Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

И аз искам да видя този тест макар да знам кой е по-добър.Трябва и 2-та да сложите и 2-те програми за да се пробват динамичната защита при еднакви условия и за да не се мисли,че се шмекерyва.И при какви настройки?

И Еmsisoft ако се брои за антивирус.....и Комодо с hips-а на мах :D

Май си пропуснала това тук http://www.comss.ru/page.php?id=974
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

НЕ съм съгласен! Причината: пост №1495 от темата за подпомагането!

Аз пък не съм съгласен,че подобна програма като в пост #1651 е зловредна! Също така зловредни не могат да бътат програми за които няма достатъчна информация от потребителите. Те могат да са зловредни но могат и да не са!

Що се отнася до пост №1495 по тази логика вместо да се прибягва до пращане в карантината с цел защита,може просто да му се забрани стартирането или пък при недостатъчна информация да не се стартира.

Теста ще си е ваш и правилата определяте вие.

Май си пропуснала това тук http://www.comss.ru/page.php?id=974

Може да се ползва подобна методика,но без предварително качени архиви( понеже доколкото имам спомен Проектанта също има резерви към подобен род тестове),на линкове само но същите линкове могат в процеса на теста вече да не са активни.

Важно е по-възможност теста да е в сходни условия.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Поздрав за всички,и най-вече за Чич Тошо: http://www.youtube.com/watch?v=O84h23wNP9A

Благодаря. Гледайки клипа се сещам за вече пълнолетните си дъщери и им стискам палци да срещнат навреме своята си любов! Всичко наше българско следва да пребъде и много любов е нужна за това... Също и поне малко късмет!

Правилният израз в случая трябва да е: You are protected by 9 days! или You are protected from 9 days!

но You are protected for 9 days- е грешно!

И недей да спориш с мен, само заради самият спор, а разсъждавай....в случая граматически! :rolleyes:

Извън темата: Ти знаеш ли, че в нашите /конструктивни норми/ колко ей такива недоглеждания има в някои изречения, при което се получава тотално объркване и двумислие. Знаеш ли например че разликата :wub:мужду :wub: "и" и "или" до какво може да доведе при проектиране!

Проектанте , сградите които си проектирал още ли са по местата си :clown:

А на мен вчера ми попадна случайно това:

Поздрави! Кадърна банда. Много тайпонегътивско звучи...

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Проектанте , сградите които си проектирал още ли са по местата си :clown:

Я си наведи очичките и погледни БДС клавиатурката си /ако имаш такава/ и виж какво е разстоянието между "у" и "е"!

дай да видя ти каква сграда си проектирал ти, и ако е читав проекта, шЪ тА взема, на....100 лв стартова заплата! Ако си добър- ще има и бонуси!

Редактирано от B-boy[StyLe]
Остър език! (преглед на промените)

Охлюв, а си наведи очичките и погледни БДС клавиатурката си /ако имаш такава/ и виж какво е разстоянието между "у" и "е"!

дай да видя ти каква сграда си проектирал ти, и ако е читав проекта, шЪ тА взема, на....100 лв стартова заплата! Ако си добър- ще има и бонуси!

Аз ли съм виновен че не можеш да пишеш.

Редактирано от B-boy[StyLe]
Остър език (преглед на промените)

Проектанта много често споменава обикновеният потребител,но да има предвид,че ако антивирусната хич не се обажда то това буди съмнение в същия този потребител,дали изобщо го пази.

Пускайте си този клип един пъд дневно и забравяте за вируси. На Петрички чалъми нищо не може да се опре Публикувано изображение

youso , съдба "за награда" вероятно ще ти е нечия възможно най-лоша дъщеря... Бедна ти е фантазията - ако и тъщата ти е същата!

youso , съдба "за награда" вероятно ще ти е нечия възможно най-лоша дъщеря... Бедна ти е фантазията - ако и тъщата ти е същата!

Пак се шегуваш.Аз принципно на такива им казвам само едно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

<p>

<br />

Пак се шегуваш.Аз принципно на такива им казвам само едно.<br />

<br />

</p>Не съм се шегувал точно сега. Щял да ми такова майката - защото съм бил боклук... За съжаление, майка ми почина преди около 3 месеца... Вечна и памет! Сестра ми е психиатър и би го определила като вече оформен шизофреник - такива хора имат нужда от навременни помощ и лечение... Дано близките и познатите навреме реагират. И вместо да ми пише ЛС - ако още може, нека се замисли...

<p><br />

</p>Не съм се шегувал точно сега. Щял да ми такова майката - защото съм бил боклук... За съжаление, майка ми почина преди около 3 месеца... Вечна и памет! Сестра ми е психиатър и би го определила като вече оформен шизофреник - такива хора имат нужда от навременни помощ и лечение... Дано близките и познатите навреме реагират. И вместо да ми пише ЛС - ако още може, нека се замисли...

Моите съболезнования(макар и късни) и съжалявам че някой хора не мислят преди да пишат.

Просто ги игнорирай такива.

При Хитлер са ги игнорирали и разстрелвали - за да нямат ангажимент към подобни Редно е да бъдат лекувани. За които е възможно...

В Мултирама 40 лв, давам ги... къде не съм ги давал за цяла година са нищо.

Аз бих ги похарчил за детето ми вместо да давам пари за антивирус, но всеки си знае.

А що пък да не се разходиш с гаджето някъде? :D

Изходих от виждането, че редица хорица ги дават за цигари в пъти повече за година... та от гледна точна, на такива нездравословни харчове съм склонен да дам 40 лв. :) 40 / 365 ;) ... идва стотинки на ден, които всеки може да задели ;)

Изходих от виждането, че редица хорица ги дават за цигари в пъти повече за година... та от гледна точна, на такива нездравословни харчове съм склонен да дам 40 лв. :) 40 / 365 ;) ... идва стотинки на ден, които всеки може да задели ;)

То и аз пуша :shy11:

Ееее изтрили са ми темата :eek: не издържаха на напъна.

Публикувано изображение

Като че ли ми пречи нещо пак да я създам :P

Бе ти не си разбрал, че и там няма някой в твоята категория бе РОКИ :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.