Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

???????? Stonit- Kaspersky Kaspersky в момента не ползвам заради невъзможноста от намиране на лиценз , но основно използвам Kaspersky ,Norton Internet Security и Comodo.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има ZAS Free. За феновете на Касперски.

Има ZAS Free. За феновете на Касперски.

Ако ще се ползва стар двигател по-добре CBE 2012 ;)

http://www.computerbild.de/artikel/cb-Heft-Service-zum-Heft-Lizenz-fuer-Kaspersky-Personal-Security-Suite-verlaengern-1182859.html

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз тъкмо си сложих Касперски с някакъв лиценз за 90 дни, което напълно си ме устройва.
Бих желал да допълня - харесват ми още Emsisoft,Comodo и eScan.Понякога разни буби влияят на мнението ми и то затова е променливо...Вероятно защото няма идеална програма.

• nikval- Kaspersky....хакер, леко стои в страни от общите събития, но е скрита лимонка!
Аз ако съм хакер, вие всички трябва да сте ядрени физици.

Знам колкото да се оправям, да не викам някой да ми оправя проблемите.

Аз ако съм хакер, вие всички трябва да сте ядрени физици.

Знам колкото да се оправям, да не викам някой да ми оправя проблемите.

Аз знам, че си от лошите хакери които влизат в чужди компютри, наблюдават камерата и източваш банкова информация от невинни овчици в нета. :clown:

Както казах, при мен работи добре, и клип ти направих на преносим носител го разархивирах и се засече. като не ти харесва умри с Комодо ;) и това е !!! Стига си ме занимавал с комплексите си момче ! Стига си създавал поводи за дразги, че не си интересен !

Ами аз не обиждам никого... погледни в мой коментар да има псувни ? Единствения човек, който си позволява такива волности е този господин и не знам Модераторите какво чакат ...

Чакай и аз да не те обидя. Аман от вдовици плачещи за ...

Аз знам, че си от лошите хакери които влизат в чужди компютри, наблюдават камерата и източваш банкова информация от невинни овчици в нета. :clown:

Сиреч "Лошият вълк" :wub:

Рекох малко да преброя основните "диви зайци" :clown: във форума- кой какво харесва, какво пробва и с какво е характерен... ;) Може да съм изпуснал някой, което значи, че не е от постоянните...да не се сърдят! Оценките, които давам на всеки са мои лични и напълно субективни...Ако някой има желание- може да внесе свои корекции в профила на всеки

• моя милост- Norton, харесва- BitDefender, Comodo, Avast, нехаресва- Kaspersky, характерен- харесвам програми способни сами да вземат решение, обичам да анализирам!

• nikssi- Kaspersky, харесва- Norton, характерен с- върл фанатик на Касперски (заклел до гроб) :ph34r:, леко необективен

• Uriel- Norton, Kaspersky, характерен с- опитва се да бъде обективен, но често залита в крайности и се оказва в центъра на спорове

• NEY(TNN)- SEP 12, харесва-Rising, Kingsoft и всякакво китайско творчество...непостоянен в мнението

• Мохикан- Comodo, харесва- хипсови програми, характерен- "първооткривател" на Comodo в този форум, един от първите, който повярва на програмата, още когато беше в началото на развитието и, често влиза в спорове, прави стъкмени тестове

• Highagain- kaspersky

• Vasilevsa- kaspersky

• hUstle- Norton, Kaspersky...все още неориентиран

• Aleks&Vanko- kaspersky

• Exibit A- nod32, kaspersky...много "плува" по програмите, но има много точна и трезва преценка за всяка една, единствената дама във форума

• Viperdick- Kaspersky, F-secure, Comodo, характерен-като, че ли често сменя програмите

• B-Boy- Comodo, бивш фен на Avira, характерен с- "лечителя" експерт на форума

• nikval- Kaspersky....хакер, леко стои в страни от общите събития, но е скрита лимонка!

• aten- emsisoft...

• luckyboy- gdata

• Stonit- Kaspersky

• Miroslav Kirilov-Kaspersky, характерен с- един от преводачите на Касперски на български
И каква стана тя: във форума основно присъстват 15-17 човека, като активно участие вземат 10-11 човека. Най-много привърженици има Касперски-11 човека, което е 2/3 от учестниците!! Е казах ли аз още преди 3 години, че форума е Касперджийски! :ph34r: На второ място са привържениците на Комодо- 4 души, Нортон...цели 3-ма души!! :ohmy::ph34r:

Искаш да кажеш Михнев повярва в Комодо и е първооткривател.

Ами Михнев и той се занимаваше с Комодо, но индианеца беше много нахъсан по тай програма, така, че някак си той ми се набил в очите като "първооткривател" на Комодо.... Ама има ли значение...що пак се връщаш на този мой шеговит пост!?

Винаги ще съм център.Така е и в живота-всички се въртят около Слънцето.

Ами Михнев и той се занимаваше с Комодо, но индианеца беше много нахъсан по тай програма, така, че някак си той ми се набил в очите като "първооткривател" на Комодо.... Ама има ли значение...що пак се връщаш на този мой шеговит пост!?

Щот много работи се забравят а не трябва да е така .И аз шеговито пиша...

Мен ме остави ...

Тоя който ме обиди продължава да пише тук .

Бе пичове, споделете някакви впечатления за Outpost Security Suite Free, някой ползвал ли го е това чудо?

Бе пичове, споделете някакви впечатления за Outpost Security Suite Free, някой ползвал ли го е това чудо?

Дърво....с една дума! Разчита предимно на проактивната си защита..поне такива са ми спомените от както го пробвах преди половин година.

Тествай го и ще видиш, че слабо засича!

Използват VirusBuster като антивирусен двигател. ХИПС-а им е добър...

Използват VirusBuster като антивирусен двигател. ХИПС-а им е добър...

Инсталнах го ама половин час не иска да се ъпдейтне аман!!!

Михнев не може да е първооткривател , твърде страхлив / зависим е от чуждите мнения на приятелите му във форума. Моята мисия тогава беше да покажа на всички , че операционната система може да бъде защитавана единствено и само от HIPS ( не след дълго беше потвърдено и от човек с големи познания в тази област ). Голямата съпротива тогава се дължеше на факта че това го открих и твърдях аз , сядащия за пръв път пред компютъра.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.