Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Цялостно премахване на AVG [РЕШЕН]

Featured Replies

Ще пиша след 23.00. В момента съм на работа, Повечето намерени неща са безобидни...кракове и прочие. Вирусите са в карантинните папки на RogueKiller и другите инструменти и не са активни в момента.

• Отговори 91
  • Прегледи 14,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Все пак можете да изтриете намерените боклуци чрез Malwarebytes... И занапред избягвайте кракнат софтуер. За фонетиката...щом нямате инсталационен диск и имате проблеми с оптичното устройство (сиреч CD/DVD-то), тогава просто премахнете едната фонетика и преинсталирайте FlexType 2K. Или просто деинсталирайте FlexType 2K от Control Panel-a (това няма да го премахне напълно, но поне няма да изисква инсталационен диск)... След това си карайте само на другата налична фонетика, която имате в момента инсталирана: Три теми за размисъл: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=29819 http://www.badmin.org/StaticsHowTo/Cyrillic/ http://sheki.zlatograd.com/blog/?p=12 След това ако няма повече проблеми ще маркирам случая като решен. ;)

Супер...останаха ли още проблеми (освен фонетиката - за която съм посочил теми и Windows Pictures and Fax Viewer-a, при който опитахме всичко, но и Google Picasa си е добра алтернатива) ?

Колкото до намерените неща от Malwarebytes' Anti-Malware, можете да ги изтриете през програмата.

Ако това е всичко, мисля да маркирам темата като [РЕШЕН]-a...почистихме гадинките и оправихме доста проблеми в Операционната Система.

За софтуерни проблеми, които не са свързани с гадинки можете да си отворите нова тема тук Windows и да опишете нещата които желаете да поправите.

Този раздел е специализиран за премахване на гадинки...там ще могат да се включват повече хора и може да намерите решенията, които търсите. :nono:

Лека вечер и безопасно сърфиране ! :)

• Автор

само ако можеш да ми кажеш как да махна тоя тъп avast,и не нямам проблем кирилица си имам вече как се вижда направих това от втория линк който ми беше дал за този проблем...а снимките нищо ,аз свиквам вече с пикаса ..но,между другото бях забрали да кажа ,че когато си качвам снимките от тела ми с BlueSoleil.след като се качи снимка на компа и веднага ми ги оправя с Windows Pictures and Fax Viewer

Всеки ден ли инсталирате различни антивирусни програми - ???

Това не е добра практика и скоро може да съсипе Операционната Система. :ohmy:

avast! имат инструмент за деинсталация, но не е особено читав - не претърсва регистрите, а само изтрива посочената папка...

Това може да бъде и опасно (особено ако бъде посочена грешната папка) - тогава ще стане мазало...

Пробвайте да го деинсталирате с това - AppRemover 2.2.20.2

Колкото до снимките, пробвайте следното нещо => Изтеглете imgeditor.zip и го запазете на десктопа.

Разархивирайте файла и стартирайте imgeditor.exe

От падащото менщ изберете All images types => reset image editor settings to Windows XP Defaults

Публикувано изображение

Вижте дали проблема остава.

• Автор

що реши че инсталирам всеки ден антивирусвни..изобщо не е така..в момента имам само тези който ти ми каза да сложи ..а аванси го имам още от мнгоо време махнах го но незнам как от време на време се включа и ми пише някви неща..но едно момче ми писа на съобщения какво да направя и аз направих така и се махна...

Това не е добра практика и скоро може да съсипе Операционната Система. :ohmy:

avast! имат инструмент за деинсталация, но не е особено читав - не претърсва регистрите, а само изтрива посочената папка...

Това може да бъде и опасно (особено ако бъде посочена грешната папка) - тогава ще стане мазало...

Пробвайте да го деинсталирате с това - AppRemover 2.2.20.2

Колкото до снимките, пробвайте следното нещо => Изтеглете imgeditor.zip и го запазете на десктопа.

Разархивирайте файла и стартирайте imgeditor.exe

От падащото менщ изберете All images types => reset image editor settings to Windows XP Defaults

Публикувано изображение

Вижте дали проблема остава.

направих го пак се скрива горе

що реши че инсталирам всеки ден антивирусвни..изобщо не е така..в момента имам само тези който ти ми каза да сложи ..а аванси го имам още от мнгоо време махнах го но незнам как от време на време се включа и ми пише някви неща..но едно момче ми писа на съобщения какво да направя и аз направих така и се махна...

Ами защото заглавието на темата първоначално бе за деинсталиране не AVG, вчера ми поискахте инструмент за деинсталирането на Norton, днес на avast!... :)

А иначе аз не съм ви казвал да инсталирате антивирусни...използваните от нас инструменти - включително и Мalwarebytes' Аnti-malware не са антивирусни програми...А и повечето инструменти би трябвало да сте ги деинсталирали (както бе описано по-назад в темата). Както и да е...щом сте успяла да деинсталирате и avast! значи и този проблем отпада...

направих го пак се скрива горе

Това означава, че доста сериозно се е омазала Операционната Система, но щом само този проблем остана не мисля, че е особен проблем.

Лично аз препоръчвам IrfanView пред Picasa (защото е по-лека от нея най-малкото).

Ако няма повече въпроси свързани с почистването на системата от зловреден софтуер ще маркирам случая като [РЕШЕН].

Лек ден и успешна седмица. :D

• Автор

първоначално беше да,но на другия ден аз ви казах че са извикани хора който да се справят с проблема ,но проблема беше че през моя facebook прехванах вирус на работния комп а след това в къщи като влезнах от моя комп facebooka и имах вирус и тук не ми отваряше youtubi и ти почна да ми пишеш какво да права..не спомена никъде да преместим темата и т.н както и да е ако е някъв проблем изтрия я темата ,аз искам отново да ти багодаря, че беше така търпелив и оправи доста проблеми от компа ми :)всичко добро :)

Редактирано от puruto25 (преглед на промените)

Здравейте, Извинявам се за закъснението, но бях възпрепятстван. Мисля, че отното сте ме разбрали погрешно - темата няма да бъде изтривана и нямам намерение да я местя. Тук е правилното и място. Това което имах напредвид бе, че тук по-принцип е специализиран раздел за премахване на зловреден софтуер. Аз се заиграх малко за да премахнем някои от проблемите, за които ми писахте, но вече се изчерпах от идеи за последния останал проблем - Windows Pictures and Fax Viewer. Затова ви посъветвах да си отворите НОВА (втора) тема в раздела - Windows, където ще могат да се включат повече хора с идеи за решаването на проблеми. Тук просто този подраздел е ограничен и комуникацията се осъществява само от HJT TEAM и пациентите. Там ще имате повечко шанс за решаване на "невирусни" проблеми с компютъра си. Благодаря, че бяхте доста изпълнителна спрямо препоръките ми. Успеха за победата се дължи наполовина и на вас. Поздрави и лека вечер ! :wors:

• 1 месец по-късно...

Кой хубавец от екипа на сайта ми изтри поста?

Какво нередно попитах? :)

Попитах просто дали - AVG Remover(32bit) 2012,става за всички версии на AVG или не?

Не смятам че спамя,тъй като темата се отнася точно за AVG - "Цялостно премахване на AVG"!

Бих бил благодарен,ако някой ми отговори на въпроса,дори и да ви се струва прекалено глупав,все пак сме хора,очаквам отговор с Да или Не,ако може?

Редактирано от terorDrEaM (преглед на промените)

Вие прочетохте ли правилата на подраздела...?И това е точно спам ....!Форума разполага със търсачка..!

А случайно да видяхте че в има специална тема AVG Anti-Virus/Internet Security - въпроси и отговори

*До Ицо Тонев :

Не бих искал да споря с вас,уважавам хората които ни помагат,но не обичам когато ме правят на глупак,защото не съм!!!Публикувано изображение

На първия въпрос ще Ви отговоря следното:

Правилата на подраздела не съм ги прочел,ще попитате защо,нали?

Защото проблема който имах с AVG ме накара да напиша в гугъл,“Премахване на AVG”

и тази темичка ми излезна като първа!

След като я прочетох си изтеглих AVG Remover-a и си изтрих остатъците от AVG-то,за което искренно благодаря на B-boy[styLe] :wors:

А това което попитах относно AVG Remover-а,дали става за всички версии на AVG или не,беше междудругото,няма проблем ще го разбера,не е толкова спешно!

На вторият въпрос ще Ви отговоря следното :

Това не е Спам,пределно ясно ми е,какво е и спам,а също така и флуд!

Не се обърквайте!

По Вашата логика тогава и колегата Ви B-boy[styLe] е в нарушение поради споменаване на следното :

"Отворете Start Menu => Control Panel => Add or Remove Programs и деинсталирайте AVG.

След това изтеглете и стартирайте този инструмент => AVG Remover(32bit) 2012

Рестартирайте компютъра."

Мога да Ви кажа че няма никакъв Спам!!!

Така че моля не ги бъркайте нещата,тук сме,за да си помагаме,нали?

Още нещо,ако ме интересуваше толкова много AVG -то като програма,мислите ли че нямаше да намеря правилната тема в търсачката и да затрупум с въпроси,този който е пуснал темичката,а?

Със сигурност щях,но не съм фен на програмата!

В заключение бих искал да добавя,че ако аз бях на Ваше място щях да отговоря с „Да“ или „Не“ и нямаше да има толкова много писане и губене на време,в обяснения на елементаризми! :speak:

Не на последно място,искам отново да Благодаря на B-boy[styLe],за прекрасната тема която е направил,защото темичката помогна и на мен! :cheers:

Темичката на колегата е индивидуален случай по отсраняване на вирус...Това е реален случай...и не е създаден специално за AVG...Просто вируса в случя поврежда антивирусната програма и необходимо да се преинсталира...!Айде да ви помоля да не ме учите какво е спам ,флууд и т н. и кой какво е нарушил...И в момента сте в нарушение и аз с чиста съвест мога да ви изтрия поста...Защото ви помолих да прочетете правилата ..а вие продължавате да ги нарушавате..!

И понеже виждам че ви е трудно да прочетете правилата :

Правила на форум: Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове

1. Моля да изпълните стриктно инструкциите от следната тема: Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

2. Не пишете в чужда тема, а само във вашата.

3. Не инсталирайте ComboFix без предварително дадени инструкции от HJT Team.

4. Само членовете на HJT Team са отговорни за даване на инструкции за работа със специализирани инструменти за отстраняване на зловреден код, както и за работа с логовете, създадени от тези инструменти.

5. Всички коментари и съвети за работа със специализирани инструменти за отстраняване на зловреден код, както и за инсталация или преинсталация на операционна система, които не са дадени от членовете на HJT Team се изтриват без предупреждение.

6. Групата HJT Team не носи нито пряка, нито косвена отговорност за загуба на данни, причинена в процеса на почистване на зловредния код.

Лека вечер..!Темата се затваря...! :cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.