Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Fifa 12 - всичко за играта !

Featured Replies

Fifa 12

Публикувано изображение

Година: 2011 г.

Жанр: Спорт

Разработчик: EA Sports

Издател: EA Sports

Тип на изданието: DEMO ... засега

Операционна система: Публикувано изображение

Processor: Intel Core2Duo 1.8Ghz

RAM: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista / 7)

Video card: NVidia GeForce 6800 / ATI RADEON X1600

VRAM: 256 MB

HDD: 2 GB

FIFA 12 за PC внася на терена променящия играта нов енджин Player Impact, който внася реалистичност във всяко взаимодействие на игралното поле. Преживейте начина, по който истинските играчи се предизвикват за топката, печелят я и тестват физическите си способности един на друг. Наслаждавайте се на неограничено разнообразие от естествени и реалистични изходи при всеки сблъсък. Сега играчите са по-гъвкави, по-напористи в борбата за притежание на топката и се възстановяват по-лесно от промените в светлината.

Революционните нововъведения в геймплея, вдъхновени от реалния футбол, правят FIFA 12 още по-задълбочена и увлекателна. Съвсем новият Precision Dribbling предоставя по-голяма прецизност на контрола върху топката при тесни пространства, дава повече време за вземане на решения за атаката и повече контрол върху динамиката на играта. Иновациите в атаката са балансирани от преработен защитен механизъм, което максимално доближава играта до реалния футбол. Сега защитата е стратегическа като атаката с новия елемент Tactical Defending, който фундаментално променя достъпа до защитата като отдава еднакво значение на позиционирането, пресичащите пасове и опитите за отнемане на топката. Освен това, играчите на терена са снабдени с Pro Player Intelligence - самоосъзнаване и способности, което им дава възможност да вземат решения на базата на собствените си умения, както и да преценяват силните и слабите страни на на съотборниците им във всяка ситуация.

Играта представя EA SPORTS Football Club – пулсът на FIFA 12 – услугата, която свързва играчите с реалния футбол като им осигурява непрекъснато свежо, ново съдържание, позволявайки им да подкрепят любимия си клуб и да се свързват и състезават със своите приятели, съперници и милиони други играчи от целия свят.

• Рlayer Impact Engine-T разработван две години, новият физичен енджин внася реалистичност във всяко взаимодействие на игралното поле.
  • Pro Player Intelligence – компютърно генерираните играчи са снабдени със съзнание и способности да вземат решения въз основа на собствените си умения, както и да преценяват силните и слабите страни на съотборниците си.
  • Tactical Defending- преработеният защитен механизъм из основи променя достъпа до защитата като отдава еднакво значение на позиционирането, пресичащите пасове и опитите за отнемане на топката. Тактиките и уцелването на момента са от критично значение.
  • Precision Dribbling - наслаждавайте се на нови начини да преодолеете съперниците си, на повече време в притежание на топката, за да вземете решение и на пълен контрол върху динамиката на играта.
  • EA SPORTS Football Club - всеки мач има значение, през целия сезон. Печелете точки опит и повишавайте нивото си, за да градите статус. Проследявайте приятели, предизвикателства и статуси в мрежата. Споделяйте и сравнявайте постижения и разпространявайте новината в социалните мрежи. Освен това ситуации от реалния живот ще бъдат генератор на съдържание във FIFA 12.
  • Автентичност – над 500 официално лицензирани клуба и повече от 15 хиляди играчи.
Fifa 12

FIFA 12

FIFA 12

Приятна игра на всички !!!

Цялата игра излиза на 27.09.2011.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 91
  • Прегледи 30k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам проблем със Фифа от няколко издания насам още на менюто където си избирам отбор или преди да почне мача ме изхвърля и изключва играта.Видео картата ми е Geforce 9800GT vram:512mb,RAM 2GB,процесора е AMD Athlon 64 x2 dual core 4200+ 2.21Ghz.От какво може да е?

Редактирано от trifon81 (преглед на промените)

Здравей Hanibal,тази забрана от 3 месеца още незнам защо ми я наложи,но както и да е. Така сега за FIFA 2012 вземи да оправиш линковете,направи ги за цялата игра,вече излезе в zamunda и останалите торент сайтове.Това е,ако има нещо ще пиша.

• Автор

Коко , не мога да разбера какъв ти е проблема ... ???

FIFA 12

FIFA 12

Успехи на всички и приятна игра !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Коко , не мога да разбера какъв ти е проблема ... ???

Успехи на всички и приятна игра !

Нямам проблем,просто казах да оправиш линковете.

Помогнете. Играя с джойстик , но като влезна в настройките въобще няма десен аналог и не мога да правя финтове , не знам какво да правя, а без финтжове е се обезсмисля , бъг ли е или нещо друго. Ако ви си е случвало пишете.

Имам проблем със Фифа от няколко издания насам още на менюто където си избирам отбор или преди да почне мача ме изхвърля и изключва играта.Видео картата ми е Geforce 9800GT vram:512mb,RAM 2GB,процесора е AMD Athlon 64 x2 dual core 4200+ 2.21Ghz.От какво може да е?

По този проблем явно никой няма мнение! И аз не знам уж покривам изискванията а...

Помогнете. Играя с джойстик , но като влезна в настройките въобще няма десен аналог и не мога да правя финтове , не знам какво да правя, а без финтжове е се обезсмисля , бъг ли е или нещо друго. Ако ви си е случвало пишете.

Обновяване на видео драйвър?

Редактирано от Viiipeer (преглед на промените)

С най-новия драйвър съм , но това влияе ли? Просто все едно играта не го използва , но пък го има в описанието на финтовете... Играя фифа от 10 години , такова нещо не ми се беше случвало... , някакви други идеи?

Редактирано от vladi12311 (преглед на промените)

Помогнете- как се печелят пари на manager mode??? В предишната фифа имаше билети от стадионите, ъпгрейди и тн. тук по какъв начин става печеленето на кинти?

Когато играх демото го играх на макс и не ми засичаше. Сега даже на медиум ми засича и то много гадно. Vsync съм го изключил, MSAA също и пак не става. Драйверите на видеото са ми най-новите. Конфигурацията ми е слаба, но се надявах да мога да играя фифата нормално. BTW ето я и нея: Intel Pentium E5300 2.6 ghz 2 GB RAM A-DATA PALIT 9500GT 1GB Може би ще добавя още една плочка

Когато играх демото го играх на макс и не ми засичаше. Сега даже на медиум ми засича и то много гадно. Vsync съм го изключил, MSAA също и пак не става. Драйверите на видеото са ми най-новите. Конфигурацията ми е слаба, но се надявах да мога да играя фифата нормално. BTW ето я и нея:

Intel Pentium E5300 2.6 ghz

2 GB RAM A-DATA

PALIT 9500GT 1GB

Може би ще добавя още една плочка

Процесора ти е боза, нормално е да ти е сечала само бетата, защото тя е версия на играта с много по-малко детайли от самата игра.

Как мога да настроя видеокартата Моята е NVIDIA GFORCE GT 240 и малко ми засича и също така как мога да си запазя футболистите например артета отива в интер без да съм го пуснал за продажба помогнете

С всяка изминала версия играта става все по-безумна. Като почнем от смяната на управлението и стигнем до геймплея. Но 2012 направо счупи глупомера отвсякъде - Карл Дженкинсън по-бърз от Гарет Бейл ?! Няма шанс !

Имам проблем с играта. След 2-3 минути игра, щом топката дойде в мой футболист и се отблъсква напред(все едно силен шут в стена) като рикушет или силен/извеждащ пас. Някакви идеи как може да се оправи??? Теглих друг крак от TPB не помогна.

Явно си заклет фен на PES и този път не можеш да го превъзмогнеш. че FIFA ги задмина от раз с излизането на последната си версия.

Сега погледнах видео в youtube, и само виж как играчите в PES падат при отнемане на топката, като човал с картофи...

С всяка изминала версия играта става все по-безумна. Като почнем от смяната на управлението и стигнем до геймплея. Но 2012 направо счупи глупомера отвсякъде - Карл Дженкинсън по-бърз от Гарет Бейл ?! Няма шанс !

Явно си заклет фен на PES и този път не можеш да го превъзмогнеш. че FIFA ги задмина от раз с излизането на последната си версия.

Сега погледнах видео в youtube, и само виж как играчите в PES падат при отнемане на топката, като чувал с картофи...

Имам проблем с играта. След 2-3 минути игра, щом топката дойде в мой футболист и се отблъсква напред(все едно силен шут в стена) като рикушет или силен/извеждащ пас. Някакви идеи как може да се оправи??? Теглих друг крак от TPB не помогна.

Моля ти се, спри да пишеш, че се излагаш...Това че ТИ си лаик и не знаеш, как да си оправиш контролите, FIFA ли ти е виновна? Още повече като не можеш да я играеш, по-добре не пиши наизуст!

Как да си оправя контролите , в предишните версии от файла Settings се оправяха ,който се намира в инсталационната папка на играта, сега от там мога да пипам единствено Видео настройките ...

Как да си оправя контролите , в предишните версии от файла Settings се оправяха ,който се намира в инсталационната папка на играта, сега от там мога да пипам единствено Видео настройките ...

Мъка, мъка...Като влезнеш в играта, отиваш в settings-> controller-> и с бутона Shitf или Tab активираш настройките на клавиатурата.

Моля ти се, спри да пишеш, че се излагаш...Това че ТИ си лаик и не знаеш, как да си оправиш контролите, FIFA ли ти е виновна? Още повече като не можеш да я играеш, по-добре не пиши наизуст!

хехе, ами някои контроли просто не могат да бъдат оправени,защото поради някаква безумна причина контрола в нападение и защита е вързан. Например няма как да направиш S да е къс пас в нападение и едновременно с това да сменя маркера на играчите в защита. Нещо, което беше факт във версиите на играта до 2010.

Това, кой се излага и кой не няма да го коментирам, защото си личи...

хехе, ами някои контроли просто не могат да бъдат оправени,защото поради някаква безумна причина контрола в нападение и защита е вързан. Например няма как да направиш S да е къс пас в нападение и едновременно с това да сменя маркера на играчите в защита. Нещо, което беше факт във версиите на играта до 2010.

...

Още не съм пробвал FIFA 12,но мога да те уверя,че на FIFA 11 контрола,което използваш в нападение можеш да го използваш и в защита.Примерно използвах A за центриране,дълги топки и шпагат,D за шут и влизания в противниковия играч,F за извеждащо подаване и излизане на вратаря...

Здравейте виждам че има коментари за проблеми и като говорим за проблеми и аз имам един такъв. С брат ми се опитахме да играем двамата на фифата аз с клавиатура той с джойстик, разбира се на компютър. Оправихме контроли всичко по клавиатурата и джойстика, играта си тръгва нормално, започва си мача, обаче ето че се появи един така да го нарека малък проблем. След като подам топката на брат ми той играеше с джойстика, играча взимата топката и си я повежда сам без никаква намеса от самия контролер. Пипахме какви ли не настроки, спирахме ги пускахме ги, пак в контролите влизахме нищо не оправя самия проблем. Според вас каде може да се намира проблема и ако някой е имал същия проблем моля да ми изясни как да го оправя. Между другото играхме играта и на лаптоп същия проблем и там се появява. На миналата фифа нямахме никакъв проблем да играем с джойстик.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.