Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

:nono: Е как ше инсталираш IS пакета при наличие на друг пакет, пък било то и само антивирус? недей препоръчва такива неща! Аваст няма възможност за инсталиране само на скенер, както това го има при безплатната Авира, Комодо или КАВ 2010. Файловия антивирус на Аваст включва всичко- и скенера и модула за защита в реално време. Точно във втория е проблема за сработването с друг антивирус, който има защита в реално време. Отделно интернет щита също ще пречи! Така, че явно затова от Аваст предлагат за инсталация само скрипт щита, което реално е нищо!

Аз наскоро пробнах към НИС 2013 да присламча КАВ 2010 с инсталиран само скенер и уеб-антивирус. Ами инсталира се, ама компютъра става тегав....уеб-скенера пречи на НИС, като насича трафика и скоростта ми пада с около 10%. разкарах го! Така, че два скенера в реално време- не става!

Не ме разбра, или не се изках точно.Имах предвид, че IS пакета е достътчно лек за да се инсталира по подразбиране без да му се махат модули!!!Разбира се, че е несъвместим с други пакети!!!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

А дали е по-орязана от KingSoft ?

Кингчо не е орязан и си работи както си е програмиран.

Ебаси майката, такава конфронтация и елементарщина, няма в нито един друг форум!

Ами тествайте си тогава дървени програми като Касапа (дето сканира един архив по половин час) и разни други "модерни" китайски безплатни ментета, че на всичко отгоре и на китайски! Аз ли съм се чалнал или някой друг!?

Ти какво ревнуваш,че напоследък все за китайски програми пишат хората? Верно бре ами Нортон как така го подминават? :rolleyes:

Гледам сте минали на китайска вълна. Някой от вас пробва ли осмицата на Twister AntiVirus? Аз я комбинирах с безплатната стена от същият производител и интересното е,че обновявайки антивируса се включва и ъпдейта на стената. Стана един страхотен интегриран пакет. :)

Има много промени в програмата,който иска може да я пробва и за по дълго ;)

To grab your free copy just download the setup using the following link and register with the code :

(six months)

44D5-A075-6D0B-F62C-0327

or (three months)

8BB5-F475-576B-41D1-1881

Ето ви и два шота

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Кинчовци,минчовци и разни чичовци ряпа да ядат да знаете! :D

Опс, полека с ряпата, че присяда. Ползвай я за повече от седмица и рисковете да преинсталираш ще клонят към 40 процента ;)! освен това чичо си знае работата и е фрий напълно.

Как е банда ?

Да ви черпя по една виртуална бира а !?

Публикувано изображение

Как е банда ?

Да ви черпя по една виртуална бира а !?

Публикувано изображение

И аз съм за бирата липсва във форума, то страсти то чудо!

Като става дума за анти-вирусна защита , някой би ли се наел да коментира това: http://picbg.net/u/47526/53004/667864.png А ето и нещо хубаво и китайско (според мен) : http://www.qq-player.com/

Ще дойде време да разберем кой е на върха, на 31 февруари :D

А ето и нещо хубаво и китайско (според мен) :

http://www.qq-player.com/

Интересно швейцарско ножче, само бира не може да налива...Що се касае до корейски (китайски) плеъри аз съм с много положително мнение, най-вече от Pot и KM players :)

Интересно швейцарско ножче, само бира не може да налива...Що се касае до корейски (китайски) плеъри аз съм с много положително мнение, най-вече от Pot и KM players :)

Аз съм за Potplayer страхотна работа върши !

Значи убедих се в нещо и то е следното: Отивам в братовчед ми, той е музикант типичния отвеян талантливец, писал повечето известни хитове на Джена и Преслава... (това м/у другото). Бях му инсталирал НОД 32 v5 -последната. След месец и нещо тегления и инсталиране на програми от всякъде, понеже за него е без значени от къде, важното е да работи... резултата от преди малко беше 59 засичания от Malwarebytes' Anti-Malware. След като изчисти намереното, пускам още едно сканиране с NOD 32 и откри още 19... Уж ги изчисти пускам пак и те пак там, пак ги открива... Извода ми е много прост: NOD, Аваст и всякакви такива са програми за потребители с култура, т.е елементарни познания за сигурността, за да се предпази той сам а не те него ! Norton, Kaspersky, BitDefender, G-data и други са за всички останали потребители, тези които искат да бъдат спасени от незнанието си :) В това съм се убедил вече 2-3 години...

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Да де, но пак не ми стана ясна причината за толкова много пропуснати гадове.Нещо не е наред!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Колко градуса е тук в момента.Сетември месец.

За пръв път попадам на този форум...много сериозно е направен- всичко е подредено, стегнато, "прошнуровано и пронумеровано"! Ей това се казва форум!

Опитай си късмета де,аз преди време го бях дал този сайт и твоето мнение беше доста по-различно от сега. Забравяш момко :clown:

Там празни приказки не се допускат,тестовете се правят според създадените правила,постовете особенно Тестовата площадка имат стриктни правила и за малко отклонение отиваш в коша. Това не ти е Калдата тука да псуваш като каруцар,там се обръщаш на Вие!

Опитай си късмета де,аз преди време го бях дал този сайт и твоето мнение беше доста по-различно от сега. Забравяш момко :clown:

Там празни приказки не се допускат,тестовете се правят според създадените правила,постовете особенно Тестовата площадка имат стриктни правила и за малко отклонение отиваш в коша. Това не ти е Калдата тука да псуваш като каруцар,там се обръщаш на Вие!

За форума на Валери ли става въпрос?

Опитай си късмета де,аз преди време го бях дал този сайт и твоето мнение беше доста по-различно от сега.

Вече казах, че този сайт го виждам за първи път. няма спомен да си показвал този сайт.

Това не ти е Калдата тука да псуваш като каруцар,там се обръщаш на Вие!

Твърдо реших, че повече няма да участвам в този раздел на форум калдата. Това в момента ми е последния пост тук....оставям ви на спокойствие да се самозалъгвате един друг! Просто хаоса, който го има тук, липсата на организация и липсата на практически смисъл (освен подфорума за "лекуването") в това, което се прави, ме кара да преустановя участието си тук!

Лека вечер!

За форума на Валери ли става въпрос?

Да,за него. доста добре организиран. Имат си теми за тестване и там забележи всеки коментар несвързан с темата се триЕ и потребителя получава сериозно предупреждение. Второ такова няма. Обсъждането става в темите за всяка програма. Иначе тестовите са им прегледни и добри.

Инжинера,нека си припомни стари регистрации и тогава имахме с градският един спор ако се сещате де...за тези времена си спомням само с усмивка. И защо беше всичко и идея си нямам. Просто стана така. От мене извинения на Uriel ако тогава с нещо съм го обидил.

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Форма на "Валери" евала няма празни приказки, аз се стремя да пускам снимки и клипчета. Сега дано разберете, че и ние трябва да сме такива, а не .. аз не съм детска градина ала-бала !

Форма на "Валери" евала няма празни приказки, аз се стремя да пускам снимки и клипчета.

Сега дано разберете, че и ние трябва да сме такива, а не .. аз не съм детска градина ала-бала !

Да ,но там само една погрешна стъпка и си вън и за това се спазва добрият тон а рyснаците не са "Ганьовци" и малко или много имат кyлтyра.Самият Валери е доста интелигентен мъж и много строг същевременно.Разговаряла съм много пъти с него в Skype и е много точен.Беше ме вкарал в техният канал за чатене между user-и...абе сами са си го направели хората ама се толерират.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Толерират се, защото как се спори с факти - (клипчета, снимки)? Ние тука ланкаме и после се сърдим, че видиш ли никой, на никого не вярва. Валери, Валери.... :help wanted4: :help wanted4:

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.