Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Толерират се, защото как се спори с факти - (клипчета, снимки)? Ние тука ланкаме и после се сърдим, че видиш ли никой, на никого не вярва.

Валери, Валери.... :help wanted4: :help wanted4:

Правилата са такива,че да ланкаме! Сега ще вадим ли от десет кладенци вода? Колко пъти са блокирани потребители за системен спам и създаване на напрежение и нанасяне на обиди? Колко пъти същите тези потребители са си правели нови акаунти, като всички ги знаят и модератори и редовни потребители. Тука не сме от два дни и ни е ясно какво е било и в момента е! Какво ще бъде зависи от модераторите и от нас .

Променете изискванията за публикуване и наказвайте тези които пишат безмислици (да не давам цитати).

Повече лично аз няма да участвам в тестове,понеже видите ли някои потребители реват като женчовци като ги критикуват,че псуват като каруцари.

Останете си със здраве!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Че какво му е на форума , чисто Български си е , не е за мекушави Руски китки. Какво сме му виновни на прословутия Валери че има комплекси за избиване ? Опитвам се и не мога да разбера защо все чуждите форуми гледате , нашия манталитет и начин на живот няма нищо общо с техния алкохолишки :beer11: или пък затлъстяващ :sausage:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Архива го свалих за около 15 минути оттук

http://nekaka.com/d/0ZEFITnQXt
Вече тече директно разхивиране - остатък досега 760 файла и намаляват ....

И на мен ми намалява...Пиенето де :ph34r:

И на мен ми намалява...Пиенето де :ph34r:

Аз досега бях в Кайлъка. Три змии видях как спокойно си пресичат алеята :eek:

Имам впредвид истински не на два крака :D

пп. 370 грама - пардон файла

Аз досега бях в Кайлъка. Три змии видях как спокойно си пресичат алеята :eek:

Имам впредвид истински не на два крака :D

пп. 370 грама - пардон файла

Аз ще съм на мешана ама не в Караджейката, а вкъщи. :D

Правилата са такива,че да ланкаме! Сега ще вадим ли от десет кладенци вода? Колко пъти са блокирани потребители за системен спам и създаване на напрежение и нанасяне на обиди? Колко пъти същите тези потребители са си правели нови акаунти, като всички ги знаят и модератори и редовни потребители. Тука не сме от два дни и ни е ясно какво е било и в момента е! Какво ще бъде зависи от модераторите и от нас .

Променете изискванията за публикуване и наказвайте тези които пишат безмислици (да не давам цитати).

Повече лично аз няма да участвам в тестове,понеже видите ли някои потребители реват като женчовци като ги критикуват,че псуват като каруцари.

Останете си със здраве!

Няма вода, аз пиша с факти (както ти и основната маса от потребители), всичко останало не ми го хвали. Кой вади от "десет кладенеца вода", а не пусне доказателство за думите си и ми се засяга като ощипана десетокласничка... ?

Относно останалата част от коментара, аз отговарям и заставам зад моите скромни мнения и доказателствата за тях, подкрепени със скромни познания.

Ако говориш по принцип добре! Ако говориш за мен е лично!

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Няма вода, аз пиша с факти (както ти и основната маса от потребители), всичко останало не ми го хвали. Кой вади от "десет кладенеца вода", а не пусне доказателство за думите си и ми се засяга като ощипана десетокласничка... ?

Ако говориш по принцип добре ! Ако говориш за мен е лично !

Че то в поста не споменавам тебе. Нямам впечатление да си с множество акаунти.

Достатъчно ясно и точно съм го написал какво имам впредвид. Ако е лично не бих се поколебал директно да го кажа.

... Ако е лично не бих се поколебал директно да го кажа.

Аз също. Лека и спокойна.

Не ми пишете на лични щот не отговарям.Има си теми.

Другите са по- компетентни от мен и питайте тях.

Знам ,че скоро някой ще ме псува, ама щом това ще ви направи тарикати давайте.

Лека вечер!

Ей :indian: не ме принуждавай да идвам до Плевен !!! Не ми се прави на хакер , да не заминеш в Бобов дол !!!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не ми пишете на лични щот не отговарям.Има си теми.

Другите са по- компетентни от мен и питайте тях.

Знам ,че скоро някой ще ме псува, ама щом това ще ви направи тарикати давайте.

Лека вечер!

Градски благодаря ти за клипа. Случайно да имаш тази песен в мр3 формат? Благодаря :wors:

Градски благодаря ти за клипа. Случайно да имаш тази песен в мр3 формат? Благодаря :wors:

Заповядай

http://dox.bg/files/dw?a=e96fa69f39

Виж как става свалянето и конвертирането , за да не се молиш :help: следващия път :clown:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ztyo70NSPRA&feature=youtu.be

А това е програмката с която конвертирам http://dox.bg/files/dw?a=253262dde8 :rolleyes:

Да се смее ли човек , да плаче ли Публикувано изображение започнаха да ме атакуват докато работят на полето :clown: То заради това земеделието ни е на такова ниво.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Да се смее ли човек , да плаче ли Публикувано изображение започнаха да ме атакуват докато работят на полето :clown: То заради това земеделието ни е на такова ниво.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Какво точно се опитват да правят?

Какво точно се опитват да правят?

Да унищожат колорадските бръмбари по картофите :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.