Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Градски Севлиево е доста близко ;)

Мерси за инфото ама нека продължим на лични.

Михнев не може да е първооткривател , твърде страхлив / зависим е от чуждите мнения на приятелите му във форума. Моята мисия тогава беше да покажа на всички , че операционната система може да бъде защитавана единствено и само от HIPS ( не след дълго беше потвърдено и от човек с големи познания в тази област ). Голямата съпротива тогава се дължеше на факта че това го открих и твърдях аз , сядащия за пръв път пред компютъра.

Аз днес имам своя мисия и тя е да ходя на родителска среща и така ще докажа колко не струва нашето образование.Щот само пари искат.И така всеки с проблемите си в реалния живот...
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мерси за инфото ама нека продължим на лични.

Аз днес имам своя мисия и тя е да ходя на родителска среща и така ще докажа колко не струва нашето образование.Щот само пари искат.И така всеки с проблемите си в реалния живот...

И аз имам днес Randez-Vous с марката Lanvin...отивам да ми се присмеят колко не разбирам от пролетно-лятната колекция 2013 където всички мъже ще носят панталони с висока талия,a аз колко искам да работя за тях. :money6:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=AqHk3Kq3Bso

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

И аз имам днес Randez-Vous с марката Lanvin...отивам да ми се присмеят колко не разбирам от пролетно-лятната колекция 2013 където всички мъже ще носят панталони с висока талия,a аз колко искам да работя за тях. :money6:

Абе на тия момченца защо гащите са им толкова дълбоки в кръста и с толкова къси крачоли, та чак до кокалчетата. И като ги гледам тия...май всичките вечер ползват вазелин! :ph34r:

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Абе на тия момченца защо гащите са им толкова дълбоки в кръста и с толкова къси крачоли, та чак до кокалчетата. И като ги гледам тия...май всичките вечер ползват вазелин! :ph34r:

Ми и ти да си манекен и ти ще носиш каквото ти кажат.Пък вазелина ако искаш. :D

Някой ползвал ли е qihoo 360, значи единственото кофти е интерфейса само китайски иначе мачка здраво вирусите, сега съм с него системата не го усеща и е безпощаден

Михнев не може да е първооткривател , твърде страхлив / зависим е от чуждите мнения на приятелите му във форума. Моята мисия тогава беше да покажа на всички , че операционната система може да бъде защитавана единствено и само от HIPS ( не след дълго беше потвърдено и от човек с големи познания в тази област ). Голямата съпротива тогава се дължеше на факта че това го открих и твърдях аз , сядащия за пръв път пред компютъра.

Мишо Михнев е с добър цялостен поглед спрямо възможностите на защитните програми и ми се иска да продължи участието си и още в този форум. Аз те признавам тук като "първооткривател" на Комодо... И какво от това - защото има и други програми със сродни възможности...

Мишо Михнев е с добър цялостен поглед спрямо възможностите на защитните програми и ми се иска да продължи участието си и още в този форум. Аз те признавам тук като "първооткривател" на Комодо... И какво от това - защото има и други програми със сродни възможности...

Тука го ударихте на кой е открил топлата вода. Преди години комодо беше супер стена и хипс и супер посредствен антивирус, който практически нищо не ловеше. Хората поработиха върху антивируса и го направиха на почти топ ниво. Това е и сега е едно прекрасно средство за безплатна защита

Според моето скромно мнение има и още по-добри безплатни програми за защита и те са инсталирани при мен...

Според моето скромно мнение има и още по-добри безплатни програми за защита и те са инсталирани при мен...

и би ли споделил тайната- кои са те?

По-добри от комодо или от qihoo?

Някой ползвал ли е qihoo 360, значи единственото кофти е интерфейса само китайски иначе мачка здраво вирусите, сега съм с него системата не го усеща и е безпощаден

Аз го сложих преди няколко дни на виртуалката. Забелязах, че има опция за ползване на дефиниции на Avira и BitDefender (до вторите обаче не успях да се добера). И не знам дали се ползват в реално време или само при сканиране.

Имат и някакъв бехавиор блкоер за непознати файлове, но не е автоматичен и на няколко пъти поиска мое решение.

Не е удобен за ползване на Китайски. Ако беше пълен автомат... ама не е.

При теста ми успях да заразя виртуалната машина - кой знае къде какво нацъках...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Аз го сложих преди няколко дни на виртуалката. Забелязах, че има опция за ползване на дефиниции на Avira и BitDefender (до вторите обаче не успях да се добера). И не знам дали се ползват в реално време или само при сканиране.

Имат и някакъв бехавиор блкоер за непознати файлове, но не е автоматичен и на няколко пъти поиска мое решение.

Не е удобен за ползване на Китайски. Ако беше пълен автомат... ама не е.

При теста ми успях да заразя виртуалната машина - кой знае къде какво нацъках...

Аз се добрах до ползването на дефинициите на бит дифендъра. забелязах много добра евристика, също облака е много на ниво. Дали е пълен автомат незнам, може би ние не можем да го настроим, заради китайския. Има още един продукт Keniu, който ползва енджина на касперски също китайска история.

Параноя :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Виждам сродни съобщения - различното е, че програмите са включени и актуални. Съобщения просто го потвърждават. И сега това пак ли е параноя? А ако изключа антивирусите на Сепчо и Кингчо какво ще е? Те предостатъчна защитеност могат да ми подсигурят и само с репутация, облачна подкрепа и т.н. Нали знаете - от имане глава не боли...

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Публикувано изображение, доста интересна комбинация реших да я пробвам. Към текущият момент забелязвам отлично сработване. Забавлявам си се :). Ако от KingSoft пуснат безплатна ИС версия, имайки предвид темповете,с които я оправят китайчетата.. мисля, че би я пробвал... като самостоятелна защита, за да ми е забавно :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Аз компенсирам USB и DVD защитата така

Публикувано изображение

Публикувано изображение, доста интересна комбинация реших да я пробвам. Към текущият момент забелязвам отлично сработване. Забавлявам си се :). Ако от KingSoft пуснат безплатна ИС версия, имайки предвид темповете,с които я оправят китайчетата.. мисля, че би я пробвал... като самостоятелна защита, за да ми е забавно :)

Да,добра комбинация...Иначе ИС е вече налице:

Публикувано изображение

:D

Голям зор за един плеър.

Лично аз ползвам този

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1203

Има български ама иска настройки.

Навремето (преди 15 - на години) имах приятелка с половин китайски произход, живееща в България. Ако обясня сега на жена ми, че я издирвам да ми преведе Qihoo360, дали ще ми повярва... :D:no-no:

Навремето (преди 15 - на години) имах приятелка с половин китайски произход, живееща в България.

Ако обясня сега на жена ми, че я издирвам да ми преведе Qihoo360, дали ще ми повярва... :D:no-no:

Ха дано ама надали

Навремето (преди 15 - на години) имах приятелка с половин китайски произход, живееща в България.

Ако обясня сега на жена ми, че я издирвам да ми преведе Qihoo360, дали ще ми повярва... :D:no-no:

В кой файл е превода?

Не файла да превежда, не знам къде е...- викам да я доведа вкъщи и да превежда на място от GUI на програмата ве...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.