Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

http://soft.mail.ru/...ge.php?id=47578

Защита вирусов от копирования осложнит борьбу с ними

Пол Ройял (Paul Royal), исследователь из Центра информационной безопасности при Технологическом институте шт. Джорджия (США), заявил о намерении обнародовать свою работу по новой методике разработке вирусов. Согласно выводам Ройяла, в ближайшем будущем можно ожидать массового появления вирусов с защитой от копирования. Аналогично крупным голливудским компаниям, которые защищают музыку и фильмы от копирования путем шифрования с помощью индивидуальных для каждого клиента ключей, вирусописатели уже начинают использовать шифрование тела вируса с ключом, индивидуальным для каждой зараженной машины.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

За тарикатите пак поздравче. ;)

Айде и тука да го пусна... Попаднах случайно на това ново (за мен) хитче! Обичам тези 120 удара в минута! :clap:

Айде и тука да го пусна...

Попаднах случайно на това ново (за мен) хитче! Обичам тези 120 удара в минута!

Благодаря :yanim:

Аз пък нали не знам как се раБоти с компУтер (нещо клавиатурата ли заяжда.... :D ) някак си пуснах една програма и заснех клипче.

Три браузъра отворих на твоят адрес,пуснах скайпа и го спрях и за капак рекох да пусна ъпдейт,проверка и т.н....Тоя Хром много РАМ лапа и много товари процесора бре,то не бяха отделни процеси 10-на парчета :tease2: Няма как трябва да го ползвам известно време.

Проблема с explorer.exe се появява понякога с Maxthon 3 като го затворя и преди това съм пуснал някой клип, ама и при тоя бъг си е в пъти по добър от Хрома :wub:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=A35xrtruWMA&feature=youtu.be

Бахти процесите , та ще ми викате Касперски бил тежък

Публикувано изображение

пп. Оказа се и че съм пуснал и торент клиента :D

Битдефендера е сложен повторно и остава засега а Есет е махнат поради множество фалшиви тревоги.Темата за Панда я заключиха и тука ще питам за мнение относно 2013 версия.

... Есет е махнат поради множество фалшиви тревоги...

При цялото ми уважение, не мога да се съглася, че ESET дава много фалшиви тревоги... в редица тестове се представя като една от малкото програми, които не пискат за всичко....

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Възможно е да съм объркал нещо с настройките,защото човърках.Иначе е наистина добра антивирусна,неконфликтна с други и лека.Не съм се заразявал с нея.

Прекратявам ЗАВИНАГИ участието си в раздел "Сигурност и антивирусна защита"!

Дано това повиши рязко нивото на дискусия, интереса към раздела, и най-вече рейтинга на спонсорираната тук програма!

Много забавни минути на всички!

И защо така? Аз например с група безплатни програми мога да си имам по-добри общи резултати на справяне - не само от програмите на Касперски, а и спрямо всички други. Как пък за 5 години да не забележа, че тук има спонсорирана програма - да си има фенове е нормално, но то си е друго... Естествено си е. Виждам пропуски на Комодо и Симантек - и пак си им оставам ползвател и фен, докато са ми безплатни у дома. Не се впрягай, колега.

И защо така? Аз например с група безплатни програми мога да си имам по-добри общи резултати на справяне - не само от програмите на Касперски, а и спрямо всички други. Как пък за 5 години да не забележа, че тук има спонсорирана програма - да си има фенове е нормално, но то си е друго... Естествено си е. Виждам пропуски на Комодо и Симантек - и пак си им оставам ползвател и фен, докато са ми безплатни у дома. Не се впрягай, колега.

Всеки има някакви предпочитания,критерии и лично мнение. Когато обаче упорито налагаш своето мнение, като единствено меродавно тогава е време човек да се замисли. Истината е винаги някъде по-средата.

Реално погледнато що се отнася до Касперски(защото напоследък Проектанта все него го обсъжда) проблема е не в това,че има много изкачащи съобщения, такива има при всяка програма когото е в интерактивен (за напреднали потребители) режим. На автомат тези съобщения са минимални.

Проблема при Касперски е в продължаващата и досега "мекушавост" на хипса в малки ограничения при настройки по-подразбиране, затова е добре да се направят някои допълнителни настройки,които не са по-възможностите на всеки.

Ако това има впредвид Проектанта съм напълно съгласен с него.

Решението е обаче е просто,създаваме си правилата и после минаваме в блокиращ режим. За в бъдеще ВСИЧКИ несъществуващи,като доверени издатели в базата на Касперски ще бъдат третирани,като недоверени. Което не се отнася за тези които присъстват като доверени в базата на Касперски.

Симантек например блокира читави,незаразени файлове заради лоша репутация. Касперски го прави същото само,че по-различен начин.Това прави ли ги лоши програми?

Всяка програма си има своите особенности,добри и лоши страни. За да дадеш оценка на дадена програма трябва да имаш достатъчен опит за работа с нея. И това не става за ден,два или часове...става с години.

Например аз Комодо не я познавам,да съм давал компентно заключение за тази програма. Нортон го ползвах,харесва ми и пак ще го ползвам но не защото Проектанта ме е убедил.

Ползвайки харесваните програми ние ги опознаваме,развиваме се. Търсим различното спрямо други такива и оттам идва и спорът. Но той трябва да е цивилизован.. Всеки има право на мнение и решение!

Дали форумът ще си вдигне нивото тепърва ще се види. Ако има приятелско отношение между нас,ще се развива. Имали скандали и дребнави забележки ще вървим надолу. Изборът е ваш колеги.

Приятна вечер :)

пп. Гати фермана написах :shock11:

ПРОЕКТАНТЕ форумите ще загубят ако се лишат от едно мнение като твоето.В края на краищата истината се ражда в спора... ;)

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

Прекратявам ЗАВИНАГИ участието си в раздел "Сигурност и антивирусна защита"!

Дано това повиши рязко нивото на дискусия, интереса към раздела, и най-вече рейтинга на спонсорираната тук програма!

Много забавни минути на всички!

Ееее много бързо издаваш четата , напънаха те малко и всичко свършва. Правиш се като Касперски :clown:

...Дано това повиши рязко нивото на дискусия, интереса към раздела...

Публикувано изображение

:ph34r:

Интересно развитие след сълзливите откровения, се почна с поредната безсмислена тема и тя веднага се напълни със злобни и ехидни подмятания. Е,за няколко минути се напълни с мнения ама с какви? Това е въпроса :mad:

Наздраве на бира! Като достигна 6-7-8 ставам много откровен и за нищо не се впрягам... Обаче искам още бира.

Темата трябва да се прочисти, особено последните 1-2 страници!

Наздраве на бира! Като достигна 6-7-8 ставам много откровен и за нищо не се впрягам... Обаче искам още бира.

Нали нямаш впредвид буренца :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.