днешен!Които ме познават от тук и не само от този форум, знаят,че съм доста кофти форумно парче(знам си аз и не си го крия),но пък за сметка на това винаги съм се старал да бъда коректен и честен със всички !

Настъпи времето, когато трябва да се разделим,кой с добро кой с лошо ...нека си простим!

Сбогом момчета и момичета,беше ми забавно с вас цели 5 години тук. :)

Ако някой съм обидил или накърнил за тези години, нека знае, че не е било умишлено и моля да ми прости!

Бай ...и нека студената бира не ви напуска в жегите! Публикувано изображение

Благодаря за пожеланието за бирата ама тука си нужен на всички в това число и на мене с критиките си.

Тъй,че вземи размисли.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Съгласен съм. :)

Тегав като COMODO Firewall.

flexxpoint , престани да си сменяш никнейма , не мога всеки месец да ти обновявам снимката ! :mad:

Публикувано изображение

Със всичкото си уважение към теб не съм очаквал такъв коментар. Хехе, сравняваш ме с firewall, нямаше нужда. :)

Имах предвид мене :rolleyes: кой е по-устойчив от мен ?

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Имах предвид мене :rolleyes: кой е по-устойчив от мен ?

Нямам идея за IPB форума и за твоята устойчивост. Прочее за epic fail - изчакай до Октомври тази година или опитай x64.

Прочее за epic fail - изчакай до Октомври тази година или опитай x64.

Хм , че аз вече я ползвам :clown:

Публикувано изображение

Не ме разбра. Нямам предвид Comodo, a Microsoft и Windows 8, тъпо измислена и ужасна телефонна система.

Разбрах те много добре , исках да покажа колко ненавиждам Windows 7 да не говорим за Windows 8 ако ще да са х32.

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Разбрах те много добре , исках да покажа колко ненавиждам Windows 7 да не говорим за Windows 8 ако ще да са х32.

Някак си бягаш по тъча. От Winows NT няма нищо ново до момента. Може ли да предложиш алтернатива?

Някак си бягаш по тъча. От Winows NT няма нищо ново. Може ли да предложиш алтернатива?

След като приключи живота на ХР , Ubuntu.

След като приключи живота на ХР , Ubuntu.

Пак не ме разбра за неуязвимата преди време файлова система Windows NT. Мани ги опънатите сорсове и разните му Buntu дришни. Убунту е обвивка, шел. В момента хората имат PC телефони и се кефят на екран с големината на цигарена кутия. Процесорът и графиката са отпреди 15 години. Мода.

Всъщност Windows NT и CE са основа, но има страшно много идиоти (Балмър), които ги развалиха. Айде да видим iOs, Tizen, както и Android с тъпа Java виртуалка на PC/телефон/таблет.

Пак не ме разбра за неуязвимата преди време файлова система Windows NT. Мани ги опънатите сорсове и разните му Buntu дришни. Убунту е обвивка, шел. В момента хората имат PC телефони и се кефят на екран с големината на цигарена кутия. Процесорът и графиката са отпреди 15 години. Мода.

Всъщност Windows NT и CE са основа, но има страшно много идиоти (Балмър), които ги развалиха. Айде да видим iOs, Tizen, както и Android с тъпа Java виртуалка на PC/телефон/таблет.

Бреййй , ми след като Buntu е дришня , напиши ти някоя неопната сорс ОС , покажи какво можеш.

Ей,какво става тука ве? :ohmy: Каква е тая "оставка" от Lost in,гледам някакви предупреждения в другата тема?!?Какво е станало? ПС: Мохикан... :hit: -за "крадливото човече" в блога(нека си седи със стария ник)

Бай ...и нека студената бира не ви напуска в жегите!

Аве,дайте да изпразним тоя форум "KALDATA".Както беше казал преди време Lost in,Един ПоЗдрав за педалите във форума.Че те наистина са много.

Аре,останете си със здраве.

Аве,дайте да изпразним тоя форум "KALDATA".Както беше казал преди време Lost in,Един ПоЗдрав за педалите във форума.Че те наистина са много.

Аре,останете си със здраве.

Абе много бързо ви омекнаха топ..те , на Lost in му метнаха едно предупреждение и се разрева :laughing5: , а иначе го раздава каратяга.

Ами напълни го с цитати от Шекспир. Що така като опре до вас и картината става грозна.

Стара чанта...с нови дръжки!

Брех,трябва да отбележим - няма и намек за Нортон :ohmy: Как така пропусна рекламата му ? :clown:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

На такива като нас защитата ни все е безплатна - и пак се създават интриги, понякога и уж от шеги. Вероятно на Мишо Михнев затова му омръзна всичко тук. Нека се шегуваме по-интелигентно помежду си и дано Мишо промени преценката си... С поздрав

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.