Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

.....наду главата на всички с Комодо(тогава само той го ползваше)

Хубаво е човек да се обръща от време на време назад във времето.

Надявам се да ти е интересен материала,поне да си спомниш:

http://www.kaldata.c...ic=95173&st=165

http://www.kaldata.c...ic=95173&st=180

Тогава бяхме задружни и си помагахме,нямаше БАНани, дразги абе имаше дискусии на ниво,които сега са в "Червената книга" за съжаление!

Редактирано от lost in (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 131k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хубаво е човек да се обръща от време на време назад във времето.

Надявам се да ти е интересен материала,поне да си спомниш:

http://www.kaldata.c...ic=95173&st=165

http://www.kaldata.c...ic=95173&st=180

Тогава бяхме задружни и си помагахме,нямаше БАНани, дразги абе имаше дискусии на ниво,които сега са в "Червената книга" за съжаление!

Това е вярно и се надявам разбра в тона ми носталгия.Тогава беше много хубаво...сега има само заяжданят и то от хора които дори една дyма не съм си разменяла с тях.Да хубави времена бяха.Сега почти няма смислени постове и никoй не дава сносни материали.като си спомня,че бях отделила точно за комодо 2 часа за да постна настройките на стената...

И мен ме кефи Кирето. В началото когато се сблъскахме за първи път малко ме дразнеше, понеже се си знае неговата, както сега с тези дълги пароли дето слага, но и това ще проумее.

А и сега само как никне като гъба Публикувано изображение, тази игра с бананите ме развеселява.

По същия начин ме дразнеше think-again , но в крайна сметка излезе мъжкар. Не случайно му отредих място в моя сайт

Публикувано изображение

По същия

Пробвах SecurityKISS Tunnel, но от kaldata са блокирали IP-та на сървърите.

Пробвах SecurityKISS Tunnel, но от kaldata са блокирали IP-та на сървърите.

Знам и при мен е така

Може би причината идва от другаде ! Нищо не пречи да сме пак задружни макар,че миналото няма да се върне никога.

Да свалят бана на всички от този подфорум,всеки от баннатите със сигурност има развитие нагоре така,че едва ли ще се стигне до повторен банан

Казвал съм го и пак ще го кажа. Не пиша тука понеже вече ми писна да отговарям на безсмислени коментари. Правиш нещо , губиш си времето и изкача един спам пост в,който нечий потребител те изкарва какъв ли не !

А, иначе от тези блокирания,баннатите единствено се обиграха с прокситата :P

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

А, иначе от тези блокирания,баннатите единствено се обиграха с прокситата :)

От около година премахнаха баннването по IP , сега блокират само профилите :indian:

Най-тъпото в случая бе когато Пламен цитира на Рейвън блога...супер тъпо(Uriel ako искаш се сърди,но това бе путкинско изпълнение)

Жив и здрав да си не се сърдя .

Някой има ли представа от къде може да се свали триална версия(ако изобщо има такава) на Qihoo 360 Antivirus пп. На английски - НЕ на китайски ! Китайската я свалих,ама съм зле с китайският. :)

Някой има ли представа от къде може да се свали триална версия(ако изобщо има такава) на Qihoo 360 Antivirus

пп. На английски - НЕ на китайски ! Китайската я свалих,ама съм зле с китайският. :shock11:

Cons:

1. Only support 32-bit

2. Only available in Chinese interface

Съжалявам ,но няма английска версия !

http://www.raymond.cc/forum/security-bulletin/29450-qihoo-360-security-3-0-released.html

Cons:

1. Only support 32-bit

2. Only available in Chinese interface

Съжалявам ,но няма английска версия !

http://www.raymond.c...0-released.html

Благодаря, с китайският инсталатор се справих но нататък кофти работа :shock11:

Благодаря, с китайският инсталатор се справих но нататък кофти работа :shock11:

После върви разбери кое за какво е . Ама и като се замислиш колко малко хора разбират китайски въобще е явно че е предназначена за китайския пазар ,което е гадно .

Е какво, като е на китайски. И аз я инсталирах снощи на виртуалката - по подразбиране пази добре - трие вирусите, нищо, че не и разбирам, тъкмо няма да я разбазиквам... Значи - слагаш я на някой Индианец, така и така не разбира никакъв език, не само Китайски...и всичко ще му е наред... ( не визирам конкретно никого в случая) :D

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

http://www.mostiwant...oad-at-chip-de/

Software instead of chocolate: Now you can have a first look at this year’s Download Advent of CHIP Online throw.

From 1 December we will again offer 24 exclusive full versions for free download. The gifts are valued at a total of several hundred euros – all programs you can download for free and without detours to your own computer.

Какво ли ще донесе дядо Коледа ?

Не очаквай големи изненади.Гледам TuneUp2009.

Не очаквай големи изненади.Гледам TuneUp2009.

Свързани ( подобни ) теми :D

TuneUp Utilities 2009: So einfach tunen Sie Ihren PC

Gratis-Tuning für Windows

Von Christian Lanzerath, 01.12.2009

Sie wollen den Rechner entrümpeln oder Windows aufpolieren? Mit TuneUp Utilities 2009 ist das kein Problem. Die Software bietet Dutzende von Tools, um den PC flotter und Windows schöner zu machen – mit wenigen Klicks. Die Vollversion der beliebten Tuning-Suite gibt es finden Sie exklusiv im Adventskalender von CHIP Online.

Ех тези от SAS се изхитриха като CureIt,да не се ъпдейтва портабъла.Досадно е постоянно да ги сваляш.

Ей на това му викам безумие и не искам да бъда разбран погрешно .Всички грешат само languy99- не :

Yep no AV Comparatives, no MRG and no AV Test.org. Fortunately languy99 is still here.

Тоя пък кой беше :ohmy:

languy99 AV -Comparatives

Аз така предлагам . Време е да се противопоставим на тестовете .

Те грешат ,но languy99-никога !

languy99 AV -Comparatives

Аз така предлагам . Време е да се противопоставим на тестовете .

Те грешат ,но languy99-никога !

Това оня дето все ползваше тулчето на комодо ли беше ? Тест ли прави или реклама,хич не разбирам. Отделно и ползва пиратски Уиндоус...Умрях от смях когато му видях теста тогава. Прави тест на програма за защита и системата му осрана !!!

:ohmy:

Публикувано изображение (-------------.Добре, тогава отиваме и на ресторатнт,нали за това говореше)

Хи хи, билета до Париж , ресторанта и т.н. дали струват една целувка... Тежка е съдбата на мъжете :D

Хи хи, билета до Париж , ресторанта и т.н. дали струват една целувка... Тежка е съдбата на мъжете ;)

Ревнуваш ли к'во :D ...не четеш ли,зависи с продължение ли е или не :) ....ти как мислиш дали ще си заслужава

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Ревнуваш ли к'во :D ...не четеш ли,зависи с продължение ли е или не :)

Двамата Ви чакам на "бензинджийницата на Мъглиж" . Мишо жив ли си бе пич ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.