Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Искам да отбележа,че от сега нататък съм или с НОД,Аваст или Панда.Щом те уважават нашият народ и аз ще ги уважавам.Имат български език и не ни карат да се мъчиме.Някой за друга да се сеща?

comodo, може и други да има ама не се сещам...

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 131k
  • Създадено
  • Последен отговор

Без малуеър програмите.те са ясни.За комодо не се бях сетил.

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

Искам да отбележа,че от сега нататък съм или с НОД,Аваст или Панда.Щом те уважават нашият народ и аз ще ги уважавам.Имат български език и не ни карат да се мъчиме.Някой за друга да се сеща?

Drweb,Kaspersky,MSE,PCTools AV free,VBA32.

За последните две не съм сигурен !

............той Акронис май ми е най- ценната програма от всички за борба срещу вирусите .

От известно време съм така,и със Acronis,и съм много добре. :)

Публикувано изображение

ползвах дълго време аваст, намираше ми повече вируси от нод, нортан и още около 5 които пробвах, но сега не е така. Изтеглех нод триал в пълен режим за 30 дни и намира повече вируси от аваст, бил съм с аваст 4.8 и сериал кей който работи и се ъпдейтва, колегите на работа са с аваст фрии последната версия, но мисля че аваста не е която беше. Голяма част от кейгените нода ги засича за вируси, а другите антивирсни не, например кейгените на фотошоп от замунда всички са с вируси, истегли някой и пробвай дали аваст ще ти ги засече, иначе не знам дали си с платена.Им вариянт и за бит дефендър в пълна версия за 3 месеца, ползвах го 2 месеца и след като го махнах нода откри вируси...

:)

Момче, ясно ли ти е че от самия потребител няма по голям вирус !

Това не ме вълнува коя засича повече, това за децата да си мерят...

Мога да карам без антивирусна и няма да имам вируси в OS.

Казвам в OS,защото иначе имам колекция от вируси и там не сканирам трия по моя преценка.

От всички антивируси avast! най ми пасва. NOD за мен е твърде леймърски, казвам за мен !

:wink12:

NOD за мен е твърде леймърски, казвам за мен !

Бе има ламерско нещо тука, ма не е НОД...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Бе има ламерско нещо тука, ма не е НОД...

Ми то само леймъри я ползват или по-точно голям процент... :)

дефинициите и оперативността на Kaspersky

евристиката на ESET и Avira

сандъка на Shadow Defender

облачната технология на Symantec

Хипса на Comodo и защитната стена на Outpost

лекотата на Avast

Всичко това в една програма

+

една студена немска бира и какво повече му трябва на човек?

:*:D:lol6:

пп. Забравих ли някой ? :(

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

дефинициите и оперативността на Kaspersky

евристиката на ESET и Avira

сандъка на Shadow Defender

Хипса на Comodo и защитната стена на Outpost

лекотата на Avast

Всичко това в една програма

+

една студена немска бира и какво повече му трябва на човек?

:D:lol6::(

пп. Забравих ли някой ? :P

Мен и DefenseWall :*

Мен и DefenseWall :beer:

... силата на Скалата и DefenseWall :D

Мечти,мечти ... :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

... силата на Скалата и DefenseWall ;)

Мечти,мечти ... :)

Мечтите са за наивниците като мен .

Иначе наздраве градски .

Леле, цяла тема в мое име. Чак и квалифициран ме изкарвате. Явно сте първият човек на света, или вторият прихванал компютърен вирус. Автора имам предвид. Темата "ми", излетя именно заради такива като теб, споровете в нея кой ги направи, а? Нали нищо против нямаш тук всеки да пише каквото си иска, та така и аз го направих - по твое желание, нали съм г*золизец...

Като Ви е еня за това което става, има си съответният начин, има си и главен шеф, наклеветете ме там или някой и друг модератор също, че са се омешали в кефа Ви и готово!

Пич дишай спокойно (:

1.Къде се видя в заглавието на темата 0.о-визирах те в поста си

Темата "ми", излетя именно заради такива като теб, споровете в нея кой ги направи, а?

Абе тука друга песен пееш (:

Публикувано изображение

Няма кой да те клевети на "шефА" или на някой мод,споко

Нали нищо против нямаш тук всеки да пише каквото си иска, та така и аз го направих - по твое желание, нали съм г*золизец...

Абсолютно нямам против-темата е за всички...

толкова по въпроса,отвори си една студена бира и релакс (:

Пич дишай спокойно (:

1.Къде се видя в заглавието на темата 0.о-визирах те в поста си

Абе тука друга песен пееш (:

Публикувано изображение

Няма кой да те клевети на "шефА" или на някой мод,споко

Абсолютно нямам против-темата е за всички...

толкова по въпроса,отвори си една студена бира и релакс (:

Така де, аз се майтапих а..., то хвана дикиш?! Да не си мислиш, че съм го правил на сериозно и че за да стане, съм писал нещо друго освен онзи пост или пък, още повече, да съм докладвал теми наляво и надясно. Ако искаш да си мериш пиш*ата с някой, питай Кокомил колко му е дълга и дали и защо го е сърбяла в онзи момент?!

Е, ами така се случи, че му я почесах - неволно. Това не ме прави мана*, а неудачник. Кеф ли ти е?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Така де, аз се майтапих а..., то хвана дикиш?!

ве човек ти в ред ли си?Първо мрънкаш че темата излетяла заради такива като мен,после друго приказваш...

Е, ами така се случи, че му я почесах - неволно. Това не ме прави мана*, а неудачник. Кеф ли ти е?

Ами не,проблема си е твой

Здравей те, фенове на мюзикъла!

От извесно време се опитвам да открия един руски мюзикъл, но без успех. Работата е там, че не знам как се казва. Това, което знам е че мюзикъла е комедия, Филип Киркоров играе ролята на ревнив крал а целият сюжет се върти около заплетените любовни истории на геройте. Напомня на "сън в лятна нощ" (Шекспир), но не съм сигурна дали има нещо общо. Подозирам, че е правен между 2001-2006 г.

Ако някой от вас има представа за какво говоря, моля да пише.

Благодаря ви.

Ето раздел музика http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=6

Така де, аз се майтапих а..., то хвана дикиш?! Да не си мислиш, че съм го правил на сериозно и че за да стане, съм писал нещо друго освен онзи пост или пък, още повече, да съм докладвал теми наляво и надясно. Ако искаш да си мериш пиш*ата с някой, питай Кокомил колко му е дълга и дали и защо го е сърбяла в онзи момент?!

Ми не само ти познаваш Глобални модератори . Не мога да разбера какъв ви е проблема с тая тема ?

И накрая да спрем да се правим на велики ще питаме Калин ... Така че или ще я затворят тотално тая тема или ще я оставят да си спамим просто за наши си неща . Това е . Лека вечер !

Ми не само ти познаваш Глобални модератори . Не мога да разбера какъв ви е проблема с тая тема ?

И накрая да спрем да се правим на велики ще питаме Калин ... Така че или ще я затворят тотално тая тема или ще я оставят да си спамим просто за наши си неща . Това е . Лека вечер !

Ми да я затварят като искат. Ние ще правим нова :) Иначе то интересни майтапи ставали,искрено се надявам че е ефекта на топлата бира иначе мяза на дивотия.

Трябва да има една такава тема за разпускане,малко препирни,малко майтап и т.н

Аз например предлагам да вземат да закрият целият подфорум Сигурност и антивирусна защита тъй никой няма да ги притеснява господа офицерите.

Ми да я затварят като искат. Ние ще правим нова :) Иначе то интересни майтапи ставали,искрено се надявам че е ефекта на топлата бира иначе мяза на дивотия.

Трябва да има една такава тема за разпускане,малко препирни,малко майтап и т.н

Аз например предлагам да вземат да закрият целият подфорум Сигурност и антивирусна защита тъй никой няма да ги притеснява господа офицерите.

Аз лично знам какво ще правя ако закрият темата .

Аз лично знам какво ще правя ако закрият темата .

Честно казано, аз не виждам причини за затваряне на тази тема. Единствено провокаторът "помисли пак" който и в тази тема отново се опитва да подкокоросва към караници. Някой обърна ли внимание, че темата беше тръгнала вече горе-долу на добре, когато той, с неговите десетки смени на никнейма,(също както жените си сменят настроението), пак се намеси...Явно съм му личен проблем. Ако толкова му е приятел Михнев, стига разбира се think-again да не е Михнев, защо просто не се срещне с него на живо и да му помогне, ако е в състояние, вместо да се опитва да руши работата на хора, които не са вече по-една или друга причина приятни на Михнев? Доброто старо време Михнев и на мен беше в някаква степен приятен, давахме си плюсове именно в "празните приказки" и още тук-там, но той вече е "Lost in", обиди ме нееднократно и безпричинно, не съм му се вричал за роб до гроб, че да му търпя изпълненията, Ако някои от Вас разбират приятелството като робска зависимост, при това само те да са робите, ами да идат при мистрес Линда.

Онази старата тема, която всички харесвате просто беше страхатно натежала и се беше твърде извратила - последните тридесет страници от нейните осемдесет и осем, нямаше нищо друго освен пиене и черпене с топла бира, при това съвсем без основание, защото освен спам нямаше дори обичайните майтапи на антивирусна тематика, които правеха темата толкова добра в началото.

Няма пък да се затваря тази тема, напук на "think-again"!

Поздрави на "Ракиено време"( Drosophila melanogaster):

http-~~-//www.vbox7.com/play:083226dd

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Еее, таман си отворих една студена бира с пуканките и темата приключи на 3-та страница, баш на най-интересното. И от към malware нищо интересно няма, жената ми е сърдита, скука. Дайте не'кво предложение за обща занимавка бре хора. :ph34r: P.s. Айде вече си я имам темата в "Съдържание", че да ми светва, като има спаринг :mad:

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Еее, таман си отворих една студена бира с пуканките и темата приключи на 4-та страница, баш на най-интересното. И от към malware нищо интересно няма, жената ми е сърдита, скука. Дайте не'кво предложение за обща занимавка бре хора. :D

Стартирайте това и ще стане интересно...(при изключена антивирусна)...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=175228&view=findpost&p=2077722

Самия метод на почистване е доста дълъг, труден и интересен процес...но най-добре на VirtualBox-a, че ако ви писне да се мъчите да поправяте...удряте някакъв стар snapshot и толкова. :ohmy:

Наздраве ! :ph34r:

PS: Лично аз бих се опитал да се помиря с жената... :mad:

Самия метод на почистване е доста дълъг, труден и интересен процес...но най-добре на VirtualBox-a, че ако ви писне да се мъчите да поправяте...удряте някакъв стар snapshot и толкова. :D

Наздраве ! :ph34r:

PS: Лично аз бих се опитал да се помиря с жената... :mad:

Наздраве, B-boy[styLe] :ohmy:

Това с жената първо го пробвах ама не върза, инак ееехххеее... :D Остана да раздвижа виртуалката, ма както викаш, че кофти гад е това и само да не откарам по нощите, че утре съм на бачкане, а като се знам какъв съм заплес...

Наздраве exwol, :mad:

Кофти гад е да.

x64 е доста по-гадна за почистване, но и другата е устойчива.

На виртуална не би трябвало да имаш проблеми - стига да не е virtual aware...но методиката на почистването не е лесна и не става със стандартните средства.

Така че, ако не ти се занимава по-добре си пусни някое филмче + в комбинация с бирата доста добре действа приспивно. :ph34r:

Май ще те послушам и ще си седя на задника тая вечер. Свалих фйлчето и утре ако остане време след работа ще го стартирам, че яко ме сърби. А ти можеш пък да подскажеш малко при почистването :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.