Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Я ми посочи пастчето тук, което е автоматик... :rolleyes:

http://www.auto123.com/en/volkswagen/passat-wagon/2000?carid=1006300902
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
40 минути си търсИл....не беше лесно май... :ph34r: при това автоматика тук е като опиция......А пък дъл си го карал е друг въпрос.... :rolleyes:

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Още го карат. Жена :D

Оффф....мнооо комплекси има в това изречение. Абе човече, не е срамно да караш автоматик...няма да станеш по малко мъШ!

ама ти мислиш ли,че ще знам точно какъв е модела като е служебен? За щифт ми е?

Абе ясна ми е картинката...ясен си ми и ти...ай да не спамим повече спамената тема, че шЪ съ изложим още повече... :rolleyes:

Гледам, че в темата за "лекуването" потребител с инсталиран Касперски е в състояние "мортос" от вирус- Virus:Win32/Morto!....Пък нЪл уж дефиниции, хипсове-мипсове играели... :rolleyes:

Може да се случи на всеки потребител независимо от защитата, дай да не издребняваме ;)

Интересно ми е дали може отново HJT Team да дадат някаква статистика като преди - с кои защитни програми има най-много заразени потребители. Знам че такава статистика не е много миродавна (зависи от типа потребители, от известността и цената на защитните продукти и пр.), но все пак ще е инересно... Дали има промяна в продуктите на ESET v5 например...

Ами и сам можеш да си направиш статистиката (като разгледаш темата ;) ), аз съм си правил труда, няма да се в пускам в повече подробности, за да не се стига до конфликти.

E, гледам аз... преглеждам редовно подраздела, но друго си е по-професионално мнение...

Интересно ми е дали може отново HJT Team да дадат някаква статистика като преди - с кои защитни програми има най-много заразени потребители.

Знам че такава статистика не е много миродавна (зависи от типа потребители, от известността и цената на защитните продукти и пр.), но все пак ще е инересно... Дали има промяна в продуктите на ESET v5 например...

Няма да е вярна тази статистика, ако не се знае броя на потребители, на дадена програма, за България. Защото например- ако 50% са с НОД32, а 5% с Касперски, естествено, че вероятността тук да видим потребител на НОД е 10 пъти по-голяма! Трябва да се знае /поне ориентировъчно/ процента потребители на всяка програма! :)

Инженере ,от два три дни ми се струва че пишеш от този акаунт - с йероглифите... Ясно ми е това дето си писал. Въпреки всичко дали има някаква промяна в тенденциите...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Инженере ,от два три дни ми се струва че пишеш от този акаунт - с йероглифите...

Ясно ми е това дето си писал. Въпреки всичко дали има някаква промяна в тенденциите...

Гледам колегата с "мортос"-а ще отива на нов Уин.... :rolleyes: Абе казвах аз, че не става само с дефиниции...трябва и акъл, вие спорите....Ако играеше репутацията, щеше да е чист като сълза! :ph34r:

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Не се знае дали колегата с Касперски, дали не си го е набутал сам... Може да е добавил нещо (кейген, крак, пач и пр.) собственоръчно в изключенията, ако Касапа е блокирал нещо... Не обвинявай първосигнално добрата програма... :)

Колегата се е именувал като инженер на езика "телугу".... Остава да започне да пише и мнения на този език А аз мога и да Ви ги превеждам, ровил съм се и при тях...

Телугу, мелугу... Кога успя да направи 638 мнения с този акаунт, бре... :ohmy: Е не е нов акаунта - 0т 11 ноември 2011 е...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Просто си е сменил името Уотсън, акаунта си е същия :)

Не обвинявай първосигнално добрата програма... :)

Нищо не обвинявам аз...задавам въпроси!

Да се спори ОК, но така да се обижда минава всякакви граници

Много се впечатляваш...човек ако не е импулсивен, значи е пресметлив и мошенник! Импулсивният човек е честен човек, той казва това, което мисли в момента, без да пресмята дали ще засегне някого, какво ще си мислят другите и т.н...Като, че за първи път влизаш във форум и за първи път четеш такива реплики! Виж Uriel как го прие като мъж!

"Не съм, и вие може да си ги преведете , а аз бях роден с тях ..." На този език ли вече ще общувате?

Ами то сред каквито попаднеш- такъв ставаш!! Преди 3 години, когато съвсем случайно попаднах на този форум, още на първата седмица се усети, че в този форум има много напрежение, което и добро и лошо!

То пък ако няма спорове и искри, тоя форум ще заглъхне....трябва да има напрежение!

Ами аз като съм тук от почти 5 години , кво да кажа - идвам ви изтрайвам сичкити. Ще ва изплющя, ако ни престанити...

(виртуално - да не би да излязат наистина мераклии... освен един де ;) )

За така наречените п@д@ли от Плевен Не е за малки деца и за малки душици

Що обиждате, ве?

Сигурно щот сте си оправили живота.Клоуни без подплата.Поздравче:

http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

Айде нещо и от мен :)

Ние в Плевен лесно се даваме.Всеки е добре дошъл.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.