Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Калдата тапети (wallpapers)

Featured Replies

Виждам, че има доста талантливи дизайнери в нашият форум, така че ще е интересно да си направим колекция от тапети на Калдата. Единственото важно е, в тапета да се съдържа името на сайта (а също така може и логото). Идеи и възможности всякакви, всичко опира до вашето (нашето) въображение.

Лого на kaldata.com в различни формати можете да изтеглите от следния линк: http://www.kaldata.com/images/export/logo.zip

post-1-0-46734800-1302709598_thumb.gif

• Отговори 305
  • Прегледи 113,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, колеги дизайнери, започвайте работата ;) Искрено се надявам тапета да Ви хареса, ще има и още.

• Администратор

Ето и едно чудесно произведение на Stalik:

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Това е добро

Хубаво е да се направи обаче и версия, където този надпис да е в някой ъгъл, така че да не се закрива от иконките на потребителя

Бих добавил и всички тези от темата "Новата рекламна кампания на kaldata.com" (не съм сигурен как се казваше, там Stalik беше направил много готини wallpaper-и в стила на известни филми), но не мога да намеря темата Публикувано изображение

Това е добро

Хубаво е да се направи обаче и версия, където този надпис да е в някой ъгъл, така че да не се закрива от иконките на потребителя

Бих добавил и всички тези от темата "Новата рекламна кампания на kaldata.com" (не съм сигурен как се казваше, там Stalik беше направил много готини wallpaper-и в стила на известни филми), но не мога да намеря темата  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Темата е изчезнала от форума, но в кеша на Google може да се види:

Страница 1

Страница 2

Страница 3

Това е добро

Бих добавил и всички тези от темата "Новата рекламна кампания на kaldata.com" (не съм сигурен как се казваше, там Stalik беше направил много готини wallpaper-и в стила на известни филми), но не мога да намеря темата  Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

:beer: Случайно разбирам че тоя Wallpaper е достигнал до тук. kal го е дал на Tragedy. Иначе едва ли аз щях да го постна някога. Просто си драсках във Фотошопа един ден. Предназначението му беше друго. Затова е PNG - цели 421 КБ!!! :yanim: Ето ви 81,4 КБ jpeg:

Публикувано изображение

Ето я и поръчката:

Публикувано изображение

Не съм някой специалист по графиките обаче обичам да си правя wallpappers в Gimp и това е моят,който стой на десктопа ми:

Публикувано изображение

Ето още няколко:

Публикувано изображение Публикувано изображение

• Автор

Накрая ще събера всички предоставени тапети в един архив и ще го кача на FTP-то, за да е достъпно за всички потребители.

Ето още едно чудесно предложение от F-ITNI (много футуристично):

Публикувано изображение

Благодаря ти! :yanim:

• Автор

Искам само да направя едно уточнение - wallpaper-ите имат размери в съотношение 4:3 (широчина към височина). Например 640х480, 800х600, 1024х768 и т.н. Най-лесно да видите подходящите размери е да погледнете каква разделителна способност може да поддържа монитора ви. Ако тапетите не са в тази пропорция, то поставени на екрана няма да изглеждат никак добре.

Искам само да направя едно уточнение - wallpaper-ите имат размери в съотношение 4:3 (широчина към височина). Например 640х480, 800х600, 1024х768 и т.н. Най-лесно да видите подходящите размери е да погледнете каква разделителна способност може да поддържа монитора ви.

Ако тапетите не са  в тази пропорция, то поставени на екрана няма да изглеждат никак добре.

<{POST_SNAPBACK}>

Предполагам, че това е написано заради моя несъразмерен Уолпепър, за което се извинявам, оправих го. Ето и още една мостра.

Публикувано изображение

Искам само да направя едно уточнение - wallpaper-ите имат размери в съотношение 4:3 (широчина към височина). Например 640х480, 800х600, 1024х768 и т.н. Най-лесно да видите подходящите размери е да погледнете каква разделителна способност може да поддържа монитора ви.

Ако тапетите не са  в тази пропорция, то поставени на екрана няма да изглеждат никак добре.

<{POST_SNAPBACK}>

Това не е съвсем така и важи само за общия случай.

Аз например съм с 1440х900 на настолния компютър и 1280х800 на лаптопа. Не е 4:3 , а някакво съотношение 16:10 (дори не е стандартното за TV 16:9)

:bye:

• Автор

Можете също така да направите и тапети (wallpapers) на английското братче на Калдата - Kaldata.net. Така ще покажем на целия свят, какво можем :eek:

• Автор

Чудесни тапети момчета!!! Наистина всички са невероятни. Почвам да си ги въртя на домашният комп :wors:

Ето и две скромни предложения от мен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

... нека и ние момичетата да покажем какво можем! :)

Редактирано от Destiny (преглед на промените)

Ето и две скромни предложения от мен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

... нека и ние момичетата да покажем какво можем! :)

<{POST_SNAPBACK}>

Браво на момичетата!

Destiny, много стилно, поздравления! А да предложиш някое линкче с повече твой работи?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.