Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Калдата тапети (wallpapers)

Featured Replies

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:):wors::wors:

• Отговори 305
  • Прегледи 113,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

;):):)

Приятел не че ти се мешам в творчеството, но тапети (wallpapers) знаеш ли какво е........

...нали обещах... абе много мъже в тоя форум... умориха ме! Публикувано изображение

Публикувано изображение

P.S. Хиляди извинения към ония, които липсват на тапета. Не съм пренебрегнала никой умишлено. Просто не ми е по силите ;)

Редактирано от deliverme (преглед на промените)

...нали обещах... абе много мъже в тоя форум... умориха ме! Публикувано изображение

Публикувано изображение

Браво! ;)

Публикувано изображение

Направо си бомба.Браво ;):wors:;) Ааа... а кой е под аватора на чичо Стевчо. Аз.... :P:)

Редактирано от neck (преглед на промените)

Публикувано изображение

P.S. Хиляди извинения към ония, които липсват на тапета. Не съм пренебрегнала никой умишлено. Просто не ми е по силите ;)

Браво, браво, наистина си се постарала! Големи поздравления! :wors::););)

Ето и две скромни предложения от мен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

... нека и ние момичетата да покажем какво можем! :clap:

можеш ли и на двата wallpaper-а на планетката да добавиш и лисицата от Firefox ??? Ще съм ти много задължен :sobbing:

Редактирано от sabbath (преглед на промените)

Публикувано изображение

Кой е в средата ;)

Много добър тапет браво за услията които си вложила

Ето подарък за мацките във форума... че без тях сте за никъде Публикувано изображение

Публикувано изображение

СТрахотен е . Публикувано изображение Веднага си го слагам на декстопа.

На първо място бих искала да изкажа своите безкрайни благодарности за положителните оценки, за подкрепата, добрите думи и всички "+", които получих от Вас в този раздел. :wors:

Второто нещо, с което се обръщам към всички Ви, е една молба. Тъй като едва ли ще престана да правя тапети, ще Ви помоля оттук нататък да се въздържате от повишаване на репутацията ми за тази тема. Считам, че не е уместно да получа 9+ за едно и също нещо, както и не е честно спрямо всички останали потребители във форума. Това, че тапетите Ви харесват, е достатъчен повод да бъда щастлива. Те са за Вас - изполвайте ги както намерите за добре. Публикувано изображение

Това е мое лично желание и ще се радвам, ако го уважите. Благодаря.

На първо място бих искала да изкажа своите безкрайни благодарности за положителните оценки, за подкрепата, добрите думи и всички "+", които получих от Вас в този раздел. :wors:

Второто нещо, с което се обръщам към всички Ви, е една молба. Тъй като едва ли ще престана да правя тапети, ще Ви помоля оттук нататък да се въздържате от повишаване на репутацията ми за тази тема. Считам, че не е уместно да получа 9+ за едно и също нещо, както и не е честно спрямо всички останали потребители във форума. Това, че тапетите Ви харесват, е достатъчен повод да бъда щастлива. Те са за Вас - изполвайте ги както намерите за добре. Публикувано изображение

Това е мое лично желание и ще се радвам, ако го уважите. Благодаря.

Аз пък мисля, че трудът на всеки трябва да се оценява и че тези плюсчета са си съвсем заслужени, а още повече, че го правиш с удоволствие Публикувано изображение:)

Публикувано изображение

P.S. Хиляди извинения към ония, които липсват на тапета. Не съм пренебрегнала никой умишлено. Просто не ми е по силите :camera2:

Браво!

Страшен е! Публикувано изображение

deliverme с всеки тапет надминаваш себе си! Мислех да раздавам плюсове, но след като прочетох, че не искаш, мисля да уважа молбата ти. Знай само едно - много си добра :hush:

Според мен това обърнато "L" не се чете добре, Повече ми напомна на "J". Трябва да помислиш по някакъв начин да го направиш да личи, че е "L" или да обърнеш друга буква, кочто няма визуален аналог "K", "D"... Също като обърнеш буквата няма да е зле да използваш друг цвят за нея, че да личи, че нещо "не е наред"

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

deliverme Няма ли да направиш wallpaper на по-новите потребители на Kaladata :)

Ще им писне на хората от моите тапети. Публикувано изображение

(на някои вече им писна дори) :)

Не тормози вече.По-касно ще направи сигурно още...Не я притискайте.Нека си почине.

:hush: Не съм пък чак толкова изморена, но благодаря за разбирането PoliceMan. Все пак нека се изявят и другите. ;)

Айде стига вече, че го обърнахме на чат, а темата все пак е за тапети. Поздрави на всички. Публикувано изображение

Е, поредната творба от моя страна. Enjoy :)

Публикувано изображение

.::Кликни, за да видиш в цял размер::.

Тапетът е оптимизиран за темата по подразбиране на Microsoft Windows XP Professional.

Ето един мнооого тъмен и депресиран тапет :P

На мен пък ми харесва :speak:

По-скоро ми въздейства успокоително, отколкото депресиращо.

Публикувано изображение

Публикувано изображение ...Хм, да не забравя да кажа "благодаря".

xSAKEx, благодаря ти!

От доста време на сам и аз се канех да направя нещо и ето, че му дойде времето!

Публикувано изображение

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Ето, и аз направих един "тапет" :wors:

Не е много хубав, ама като за първи път...

Като замисъл е много добро, ама и изпълнението не е лошо :clap: Браво!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.