Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с диск C:

Featured Replies

Здравейте, имам проблем :)

Публикувано изображение

Както виждате, място в С почти няма, всичко тегля в D, игрите инсталирам в D. Нови програми или нещо такова не съм бутал в C, даже трих стари неща преди 1 седмица и тази вечер от нищото гледам че свети в червено.

Порових се и изтрих всичко, което не ми трябва (стари програми, местих снимки и музика), но пак няма място.

• Отговори 50
  • Прегледи 4,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

пусни вдин CCleaner и кажи какъв ще е резултата.

Провери колко ти е голяма папката c:\win\winsxs дали тя не ти заема повечето място

Изтегли TuneUP Utilities и East-tec Eraser.На първата от опциите даваш gain disk space.На втората чавка на wipe.

• Автор

никаква разлика, можеби 100 мб не повече, аз преди това ги бях почистил тези места, където бърника ccleaner-a.

Провери колко ти е голяма папката c:\win\winsxs дали тя не ти заема повечето място

5,6 ГБ

Редактирано от danchobg (преглед на промените)

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива. :)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

Изтегли си Wise PS Engineer

. актуализирай я (можеш да си я направиш на български от "help>language")пусни един disk cleaner ,като отметнеш всичките възможности и виж какво ще се получи :)

Вече няма нищо за триене :) програмата не намира ;) !

А тази папка дето е 5,6 гб какво да я правя, гледам има някакви неща с име amd64_......... ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Вече няма нищо за триене :) програмата не намира :) !

А тази папка дето е 5,6 гб какво да я правя, гледам има някакви неща с име amd64_......... ?

Съветвам те да не я триеш местиш или друго,защото не знам какво може да стане,между другото с каква антивирусна си(ако има такава изобщо)?

• Автор

Съветвам те да не я триеш местиш или друго,защото не знам какво може да стане,между другото с каква антивирусна си(ако има такава изобщо)?

Avast 6.0.1289 (вижда се на снимката)

Преинсталация на Windows-a!! и яз имах подобен проблем преди 1 месец когато го преинсталирах проблема се оправи!!! Съветвам те да го преинсталираш! Успех..!

• Автор

Windows-а го преинсталирах преди 3 месеца Т_Т стига вече, не е проблем, но много ме мързи да тегля драйвари, скинове, програми..... отиват 2 дни докато го докарам близо до сегашния му вид.

Avast 6.0.1289 (вижда се на снимката)

Съжалявам не бях забелязал :) та моя съвет е да изтеглиш Malwarebytes Anti-Malware има го в сайта :) актуализирай го до последната версия и дефиниции и го пусни да търси,защото avast-а много ме съмнява..........и нищо чудно да си заразен без дори да подозираш ;) Чувал съм,че има такива вируси,които си "харесват"някой файл и започват да го копират до изчерпване на дисковото пространство !
  • Автор

Malwarebytes Anti-Malware имам, последно е сканиран компа вчера. А тези вируси се наричат зайци, големи са по 1мб и когато влязат в сиситемата започват да се умножават до ИЗЧЕЗВАНЕ на дисковото пространсто, всичко става толкова бързо, че антивирусната неможе да ги изтрие, има 2 начина- да ги маркираш всички и изтриеш едновременно (много невъзможно) или да си форматираш целия хард. <- на мен това ми е казал учителя по ИТ преди 3-4 години. Дисково пространство имам, тоест няма как да е този вирус.

Да споделиш ОС дали е 64 битова, да направиш снимка на стартиращите се с ОС процеси и инсталираните програми? Тази записвачка за красота ли е в кутията? Тези преносими дискове какво са? Имаш толкова място, а търсиш 20 гигабайта - 5 диска?????

Malwarebytes Anti-Malware имам, последно е сканиран компа вчера. А тези вируси се наричат зайци, големи са по 1мб и когато влязат в сиситемата започват да се умножават до ИЗЧЕЗВАНЕ на дисковото пространсто, всичко става толкова бързо, че антивирусната неможе да ги изтрие, има 2 начина- да ги маркираш всички и изтриеш едновременно (много невъзможно) или да си форматираш целия хард. <- на мен това ми е казал учителя по ИТ преди 3-4 години. Дисково пространство имам, тоест няма как да е този вирус.

Има и трети начин с вълци! Като пуснеш вълците и те викат на зайците: "Ну заяц, ну погоди!":

Публикувано изображение

http-~~-//vbox7.com/play:3a95155a

• Автор

Да споделиш ОС дали е 64 битова, да направиш снимка на стартиращите се с ОС процеси и инсталираните програми? Тази записвачка за красота ли е в кутията? Тези преносими дискове какво са? Имаш толкова място, а търсиш 20 гигабайта - 5 диска?????

install.txt

Публикувано изображение

Тези преносими дискове са слотовете на card readera-a, незнам защо, но се показват.

А относно системата, погледни 1-та снимка, 5 гб рам с 32 битова...?!?!? малко трудно.

Windows Professional 64

За записвачката не го разбрах въпроса, какво общо има с харда. Записвачката съм я ползвал 3 пъти

-преди 1 год. за една игра и 2 пъти преинсталация на Windows.

Има и трети начин с вълци! Като пуснеш вълците и те викат на зайците: "Ну заяц, ну погоди!":

Публикувано изображение

http-~~-//vbox7.com/play:3a95155a

:clown::eek::D казах че това са ми казали, не че съм сигурен че е вярно :D

Edit: не харесвам чалга и подобни

...

Според правилат ана форума е забранено разпространението на нелегален софтуер, както и предлагането на кракове, пачове и всякакви други методи за заобикаляне на лиценза! Премахни си мнението!

Е, де аз нали се опитвам, поне временно да отвлека вниманието в друга посока, да не му набият канчето на колегата, това се коментира на ЛС , за да си вземе нужните мерки по редактиране на поста...

Абе не съм се съобразил, но го докладвах и модераторите трябва да реагират бързичко.

Изключете и включете System Restore. На 1-та снимка гледам има папка Downloads (виж там какво има). Имате ли някакви големи файлове, които държите на десктопа ? Дръпнете програмката ATF Cleaner и пробвайте с нея. Можете да пуснете 1 тема тук да ви прегледат PC-то за вируси (http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=137)

• Автор

Отклонихме се от темата с тези вълци, записвачки и престъпници. Както и да е, аз ще лягам, защото утре имам няколко изходни. Утре към 15:00 ще проверя темата :) .

DownloadsDownloads

Изключете и включете System Restore. На 1-та снимка гледам има папка Downloads (виж там какво има). Имате ли някакви големи файлове, които държите на десктопа ? Дръпнете програмката ATF Cleaner и пробвайте с нея. Можете да пуснете 1 тема тук да ви прегледат PC-то за вируси (http://www.kaldata.c...p?showforum=137)

ПЦ-то е преглеждано за вируси точно там :) преди не много време и го поддържам.В папка Downloads няма нищо (както и на десктопа), както казах всичко, което не е програма или нещо важно за Windows-a (доколкото аз знам) е преместено или изтрито. Резултати от програмата, утре :)
  • Автор

ATF Cleaner-а изтри 75 мб (цъкнах на select all )

Не четох всичко,но провери ли с CCleaner колко ресторе пойнт имаш? Настрой си ресторе да имаш само на С-дял. А през програмата по-горе ръчно изчисти всички...последната остава. После пак с нея пусни заличаване на диск-само на свободно пространство в двата дяла.Като свърши--- Рестартирай...макар че за разлика от Туне Уп тази върши същата работа, но и трябва време системата да премахне баласта.

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.