Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

...

Радвам се че имаш лицензи :)

Подарени! И мерси няма даже :D само графики и чупки в кръста :)
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нещо си в много голяма грешка!! забравяш промоцията от 2010-а! от там са ми лицензите! Това, което ми беше дал (един лиценз), не знам къде съм го записал...

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Дам и затова ще ти благодаря аз.Ти си знаеш защо :)

Дам и затова ще ти благодаря аз.Ти си знаеш защо :)

Няма нужда ние сме от Д,ге - то :giggle1:

пп. ..това човече много ме кефи.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Да забием 7000-то мнение с

http://vbox7.com/play:8fc5bac0

Подарени! И мерси няма даже :Dсамо графики и чупки в кръста :)

:lol6: ама ти си луд, така ме раcзмя рано-рано сyтринта.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

OFF TOPIC: още не вярвам,че говоря с жена на тема антивирусна програма...като знам болшинството моми какви са им познанията ахаххаах

Ето виж ,че съм жена,колекцията ми от четки за гримове,колекцията ми от fond de teint..

. :D

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

OFF TOPIC: още не вярвам,че говоря с жена на тема антивирусна програма...като знам болшинството моми какви са им познанията ахаххаах

Ето виж ,че съм жена,колекцията ми от четки за гримове,колекцията ми от fond de teint..

. :D

Да ве :wub: аз ако ти покажа мазилата и прочие обици,гримове и ще стана ли жена? Мъж си! Признавай без бой! :ass:

Да ве :wub: аз ако ти покажа мазилата и прочие обици,гримове и ще стана ли жена? Мъж си! Признавай без бой! :ass:

Те са на жена ми искам да го заблудя ;)

Публикувано изображение

Поддържани продукти Kaspersky Lab:

- Kaspersky Antivirus 6,

- Kaspersky Antivirus 7,

- Kaspersky Antivirus 2009,

- Kaspersky Antivirus 2010,

- Kaspersky Antivirus 2011,

- Kaspersky Antivirus 2012,

- Kaspersky Antivirus 2013,

- Kaspersky Internet Security 6,

- Kaspersky Internet Security 7,

- Kaspersky Internet Security 2009,

- Kaspersky Internet Security 2010,

- Kaspersky Internet Security 2011,

- Kaspersky Internet Security 2012,

- Kaspersky Internet Security 2013,

- Kaspersky Pure (Crystal),

- Kaspersky Pure 2 (Crystal 2012),

- Kaspersky Endpoint Security,

- Kaspersky Small Office Security,

- Kaspersky Small Office Security 2,

- Kaspersky Antivirus for Windows Workstations.

Лари Пейдж се чудил дали в пратения му по мейла файл има вирус и си купил VirusTotal.

И до ден днешен никой не знае с какво си пазят пощата при това доста ефективно!

Аз нищо лично,но ако го беше пратил на Kaspersky сигyрно на 10 мин щеше да е добавен. ;)

Ами не искам да взимам страна понеже вече избягвам конфронтациите из разни форуми, които не влияят върху животът ми, а просто си пиша за забавление. :D

P.S. Шегичката за Сонара беше готина!

Ами не искам да взимам страна понеже вече избягвам конфронтациите из разни форуми, които не влияят върху животът ми, а просто си пиша за забавление. :D

P.S. Шегичката за Сонара беше готина!

Ти остави шегата, ами нещо с тия нови 2013 версии не мога да се спра на никоя(все нещо не ми харесва) и май пак като 2012-която е най-лека- пък ще внимавам като "шофирам".

Ти остави шегата, ами нещо с тия нови 2013 версии не мога да се спра на никоя(все нещо не ми харесва) и май пак като 2012-която е най-лека- пък ще внимавам като "шофирам".

Ами имаш знанията как да шофираш безопасно така че слагай нещо там, което няма да ти тормози компютъра и това е.

Ами имаш знанията как да шофираш безопасно така че слагай нещо там, което няма да ти тормози компютъра и това е.

Нали си виждал и чувал как жена сменя скоростите? Затова са измислили автоматичните скоростни кутии. :D

Нали си виждал жена как тръгва и спира? Затова са измислени автоматичните скоростни кутии. :D

Нали си виждал как жена дава ляв мигач и завива рязко вдясно? Или спира... е затова още нищо не е измислено :D

Нали си виждал как жена спира до бордюра и като даде заден и предната броня пада ни автомат спасява ни жестикулации на околните :shock11:

Виждал съм и жени да карат назаден,за да им се върне километража :lol6:

Женската част тука да не се впряга-всяко правило има изключения.

Нали си виждал и чувал как жена сменя скоростите? Затова са измислили автоматичните скоростни кутии. :D

Нали си виждал жена как тръгва и спира? Затова са измислени автоматичните скоростни кутии.

Виж с'я...ясно, че не можеш да си го позволиш (финансово) да караш автоматик, щото който е пипнал веднъж автоматика, НЕ се връща на съединителя! Много мъже са на автоматик- всички с коли над 40-50 хилки са на автоматици.... Автоматика е просто едно...удобство...кой не иска да му е удобно? Има ли такъв?

Виж с'я...ясно, че не можеш да си го позволиш (финансово) да караш автоматик, щото който е пипнал веднъж автоматика, НЕ се връща на съединителя! Много мъже са на автоматик- всички с коли над 40-50 хилки са на автоматици.... Автоматика е просто едно...удобство...кой не иска да му е удобно? Има ли такъв?

Аз когато съм карал автомобил ти си сукал най вероятно,пък може и да не си бил планиран още :D

Аз когато съм карал автомобил ти си сукал най вероятно,пък може и да не си бил планиран още :D

Първо: ясно е, че автоматик не си карал изобщо!!

Второ: трябва явно да си най-малко 65 годишен.......моето момче! :rolleyes:

Първо: ясно е, че автоматик не си карал изобщо!!

Второ: трябва явно да си най-малко 65 годишен.......моето момче! :rolleyes:

Ми пак не позна :D и в двата случая. На един мост в поледица така се завъртях с един фолсфаген май ,че оттогава автоматика не ми го хвали!

пп. Я попаднах на едно мнение..

Ако карате по път с много завои, който има по-голям наклон, задължително трябва да минете на ръчен режим за да превключвате скоростите ръчно иначе ще ви скъса нервите. Точно когато ви трябва мощност на баир със завои плавното натискане на педала не води до желания ефект а рязкото му натискане може да ви изпрати в канафката.

Същата работа и с Нортон. Плавното натискане (ползването на автомат де) при стартиране на локер може да ви прати в канавката.

Скоростната кутия започна да превключва по-рязко на моменти се усеща придърпване все едно кара новак шофьор.

Хлъц,хлъц направо ме хвана морската болест :D

На един мост в поледица така се завъртях с един фолсфаген май ,че оттогава автоматика не ми го хвали!

Така като ме гледаш,...дали ме виждаш!? :wub: Таааа...фолксфаген ли беше или....? :ph34r:

http://www.infosecisland.com/blogview/22376-The-Great-UDID-Hacker-Cache-Whats-the-Big-Deal.html

Добър поглед към предполагаемата "кражба" на udid-ита -"разкриването" им като психо-атака

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.