Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Едни си отиват други идват , света няма да спре да функционира.

Светът не, но форума може да замре ! Не че не е замрял де...гледам в темата по-подпомагането някакви фолсове все се въртят и нищо сериозно.
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Светът не, но форума може да замре ! Не че не е замрял де...гледам в темата по-подпомагането някакви фолсове все се въртят и нищо сериозно.

Това че някои не са излезли от пубертетската възраст и си мислят че като не участват във форума ще замре леко са се заблудили.

Форума не се изчерпва с раздела за подпомагането.

Това че някои не са излезли от пубертетската възраст и си мислят че като не участват във форума ще замре леко са се заблудили.

Форума не се изчерпва с раздела за подпомагането.

Интересното е,че едни и същи участници където и да идат и все замира форума :D или ги наритват и се връщат отново на стартова позиция. Тролчетата са убийците на всеки форум.

Не се занимавам. Като ми трябва просто го правя :D

Струва ли си да се хаби време, енергия и нерви за да се сдобиваш със "скъпоценно" ключе за вечно недоработена програма, която на всичко отгоре ще ти изяде доста от ресурсите на машината? :rolleyes: А в същото време има доста читави, при това безплатни, програми....

Струва ли си да се хаби време, енергия и нерви за да се сдобиваш със "скъпоценно" ключе за вечно недоработена програма, която на всичко отгоре ще ти изяде доста от ресурсите на машината? :rolleyes: А в същото време има доста читави, при това безплатни, програми....

Нито нерви нито време ми трябва - само желание и интернет :D

Една програма ми стига и ме пази. Не ми трябват две,с още два подпирача отзад!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Един дол дренки са всичките,що се чоплите не мога да ви разбера :clown:

той си знае....

Кой аз ли бре? Ти верно сам се вкарваш в някакви филми :D

....,що се чоплите не мога да ви разбера

Колю опитва се,опитва се нека се опитва :D

Така ще е докато стигните експертното ниво, след обилно количество БИРА:

Публикувано изображение

Например COMODO

До вчера и аз бях с Касперски , но прави системата неизползваема и го разкарах.

Защо ли имам съмнения :clown:

ДА, но това в никакъв случай не е Касапа. Заложил си на скъп, куц и капризен кон, порода "Руски тежковоз" :ph34r:

На нищо в АВ индустрията не залагам.дори си мисля вече да слагам microsoft security essentials,та поне да ме шпионира една компания :ph34r:

... както съм ударил катинарите нищо не може да се стартира инсталира свързва с интернет на компа,е и какъв ще е резултата.

110% засичане :P

Както и за нови легитимни/безопасни програми

Това е цената на 110% :)

Маха се Скайп от листата,слагат се отметките и се правят настройките и после се пуска Скайпа .... Кис ще го пусне,Есет - НЕ

Там е разликата.

Два неизползвани ключа от последното промо на Есет дават грешка.

Е за какво оплюхте Касперски?Аз до това Комодо така и не стигнах между другото.Обаче имат един чистач като на Норман е само фалшиви тревоги даде.

На поляците вяра не можеш да имаш.

И на руснаците Публикувано изображение

П.П. Публикувано изображение Що спряха да пишат тук,да не ги наказаха нещо момчетата :speak:

Редактирано от Колю (преглед на промените)

Това направо е заключване, за което NIS е много далеч

И на руснаците Публикувано изображение

П.П. Публикувано изображение Що спряха да пишат тук,да не ги наказаха нещо момчетата :speak:

Не не сме наказани..няма за какво.....Защо питате..?

То това няма да е тест,аз например с Eset както съм ударил катинарите нищо не може да се стартира инсталира свързва с интернет на компа,е и какъв ще е резултата.

Какво значи да удариш катинара ? При ЕСЕТ значи едно да те скъса от питане ХИПС освен ако не си му дал да бачка на базиран само на правила режим, което прави всяко едно положително действие вредоносно и блокирано. От тук идва и друго мислене за базиран на правила интерактивен режим, и какво става скъсване от питаници, ХИПса им не е на нужното ниво още. Хипс за пример Комодо, следван от Касапови... Айде да видим, кой няма да го признае ;)

Редактирано от hUstle - TimeOut (преглед на промените)

Какво значи да удариш катинара ?

Забранено ако не е разрешено с правила.

Ключът е в тебе,друг няма такъв. Разбойника трябва да има физически достъп до компа ти ;)

Хипса на Есет е много труден за настройване от моя гледна точка.

Разхвърля правилата,не ги събира по-групи като производител. Например правилата на Майкрософт да ги раздели от другите и да създаваш правила по-групи. И отделно ако желаеш. Много трудоемко е събирането на правилата за един файл в едно правило. Достъп,промяна на регистър,запис ... все отделни правила. Примерно Скайп ти иска запис на файл,четене на регистъра,достъп до еди кво си и т.н всичко това го мята правило след правило и като отвориш настройките получаваш лек шок.

Иначе настроен хипса мърдане няма.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.