Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бяло.

Featured Replies

В града ни е есен,като есен.

Синоптиците ни плашат с какво ли не,но си е обикновена есен.

Приятна и топличка,когато си на слънчице.

Малко дъждовна,но някои не се оплакват...

Публикувано изображение

Предстоящ ледников период.

Ниц,бе,харпун...Аре намали малко.Т'ва синоптиците сте като рибарите,баси

В ниската част на планината също е есен.

Студена,ветровита,но есен.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Обаче си мирише на сняг.

Страшно обичам да ми мирише на сняг...

Обожавам да ми мирише на сняг.

Обожавам да го докосвам.

Обожавам да го слушам как пада преди разсъмване.

Обожавам песента му под стъпките ми.

В някой предишен живот сигурно съм бил Йети.

Няма друга причина в този да съм толкова грозен и космат,че и да се кефя на студено и сняг.

Ъхъ.Т'ва ше е.

Сигурация.

Зацепвам за Голи връх да гоня Михаля.

Публикувано изображение

Значи-не го хванах Михаля.Гати коварният Михал...

Избродирах го направо този камъняк,само дето земята не съм обръщал.Нада...Ни гадинка,ни следи.

Ако не бях сигурен в човека със сведението,направо щях да си помисля,че Михаля не е съществувал,начи...

Михале,WTF?

Вие ме отбягвате...

Както казал английския лихвар на длъжника,спипан след преследване по пресечен терен в разстояние на пет мили. :wors:

Да не се правя на загадъчен-вчера приятел е видял мечка в района,снимал я е и ми прати адски лош клип,правен със скапан телефон.За втори път тази година е виждана мечка под Голи връх.Ми исках да се уверя.Ма не се.

Ми почти обяд е,аре се метаме на Черни връх тогава.

Хайде с мен,а?

Да-а...Нагоре нещата полека се променят.

Започва да става готино.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Синоптиците,чухте ли какво казах одеве?Да?

Ми не ми обръщайте внимание,аз все така си плещя...Сори,брат ми.

Леле,октомври е бе... :wors:

Публикувано изображение

Намирам се точно на средата на пътеката.Не в храстите по края и,а на средата.

Сещам се за любимият ми Франк Запа.

Някой от вас харесва ли Франк Запа?Да?

Имаше една страхотна песен-Don't Eat The Yellow Snow...

Помни ли я някой?Да?

Е те за това те става въпрос.

Публикувано изображение

Ся-верно,кенефите са си кът горе и много се забавлявам,когато чуя мацка с притеснен вид да пита на някой връх за местоположението на тоалетната и видя последващото почти кръгообразно посочване-ма да смениш водата на рибките насред пътеката... Нужно си е самочувствие и вяра в себе си,респект... :wors: И не си мислете за животинка-почти не съм виждал животинки с туристически обувки с подметки вайбрам номер 44.

Почти,ама оня път се бяхме нарязали като казаци и...Бе аре стига съм плямпал,а...

Продължаваме да продължаваме.Напред и нагоре.И-и-и-й-ха-а!Казвал ли съм ви,че мога да правя вокални импровизации в стил "йодлер" върху думата "хемороиди"? :D

От зоркият ви поглед не е убягнало яйцето от хеликоптер,ясно ви е че наближаваме,респект.

Публикувано изображение

За всички дами,решили да ме последват горе.

Едно ледено цвете.

Един замръзнал спомен от лятото.

За вас.

Искрено и лично ваш-дедо Мики.

Публикувано изображение

Аз на табелки не вярвам.

Пише"Жени",влизаш-то тоалетна.

Пише "Офис мениджър",вътре Нобелов лауреат за селско стопанство-говоряща тиква.

Лъжат като дърти римляни мръсниците му ниедни.Или като дърти румънци.Бе като дърти роми,румънци,римляни и изобщо като всЕкакви видове дърти цигани.

Но толкова категорично не съм изразявал мнението си.

Щото може на няколкостотин метра по-надолу някой да получи девет милиметрово цепещо главоболие.

Примерно.

Ма хора разни...

Публикувано изображение

На финала сме дами и господа...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Горе сме и горе нослетата-оттук нататък само ще слизаме.

Бърза равносметка-обувките ми не пускат вода,дробчето ми реагира нормално на минусови температури нависоко,мечка не си хванахме.

Две от три-бе не е лошо.Хич.

Е,има и загуби.

Качвайки се нагоре,настигам и започвам да подминавам семейство.Облечено и обуто крайно неподходящо.Тя се оплаква с ужасен акцент,че очите я болят непоносимо,той си трае-сумти,пъшка и се набира като глист по суха буца и я пренебрегва тотално.Бизон,само малко по тъп от бизоните.Бегло я поглеждам,мислейки си за поредната кифла,хванала се с нерез.Обаче виждам очите и и изтръпвам вътрешно.Червени,подути и течащи.Все едно моите,ако внезапно чуя,че Яне Янев е спечелил изборите.Въздъхвам мислено,свалям ултра леките си с огледални плаки италиански слънчеви очила и я моля да си ги сложи.Той се бърка-"Колко?"Железото почва ле-е-ко да ме хваща.Мисля си,че ако го маркирам веднъж,ще им създам проблеми с времето за слизане.Казвам му,че са ми подарък и му давам адрес,на който да ми ги прати.Адреса на Софийския зоопарк.Аре у лево бе,макак...

Горе сме.Аре да направим уговорка.

Вие ще гледате...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

...пък аз ще закуся/обядвам.

Публикувано изображение

На връщане видях духа на Боб Марли.

Кефят ме подобни небрежняци.

Наистина.

Силата ни е в многобразието.

Ако ме разбирате.

Публикувано изображение

Всички сме шемети и глупендери на тази земя.

Ма само нЕкои си го признаваме.

Ваш шерп-

дедо Мики.

:)

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Мики мога само да ти завиждам.... Прекрасен ден си си изкарал /бих искал и аз да съм там/, а снимките са невероятни.

Браво на шерпа, а и фотографа задобрява! (:

ако удариш по един ентър между снимките ще има въздух между тях и така ще се разделят

ще се виждат по-добре

• Автор

Ау,много благодаря,ама трябва да си кажа-далекоглед съм-0,75+. :) От ЕГН-то. :) НЕма начин да видя миниатюрният дисплей на фотоапарата без цайси,които не нося по време на изкачване-инак ще се пребия.Просто не мога да определям разстоянията с тях. :) Та насочвам сапунерката в посоката,в която мисля че се намира желания обект и щракам.Не ползвам графични редактори-искам да видите това,което аз виждам.Едно към едно.Та приемам поздрави за чувството,а тези за "хубавите снимки"-как да кажа,приемам ги като неочакван и незаслужен бонус.

Браво на шерпа, а и фотографа задобрява! (:

ако удариш по един ентър между снимките ще има въздух между тях и така ще се разделят

ще се виждат по-добре

Еси,душко-бих ударил една водка между снимките.За гърлото ме бяха хванали и нЕмах търпение да ги цъкна.За първи път изпитвам желание да споделя какво виждам и чувствам при самотното ми пъплене по чукарите.Трудно е.Като раждане е трудно.Бъдете снизходителни,а?

На Мики няма кой да му влезе в ритъма, тъй ще да е, щом броди сам из чукарите и мечки търси.
  • Автор

На Мики няма кой да му влезе в ритъма, тъй ще да е, щом броди сам из чукарите и мечки търси.

Не бе-грозен съм и хората нативно ме отбягват. ;)

Виж к`во ... Биваше да попиташ за мечката, знеш, че сме в добри отношения. Не знам на онзи колко може да се вярва, но смс-а който получих вчера сутрин гласеше: "Не ни чакай на чай, времето ни изненАда, приготвяме спалните тчк пп с обич" ;) заслужи си още една за адреса на зоологическата градина :(

самотното ми пъплене по чукарите

едно от малкото неща за които си струва човек да живее тук и сега!

Бъдете снизходителни,а?

лукс е да те подценявам (:
  • Автор

Ще взема да те послушам и ще се редактирам тогава.Щото на мен ми е невъзможно да подценя теб.

Е! И сега? Как така без мечка?!?!????? :lol6:

Честит Първи сняг, Мики! доведе го (:

• Автор

Е! И сега? Как така без мечка?!?!????? :lol6:

Някога в някой ден или нощ ще направя нещо,което ще накара някоя жена да е доволна от мен... :D

Честит Първи сняг, Мики!

доведе го (:

:D

Някога в някой ден или нощ ще направя нещо,което ще накара някоя жена да е доволна от мен... :lol6:

е, аре сега, чак пък толкова високи цели :D

Публикувано изображение

Понякога сънувам такива места

За всички дами,решили да ме последват горе.

Едно ледено цвете.

Един замръзнал спомен от лятото.

За вас.

Публикувано изображение

благодаря

Качвайки се нагоре,настигам и започвам да подминавам семейство.Облечено и обуто крайно неподходящо.Тя се оплаква с ужасен акцент,че очите я болят непоносимо,той си трае-сумти,пъшка и се набира като глист по суха буца и я пренебрегва тотално.Бизон,само малко по тъп от бизоните.Бегло я поглеждам,мислейки си за поредната кифла,хванала се с нерез.Обаче виждам очите и и изтръпвам вътрешно.Червени,подути и течащи.Все едно моите,ако внезапно чуя,че Яне Янев е спечелил изборите.Въздъхвам мислено,свалям ултра леките си с огледални плаки италиански слънчеви очила и я моля да си ги сложи.Той се бърка-"Колко?"Железото почва ле-е-ко да ме хваща.Мисля си,че ако го маркирам веднъж,ще им създам проблеми с времето за слизане.Казвам му,че са ми подарък и му давам адрес,на който да ми ги прати.Адреса на Софийския зоопарк.Аре у лево бе,макак...

:(

Публикувано изображение

почти непалски пеизаж (не, че съм била там)

На връщане видях духа на Боб Марли.

Кефят ме подобни небрежняци.

Наистина.

Силата ни е в многобразието.

Ако ме разбирате.

Абсолютно!

БЛАГОДАРЯ :)

Нечий красив сън е станал реалност... :) Красиво и бяло... Благодаря за разходката!

Господин Маус, виждам че си си изкарал страхотно, снимките, колкото и да не ти се иска са супер! Пред мен се търкаля малко уиски в една чаша, та ти казвам наздраве и се надявам по-често да ме радваш с такива истории :)

Брат,все се каня да питам.термоса с кафе къде е?!??? :speak:

• Автор

:mad: :mad: :D Леле,брат ми-цунка бе. :speak:

Публикувано изображение

Това,червеното,виждаш ли го? :D С него ще те помамя до някой връх-техниката я помниш,вЕрвам. :D Отварям термоса и бЕгам напред,казвал съм ти. :D

:) Брат,тва е вероятно единствения начин да видя и почувствам отблизо суровата красота от снимките ти. Нужно е повече от сила,за да се връщаш там :lol6:
  • Автор

В събота съм в Рила,но в неделя ще те кача на Черни връх.Искам само да си свободна,да си обута с топли обувки с равни подметки и да кажеш"да".Всичко друго поемам аз.Ако трябва ще те нося нагоре,но ще те кача. :lol6: Аре,брат ми-предизвиквам ти ината. :D Ако се откажеш-ще черпиш кафе. Шерко,не познавам по-добро същество от теб,брат ми.И много те обичам. :)

Дано качиш некой, Мики ,че кат гледам как побеляло горе

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.