Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Калдата тапети (wallpapers)

Featured Replies

още един бърз...

Публикувано изображение

• Отговори 305
  • Прегледи 113,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Поредният ми опит ;)

Публикувано изображение

И поредния перфектен такъв :nono: Поздравления за хубавия тапет Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тапета много ми хареса. Само дано си свалила батерията на лаптопа Защото напоследък са опасни на тези машини.

Реших и аз да се разпиша в темата :) Ето едно скромно предложение: цък

Нямаше да е лошо да вложиш малко... цветове.

Нямаше да е лошо да вложиш малко... цветове.

Това е бета версията на тапета :)

Е не е задължително да им цветове. По-важното в случая е да степенува надписите, за да не са еднакво активни (еднакво бели)

Е не е задължително да им цветове. По-важното в случая е да степенува надписите, за да не са еднакво активни (еднакво бели)

Мисля, че и сивото се квалифицира като цвят. Все пак, човекът можеше да се потруди много повече, това нещо просто няма как да го поставя на десктопа ми.

Мисля, че и сивото се квалифицира като цвят. Все пак, човекът можеше да се потруди много повече, това нещо просто няма как да го поставя на десктопа ми.

Ами не го слагай тогава. Предполагам, че има хора, които не обичат десктопът им да шарен, а харесват по-изчистени неща. Защо всичко трябва да е цветно :beer: ?

Не това имах в предвид. Можеше да сложиш нещо друго освен текст - монохромно лого на kaldata, да не е така празно. Нищо, конфликти не ми се водят.

Хайде и едно от мен, пък който хареса да слага:

Публикувано изображение

Митак, сетих се за един виц за двама евреи дето спорели дали черното е цвят :computer8: Абе няма значение дали сивото спада към цветове или не. Все пак можеше някои надписи да потънат, за да се откори един. А до това дали ще го използвам за тапет - ами тук има много, които не бих си сложил за тапет. Тапета с Firefox е много готин като идея. И на мен ми хрумна подобно нещо днес, но с друго животно и ще видя кога ще го реализирам (до време опира). Ако премаш критика - комбинацията оранжево и зиньо е добра, но според мен синьото е много активно (светло, ярко...)

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

Това е бета версията на тапета :wors:

Как бе Митак да не му напишеш плюс за тия приказки?

"Това е бета версията на тапета"

Публикувано изображение

Ето още един вариант. Радвам се че ви е харесал предишния ми тапет

Композицията много ми допада, но снимката...в нея има много забележки.

Първо, качеството. Поиграй си малко или я подмени с друга. Ще стане много добре.

Публикувано изображение

Да продължа идеята на Катя за огледалното отражение :)

Лично мнение!

Един от най добрите за мен! Поздрави.

Публикувано изображение

Предишно беше RC1 на тоя тапет, а това е финалната версия. (виждам, че е модерно с тези бети и алфи и викам, чакай и аз да пиша ;) )

Митак, сетих се за един виц за двама евреи дето спорели дали черното е цвят ;)

Абе няма значение дали сивото спада към цветове или не. Все пак можеше някои надписи да потънат, за да се откори един.

А до това дали ще го използвам за тапет - ами тук има много, които не бих си сложил за тапет.

Тапета с Firefox е много готин като идея. И на мен ми хрумна подобно нещо днес, но с друго животно и ще видя кога ще го реализирам (до време опира). Ако премаш критика - комбинацията оранжево и зиньо е добра, но според мен синьото е много активно (светло, ярко...)

Това за синьото и аз си го мислех, трябваше да направя по-тъмен ньоанс. А ако приемеш съвет - има една мозилска птица, която никой не е докоснал - Thunderbird :ph34r:

Абе вчера със сестра ми гледахме една картинка на катерицата от Ice Age и мисля нея да направя ;)

Мой ред е вече. Надявам се да ви харесат!

Публикувано изображение Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.