Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Публикувано изображение

Глупостите на Икарус :D

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

FP,и?Докладва ли го?

Не съм,не знам как стоят нещата с тези доклади.Ползвай снимката ако искаш и им я прати.

Не съм,не знам как стоят нещата с тези доклади.Ползвай снимката ако искаш и им я прати.

Няма ли опция да го изпратиш с десен бутон?Според официалната им страница би трябвало да има:

In order to verify whether the file is malware or a false positive, we need to get the physical file. To forward it, right-click the quarantined file and select the Send to Ikarus item from the pop-up menu. If the file has inappropriately been moved to quarantine, it will automatically be restored. If desired, you will also receive an e-mail message with more details.

Аз не мога да направя нищо тъй като файла е при теб!

Това доколкото виждам са остатъци бази на Касперски...вероятно от некоректна деинсталация.Не вярвам да се наблюдава масово при други потребители, но е добре все пак да се докладва!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Това е само един от многото подобни случаи! Смятам да отстраня австрийските програми засега - в смисъл Емси - временно напълно отпада, а за Икарус няма как да е подобно мнението ми.Очаквам да измислят нещо различно.

Защо точно на Икарус - вижте Емсисофт как го класират http://www.emsisoft....in32.Malware!E2 Май свърши австрийската комплектност.

Защото данните бяха на Икарус. Според вирус тотал вече не трябва да се засича. :)

Да унищожат колорадските бръмбари по картофите :clown:

Това някаква подигравка ли е?

Това доколкото виждам са остатъци бази на Касперски...вероятно от некоректна деинсталация.Не вярвам да се наблюдава масово при други потребители, но е добре все пак да се докладва!

Нищо подобно! Намират се в C:ProgramDataKaspersky LabAVP13BasesCache

publisher................: Kaspersky Lab ZAO

product..................: Kaspersky Anti-Virus

internal name............: klavemu

copyright................: © 2012 Kaspersky Lab ZAO. All Rights Reserved.

original name............: klavemu.kdl

file version.............: 14.38.19.9

description..............: Heuristics engine

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Пуснал съм сканиране.Чакам пак да го прихване.Оня ден не прихвана нищо.

Нищо подобно! Намират се в C:ProgramDataKaspersky LabAVP13BasesCache

Това C:ProgramDataKaspersky Lab изобщо не трябва да го има.Нали така?

Шега и подигравка са различни неща. Изглежда Емси и Икарус са в нещо като развод...

При инсталиране на windows microsoft вече дава да избираме браузер .

Публикувано изображение

Това C:ProgramDataKaspersky Lab изобщо не трябва да го има.Нали така?

:huh::shock11: Как така да го няма? Ами изтрийте базите да видите Касапа как се сърди :D

Вижте тука http://www.nsaneforu...-is-this-virus/

пп. Имах впредвид,че не са остатъци ами е папката с базите на Касперски

:huh::shock11: Как така да го няма? Ами изтрийте базите да видите Касапа как се сърди :D

Вижте тука http://www.nsaneforu...-is-this-virus/

Не бе човек, нали използва Икарус като средство за защита.?Какви са тия остатъци от Касперски...?

Не бе човек, нали използва Икарус като средство за защита.?Какви са тия остатъци от Касперски...?

Едва ли го е деинсталирал. Напоследък стана много модно да качвате разни антивируси един до друг. Разберете грешно е така.

Едва ли го е деинсталирал. Напоследък стана много модно да качвате разни антивируси един до друг. Разберете грешно е така.

Икарус с Касперски?Егати комбинацията... :D

Той ще каже най-добре, но според мен са си остатъци!

Докладвах го както каза с десен бутон и изпрати като фалшива тревога.Аз съм в момента с Касперски.Това му е базата предполагам.

Докладвах го както каза с десен бутон и изпрати като фалшива тревога.Аз съм в момента с Касперски.Това му е базата предполагам.

Амин!

Да базата му е! Емси и Касперски :no-no:

Амин!

Какво ти казах а?

Луда работа... 9/10 случаи ще се наложи преинсталация провокирана точно от такова 'презастраховане', а не от зловреден код!

Аз ли нещо не разбирам.Това е портабъла на Емсисофт.Свалих го за скан само.Махам го впоследствие.

Аз ли нещо не разбирам.Това е портабъла на Емсисофт.Свалих го за скан само.Махам го впоследствие.

Доста време съм го ползвал за скенер и да ти кажа никога не е намирал нищо. Освен,че зарежда маса процеси и товари компа.

Предполагам щом ми изпращат пакети от полето съдържанието е свързано с това което отглеждам в градината ми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.