Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Калдата тапети (wallpapers)

Featured Replies

Най-добрите тапити стават с Adobe Photoshop. Но просто трябват доста умения за да станат добри.

• Отговори 305
  • Прегледи 113,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Митака въображението също е много важно. :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Така си е. Както беше казал един колега - за да си дизайнер трябва да знаеш кого всъщност си ти. Въображението е най-важната част от дизайна.

Ето един също симпатичен тапет:

800 х 600 резолюция

И един Fresh стил тапет:

1024 x 768

post-17532-1140982191.jpg

post-17532-1140982880.jpg

• Администратор

Най-добрите тапити стават с Adobe Photoshop. Но просто трябват доста умения за да станат добри.

<{POST_SNAPBACK}>

Не съм съгласен. Photoshop е само средство, с което дизайнера да изрази идеите си. Все едно да кажеш "Най-хубавите романи се пишат с Паркер". Не - най-хубавите тапети стават с програмата, която е най-удобна на автора им. Photoshop не може да направи от теб дизайнер, но дизайнера може да направи Photoshop свой пръв приятел

P.S. Митака, последните два са много добри!

Не съм съгласен. Photoshop е само средство, с което дизайнера да изрази идеите си. Все едно да кажеш "Най-хубавите романи се пишат с Паркер". Не - най-хубавите тапети стават с програмата, която е най-удобна на автора им. Photoshop не може да направи от теб дизайнер, но дизайнера може да направи Photoshop свой пръв приятел

P.S. Митака, последните два са много добри!

<{POST_SNAPBACK}>

Според мен Митака имаше предвид, че с Photoshop има най-много възможности. Разбира се, че е важно да имаш въображение, да обмисляш детайлите и да правиш стилни неща! За да ги събереш в завършен вид, естествено помага програмата и трябва много добре да познаваш възможностите й, за да знаеш как да се развихриш. :P Photoshop определено дава мнооого широко поле за действие!

Destiny, много стилно, поздравления!

А да  предложиш някое линкче с повече твой работи?

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси! Радвам се, че се харесват!

Аз ги направих специално за темата в момента, иначе засега май няма какво да ти покажа, хихи... поне в тази насока! :clap:

Мерси! Радвам се, че се харесват!

Аз ги направих специално за темата в момента, иначе засега май няма какво да ти покажа, хихи... поне в тази насока!  :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Хмм... прозвуча интригуващо ами давай тогава покажи и другите насоки :-))

Хмм... прозвуча интригуващо ами давай тогава покажи и другите насоки :-))

<{POST_SNAPBACK}>

За да спрем с офтопик постовете и да си спестим наказанията, погледни тук и да даваме само по темата! :clap:

За да спрем с офтопик постовете и да си спестим наказанията, погледни тук и да даваме само по темата!  :)

<{POST_SNAPBACK}>

За да съм честен писнало ми е от правила и заплахи за наказания. Не понасям цялата тази праволинейност в която се превърнаха форумите.

A иначе това новото, което си постнала също е много красиво и веднага получи "Save Image As.." :-)

Ето и нещо специално за ценители:

Публикувано изображение

... това в момента е на моя десктоп... и в чашата! :)

тоя последния тапет направо ме заби - и аз съм с него сега! браво и все така :)

Браво поздравление за супер тапетите и най-специално за единствената дама включила се за сега в тази "надпревара". Браво на всички ;) П.С. Очаквайте скоро включване и от онлайн дизайн студио "ВарваринС" :)

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Мога ли да ви предложа ако искате тези тапети да са използваеми да не поствате такива на резолюция по малко от 1280х1024 защото е ужасно грозно да си сложиш за тапет снимка която е на по-малка резолюция виж на по голяма няма проблем с качеството.. Хората отгавана са преминали през резолюций като 8000х600 и 1024х768 вече повечето са на 1280х1024 или 1600х1200

Редактирано от Capoeira (преглед на промените)

Хората отгавана са преминали през резолюций като 8000х600 и 1024х768 вече повечето са на 1280х1024 или 1600х1200

<{POST_SNAPBACK}>

Така ли?

http://bgcounter.com/?sts,screen,,,,kal77

И други доста посещавани примери:

http://bgcounter.com/?sts,screen,,,,Elmaz

http://bgcounter.com/?sts,screen,,,,sladur

Мога ли да ви предложа ако искате тези тапети да са използваеми да не поствате такива на резолюция по малко от 1280х1024 защото е ужасно грозно да си сложиш за тапет снимка която е на по-малка резолюция виж на по голяма няма проблем с качеството..

Хората отгавана са преминали през резолюций като 8000х600 и 1024х768 вече повечето са на 1280х1024 или 1600х1200

<{POST_SNAPBACK}>

Все тая на каква резолюция ще направиш файла! По принцип си прав, но не съм съгласна, че вече повечето хора са на 1280х1024 или 1600х1200.

Слез на Земята! :ph34r:

Виждам, че има доста талантливи дизайнери в нашият форум, така че ще е интересно да си направим колекция от тапети на Калдата. Единственото важно е, в тапета да се съдържа името на сайта (а също така може и логото). Идеи и възможности всякакви, всичко опира до вашето (нашето) въображение.

Ето едно чудесно начало от Митака (благодаря ти Митак):

Публикувано изображение

Ето и едно чудесно произведение на Stalik:

Публикувано изображение

И още два от Митака - Kaldata Green и Kaldata Fresh:

Публикувано изображение Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Това, зеленото е просто умопомарачително.Така яко залепна за лаптопа че не мога да го махна. Когато човек иска може да прави страхотни неща,които да носят радост и на други хора. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на ЧОВЕКА

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.