Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

58-годишна италианка роди близнаци

Featured Replies

Публикувано изображение

58-годишна италианка стана втората майка в менопауза в рамките на седмица, след като роди близнаци в Милано, предава АФП.

Бащата на бебето е на 65 години. Раждането се проведе дни, след като италиански съд отправи критика към възрастните двойки, които имат бебета.

"Много сме щастливи, това е чудо, за което благодарим на Бог", заяви майката пред италианската агенция АНСА.

Родителите на двуяйчните близнаци (момиче и момче) не са можели да имат дете в продължение на 27 години. Те са успели едва след като жена извън Италия дарява яйцеклетка. Тази практика е забранена в Италия.

По-рано този месец съд в Торино излезе с решение, че родителите на дете, които са на възраст над 70 и 57 години са прекалено възрастни, за да я отгледат и препоръчаха тя да бъде дадена за осиновяване.

18-месечното момиче с името Виола е било заченато с помощта на изкуствено осиновяване, след като на повторяемите молби на двойката за осиновяване на дете е отказвано на база на това, че са прекалено възрастни.

Съдийското жури отсъди, че родителите "никога не са мислили за факта, че дъщеря им ще остане сирак на много малка възраст и преди това ще бъде принудена да се грижи за възрастните си родители", съобщи вестник "Ла Република".

"Детето е "плод на изкривеното прилагане на огромните възможности, предлагани от прогреса в науката", заявиха съдиите, добавяйки, че двойката е била водена "от нарцистичната нужда да има дете".

Двойката, сключила брак през 1990 година, когато жената е била на 36 години, е прекарала години в опити да зачене по естествен път.

БЛИЦ

Това дали може да родиш дете на тази възраст не е проблем.Проблемът е една проста сметка. Какво ще стане с тези деца, когато станат на 20-25 години.Тогава родителите ще бъдат на над 70 години и едва ли ще има дават помощ, съвети, насоки в живота. И все пак за да не съм черноглед ще кажаЛ Честито на двойката за близнаците.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Това дали може да родиш дете на тази възраст не е проблем.Проблемът е една проста сметка. Какво ще стане с тези деца, когато станат на 20-25 години.Тогава родителите ще бъдат на над 70 години и едва ли ще има дават помощ, съвети, насоки в живота.

И все пак за да не съм черноглед ще кажаЛ Честито на двойката за близнаците.

Деца(?) по на 20-25 години, които си просят съвети от 80 годишните родители...Баси "децата". То само като се спомене, (от наша гледна точка, не на техните родители), че са деца тези вече твърде одъртели "младежи"

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Ами то и аз не съм съгласен Sliderum, но тук в Плевен имаме такъв случай, даже по фрапантен. Сама жена на 63 или на 65 години инвитро има близнаци.

Ами то и аз не съм съгласен Sliderum, но тук в Плевен имаме такъв случай, даже по фрапантен. Сама жена на 63 или на 65 години инвитро има близнаци.

Не е наша работа, точно по този въпрос, да даваме или не съгласието си. Можем да изкажем мнение и толкова.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Да прав си! Но съгласи се, че не е нормално.Поне за мен не е. За всяко нещо си има място и време.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.