Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Надяваме се после да споделиш превода с нас!!!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Навремето (преди 15 - на години) имах приятелка с половин китайски произход, живееща в България.

Ако обясня сега на жена ми, че я издирвам да ми преведе Qihoo360, дали ще ми повярва... :D:no-no:

Ако си спомнящ името й, можеш да я потърсиш във фейса...хаха

... викам да я доведа вкъщи и да превежда на място от GUI на програмата ве...

:cool: шЪ сгазиш лука... ама по-добре нека жена ти знае...може пък да направите тройка... :ph34r:

:cool: шЪ сгазиш лука... ама по-добре нека жена ти знае...може пък да направите тройка... :ph34r:

ще стане схема!!

Навремето (преди 15 - на години) имах приятелка с половин китайски произход, живееща в България.

Ако обясня сега на жена ми, че я издирвам да ми преведе Qihoo360, дали ще ми повярва... :D:no-no:

Започвам да се убеждавам, че си минал от всякъде :)

Гледам сте минали на китайска вълна. Някой от вас пробва ли осмицата на Twister AntiVirus? Аз я комбинирах с безплатната стена от същият производител и интересното е,че обновявайки антивируса се включва и ъпдейта на стената. Стана един страхотен интегриран пакет. :)

Има много промени в програмата,който иска може да я пробва и за по дълго ;)

To grab your free copy just download the setup using the following link and register with the code :

(six months)

44D5-A075-6D0B-F62C-0327

or (three months)

8BB5-F475-576B-41D1-1881

Ето ви и два шота

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Кинчовци,минчовци и разни чичовци ряпа да ядат да знаете! :D

Още ли е правителствен този китаец?

Още ли е правителствен този китаец?

Незнам но са му добавили сканиране в облака,хипс и маса полезни неща. Мълчи като пън при посещаване на сайтовете,но пази като лъв

За напреднал потребител е жестока комбинация Twister AntiVirus 8 Beta3 + Filseclab Personal Firewall Professional Edition.

Преди не беше подходящ за недоподготвени ползватели, а някъде го наричаха "бясно азиатско куче" спрямо вредоносния код. Скоро не съм инсталирал тази уникална китайска програма. Преди, когато го поставях, винаги бях "готов за нова ОС" - защото всичко му беше съмнително и уникалният китаец все до там ме докарваше...

Публикувано изображение Публикувано изображение

Някой пробвал ли е това ? Да споделите впечатления, ако обичате :)

Не стига, че е орязана като Free версия ами ако се инсталира като втора линия на защита се осакатява още повече...Не бих рискувал

А дали е по-орязана от KingSoft ?

Какво имаш предвид?Със сигурност е!

Просто ми стана любопитно дали някой е ползвал Аваст по този скромен начин. Смея да мисля, че Аваст ще по-ефективен от КингСофт.. ама знам ли.

Просто ми стана любопитно дали някой е ползвал Аваст по този скромен начин. Смея да мисля, че Аваст ще по-ефективен от КингСофт.. ама знам ли.

В този си вариант едва ли, но знае ли човек.Ще направя няколко теста пък да видим...

А!!! Това е нещо ново за мен! Отдавна не бях слагал Аваст и тази опция не съм я виждал! Това за мен говори, че Аваст са регистрирали спад в потребителите и явно се стремят да намерят начин да ги задържат...така си обяснявам добавянето на тази опция, което ако не друго, то поне говори, че от Аваст много добре усещат пазарните тенденции и нагласите на потребителите. Истината е, че стават все повече потребителите, които не разчитат само на една програма, а искат да си имат и допълнителен контролен скенер.
Avast Free е доста популярна в Европа. Поне една светлинна година е дистанцията спрямо Comodo IS Free... Нямам идея колко е дистанцията спрямо Сепчо плюс Кингчо....

Трябва да отбележим, че опцията за "съвместима инсталация" е достъпна само при инсталиран преди това друг продукт за защита!

Оставя само Скрипт щита включен, което е недостатъчно ! Направих друго, инсталирах пълния FREE вариант и изключих останалите щитове оставих само нужните ми като интернет и системен, минимално повишаване на ресурсите дори по-малко от на Краля... ще тествам така та да видим :)

Публикувано изображение

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Оставя само Скрипт щита включен, което е недостатъчно !

Само скрипт щита!?!? това е все едно нищо! да не си се объркал нещо....много е малко да е само този щит?

Изпревари ме :) Да, инсталирана като допълнително средство за защита, програмата оставя само скрипт щита което я прави пълна трагедия откъм детеция.Пробвах я на първите 10 линка от malc0de и не реагира въобще.Чак след ръчно сканиране се обади на 2 от тях.Предположенията ми се оказаха вярни!!

Публикувано изображение

Освен да се върти в трея нищо друго не прави,sorry :(

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Само скрипт щита!?!? това е все едно нищо! да не си се объркал нещо....много е малко да е само този щит?

НЕ както можеш да видиш и от колегата Не съм се объркал.

Освен да се върти в трея нищо друго не прави,sorry :(

Поради тази причина инсталирах целия FREE и оставих само на мен нужното ми. Така вече е друга работа натовареността е добра, почти никаква.

Като цяло програмата оказва нищожно влияние върху системата и е най-добре да се инсталира всичко по подразбиране (дори и IS пакета).Такива 'схеми' само могат да навлекат главоболия на неопитния потребител.

.............най-добре да се инсталира всичко по подразбиране (дори и IS пакета).

:nono: Е как ше инсталираш IS пакета при наличие на друг пакет, пък било то и само антивирус? недей препоръчва такива неща! Аваст няма възможност за инсталиране само на скенер, както това го има при безплатната Авира, Комодо или КАВ 2010. Файловия антивирус на Аваст включва всичко- и скенера и модула за защита в реално време. Точно във втория е проблема за сработването с друг антивирус, който има защита в реално време. Отделно интернет щита също ще пречи! Така, че явно затова от Аваст предлагат за инсталация само скрипт щита, което реално е нищо!

Аз наскоро пробнах към НИС 2013 да присламча КАВ 2010 с инсталиран само скенер и уеб-антивирус. Ами инсталира се, ама компютъра става тегав....уеб-скенера пречи на НИС, като насича трафика и скоростта ми пада с около 10%. разкарах го! Така, че два скенера в реално време- не става!

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

"два скенера в реално време- не става!" Зависи кои са скенерите - Сепчо и Кингчо са пример за възможно сработване... Аваст няма ли си тук своя тема?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.