Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Ключ за Dr.Web® Security Space до 2012-12-10 от списание CHIP

http://zalil.ru/33853864

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:comp_virus:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Доколкото виждам аз, се блокира сайта не файла ;), Публикувано изображение за тези, които не ползват продуктите на Symantec можете да си включите Norton DNS :) работи добре и е безплатен.

Публикувано изображение ----> https://dns.norton.c...b/homePage.do

Публикувано изображение Можете да изберете какви сайтове да се блокират, така можете и да ограничите децата си да не гледат неща неподходящи за тях... Публикувано изображение

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Доколкото виждам аз, се блокира сайта не файла ;), Публикувано изображение за тези, които не ползват продуктите на Symantec можете да си включите Norton DNS :) работи добре и е безплатен.

Да ве да ми блокира всички украински хостинги :nono: отделно и да ме шпионират къде се завирам :wub:

Това е по твое мнение, без доказателства обвиненията отпадат. По същата логика и без DNS всеки продукт може да те шпионира Касперски, Нортон... каква е разликата ?

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Това е по твое мнение, без доказателства обвиненията отпадат. По същата логика и без DNS всеки продукт може да те шпионира Касперски, Нортон... каква е разликата ?

Има разлика. Касапчо му е позволено, а на американците ЗАБРАНЕНО :P сещай се защо!

пп. Пропуснах да спомена,че си е лично мое мнение,нищо не твърдя и нищо не признавам. Все пак е спам темата, за празни приказки и прочие изцепки :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не аз не ти опонирам, просто си зададох въпроса писмено. Досещам се, защо му е позволено... :) аз лично не се боя от авторитета на програмите...и конкретно на тези двете.

Да ве да ми блокира всички украински хостинги :nono: отделно и да ме шпионират къде се завирам :wub:

А защо изобщо се впечатляваш? Винаги си под наблюдение къде се завираш... Освен ако не си с възможности на башмаймун...

Не аз не ти опонирам, просто си зададох въпроса писмено.

И да опонираш, какво?Всеки има право на мнение!

Edit: NEY ПРЕЗИДЕНТ!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

И да опонираш, какво?Всеки има право на мнение!

Edit: NEY ПРЕЗИДЕНТ!

Правилно, всеки не само,че има право на собствено мнение - той трябва непременно да го има.

За президента е малко късничко, но NEY ако се кандидатира за премиер съм с две ръце за него! Защото е печеняга! :cheers:

А защо изобщо се впечатляваш? Винаги си под наблюдение къде се завираш... Освен ако не си с възможности на башмаймун...

Е да, ама зорлем да им се навирам някак си не бива нали? ;)

Какво да направя за да мога да ползвам PotPlayer под Kaspersky Pure ?

Публикувано изображение

Деинсталираш Kaspersky Pure и повече не се занимаваш с него.

Яко диско праска новият, (женски) вариант на Modern Talking...естествено продуцента е Дитер Болен!

Фен и ползвател на Симантек, Комодо и Кингсофт съвсем няма с кои да си мери каквото и да било... Просто е събрал максимум....

Ако не ти стига метъра да ти услужа с ролетката ? :clown:

Няма да ми стигнат впечатленията за да стигна до програмите на Касперски... И желание ми липсва.

Яко диско праска новият, (женски) вариант на Modern Talking...естествено продуцента е Дитер Болен!

Кога ще го изписват от болницата ?

Абе някой знае ли какво стана с двама от по-редовните (преди време) потребители: @Burkoff и @mihnev? Къде изчезнаха тези хора?

Абе някой знае ли какво стана с двама от по-редовните (преди време) потребители: @Burkoff и @mihnev? Къде изчезнаха тези хора?

Бих добавил също ivan_baroveca,Gxizaxay и т.н. и т.н.

Поздрав за всички :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=JGdFenFgtn8

Едни си отиват други идват , света няма да спре да функционира.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.