Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Всички страдат независимо зад колко VPN-а се крият.Обидиха майка ми, а тя е болна. Голяма грешка! Аз не се крия!

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много се впечатляваш...човек ако не е импулсивен, значи е пресметлив и мошенник! Импулсивният човек е честен човек, той казва това, което мисли в момента, без да пресмята дали ще засегне някого, какво ще си мислят другите и т.н...Като, че за първи път влизаш във форум и за първи път четеш такива реплики! Виж Uriel как го прие като мъж!

Във форума приемам само обиди спрямо мен.В реалния живот е друго.

Приех го, защото обиди мен .Ама нали се сещаш че всичко си има граници.

Мохикан го наказаха, а теб не.Това е двоен стандарт.

:)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Във форума приемам само обиди спрямо мен.В реалния живот е друго.

Приех го, защото обиди мен .Ама нали се сещаш че всичко си има граници.

За първи път ти казвам нещо подобно. Много чувствителни имало тука...ами да ми беше казал и на мен "да го дух@м" и сме квит...Какъв е проблема не мога да разбера! Абе много ощипани госпожици имало тука. В реалния живот- ще ме фраснеш, и аз няма да ти остана длъжен и така....капитален проблем стана, баси!

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

За първи път ти казвам нещо подобно. Много чувствителни имало тука...ами да ми беше казал и на мен "да го дух@м" и сме квит...Какъв е проблема не мога да разбера! Абе много ощипани госпажици имало тука. В реалния живот- ще ме фраснеш, и аз няма да ти остана длъжен и така....капитален проблем стана, баси!

Няма да имаш възможност да ми отвърнеш!

Щото ще припадаш.Няма кво да ме сравняваш на госпожица щот съм 190 на 120 и като те духна ке паднеш!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Няма да имаш възможност да ми отвърнеш!

Щото ще припадаш.Няма кво да ме сравняваш на госпожица щот съм 190 на 120 и като те духна ке паднеш!

Браво! тъй та искам....кво хленчиш от снощи!

Браво! тъй та искам....кво хленчиш от снощи!

Аз имах предвид другия дет ме псуваше днес.

Ама и на теб няма да ти остана длъжен.

Аз ако съм искал конфронтация с теб нямаше да пиша тук, а на лични.

Ей тоя http://www.kaldata.com/forums/user/328821-ffgrt/

ffgrt - Парола - 123456 ;)

Не се научиха да слагат силни пароли

Който иска да му смени пощата, след това и паролата

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Що пък ;)

Така и предполагах, но не ми се занимаваше понеже това едва ли са истински профили, създадени са с цел обиди.

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Поздрав за всички,и форумът е за да се забавляваме.И във тая връзка,нека модераторите да се вземат във ръце.

Рекох малко да преброя основните "диви зайци" :clown: във форума- кой какво харесва, какво пробва и с какво е характерен... ;) Може да съм изпуснал някой, което значи, че не е от постоянните...да не се сърдят! Оценките, които давам на всеки са мои лични и напълно субективни...Ако някой има желание- може да внесе свои корекции в профила на всеки

• моя милост- Norton, харесва- BitDefender, Comodo, Avast, нехаресва- Kaspersky, характерен- харесвам програми способни сами да вземат решение, обичам да анализирам!

• nikssi- Kaspersky, харесва- Norton, характерен с- върл фанатик на Касперски (заклел до гроб) :ph34r:, леко необективен

• Uriel- Norton, Kaspersky, характерен с- опитва се да бъде обективен, но често залита в крайности и се оказва в центъра на спорове

• NEY(TNN)- SEP 12, харесва-Rising, Kingsoft и всякакво китайско творчество...непостоянен в мнението

• Мохикан- Comodo, харесва- хипсови програми, характерен- "първооткривател" на Comodo в този форум, един от първите, който повярва на програмата, още когато беше в началото на развитието и, често влиза в спорове, прави стъкмени тестове

• Highagain- kaspersky

• Vasilevsa- kaspersky

• hUstle- Norton, Kaspersky...все още неориентиран

• Aleks&Vanko- kaspersky

• Exibit A- nod32, kaspersky...много "плува" по програмите, но има много точна и трезва преценка за всяка една, единствената дама във форума

• Viperdick- Kaspersky, F-secure, Comodo, характерен-като, че ли често сменя програмите

• B-Boy- Comodo, бивш фен на Avira, характерен с- "лечителя" експерт на форума

• nikval- Kaspersky....хакер, леко стои в страни от общите събития, но е скрита лимонка!

• aten- emsisoft...

• luckyboy- gdata

• Stonit- Kaspersky

• Miroslav Kirilov-Kaspersky, характерен с- един от преводачите на Касперски на български
И каква стана тя: във форума основно присъстват 15-17 човека, като активно участие вземат 10-11 човека. Най-много привърженици има Касперски-11 човека, което е 2/3 от учестниците!! Е казах ли аз още преди 3 години, че форума е Касперджийски! :ph34r: На второ място са привържениците на Комодо- 4 души, Нортон...цели 3-ма души!! :ohmy::ph34r:

Редактирано от ???????? (преглед на промените)

Рекох малко да преброя основните "диви зайци" :clown: във форума- кой какво харесва, какво пробва и с какво е характерен... ;) Може да съм изпуснал някой, което значи, че не е от постоянните...да не се сърдят! Оценките, които давам на всеки са мои лични и напълно субективни...Ако някой има желание- може да внесе свои корекции в профила на всеки

• моя милост- Norton, харесва- BitDefender, Comodo, Avast, нехаресва- Kaspersky, характерен- харесвам програми способни сами да вземат решение, обичам да анализирам!

• nikssi- Kaspersky, харесва- Norton, характерен с- върл фанатик на Касперски (заклел до гроб) :ph34r:, леко необективен

• Uriel- Norton, Kaspersky, характерен с- опитва се да бъде обективен, но често залита в крайности и се оказва в центъра на спорове

• NEY(TNN)- Rising, Kingsoft и всякакво китайско творчество...непостоянен в мнението

• Мохикан- Comodo, харесва- хипсови програми, характерен- "първооткривател" на Comodo в този форум, един от първите, който повярва на програмата, още когато беше в началото на развитието и, често влиза в спорове, прави стъкмени тестове

• Highagain- kaspersky

• Vasilevsa- kaspersky

• hUstle- Norton, Kaspersky...все още неориентиран

• Aleks&Vanko- kaspersky

• Exibit A- nod32, kaspersky...много "плува" по програмите, но има много точна и трезва преценка за всяка една, единствената дама във форума

• Viperdick- Kaspersky, F-secure, Comodo, характерен-като, че ли често сменя програмите

• B-Boy- Comodo, бивш фен на Avira, характерен с- "лечителя" експерт на форума

• nikval- Kaspersky....хакер, леко стои в страни от общите събития, но е скрита лимонка!

• aten- emsisoft...

• luckyboy- gdata

• Stonit- Kaspersky

• Miroslav Kirilov-Kaspersky, характерен с- един от преводачите на Касперски на български
И каква стана тя: във форума основно присъстват 15-17 човека, като активно участие вземат 10-11 човека. Най-много привърженици има Касперски-11 човека, което е 2/3 от учестниците!! Е казах ли аз още преди 3 години, че форума е Касперджийски! :ph34r: На второ място са привържениците на Комодо- 4 души, Нортон...цели 3-ма души!! :ohmy::ph34r:

Значи предстяването ми е непълно. Значи харесвам комодо и фортиклиент, като в момента ползвам фортито. Не харесвам нод32 винаги съм го смятал за посредствена програма и заедно с АВГ и Авира ги наричам инвалидите при антивирусните програми!

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Не съм сигурен Касперски или Битдефендер.Залагам на дефиниции не на репутация.

" NEY(TNN)- Rising, Kingsoft и всякакво китайско творчество...непостоянен в мнението "

Голям пропуск... тука всеки знае за легендата SEP !... :) Мен си ме понацелил.. и двете програми много ги харесвам... нещо комбинирано с дефинициите на Каспа и репутацията на Norton.. ще е хитово :)

Отдавна харесвам и китайски програми, а не разбрах същността на мнението...Репутация и дефиниция са доста различни неща.

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Отдавна харесвам и китайски програми, а не разбрах същността на мнението...

Много се радвам, че се почувства така, както аз на всеки твой коментар :)

........Репутация и дефиниция са доста различни неща.

..... Мен си ме понацелил.. и двете програми много ги харесвам... нещо комбинирано с дефинициите на Каспа и репутацията на Norton.. ще е хитово :)

Аз знам, че са различни неща обърни внимание на болт шрифта Шерлок :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Голям пропуск... тука всеки знае за легендата SEP !... :)

Еййй...вЕрно, бе....забравих! ще го коригирам!

Ей Проектанте,пропускаш нещо: ...обичам да влизам в ненужни и безсмислени спорове и съм конфликтен :D Аз пристрастията никога не съм си крил и са в подписа ми. За това дали съм обективен...ами гледам напоследък почваш да идваш на моя ... :P пп. Касперджии наздраве :cheers:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Наздраве Ник, че ме чакат и на другата маса, конкурентната :) ... :) хахаха лека и спокойна господа :)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Наздраве на всички! А на мен сега май само феновете на ESET ми са сърдити, но и на тях НАЗДРАВЕ!

Viperdick- Kaspersky, F-secure, Comodo, характерен-като, че ли често сменя програмите

Може да смениш реда - Comodo, Kaspersky, F-Secure, може да добавя и NOD32 откакто имат ХИПС.

Сменям често, понеже експериментирам, но не е само това причината...

CIS e безплатен но доскоро нямаше версия за 8 RTM. F-Secure е на трето място, защото по-лесно се сдобивам с лицензи (бета версии, промоции) в сравнение с Касперски, и е по-добра от BD. Касапа ми е в кръвта, но затегнаха положението с пиратството, иначе сигурно нямаше да ползвам нищо друго...

Както и да е...

пп. Касперджии наздраве :cheers:

Наздраве :beer: . Ако уредиш стабилен лиценз за KIS 2013, ще черпя и оставам с него завинаги :love: ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.