Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Домашен арест" - нов сериал на Би Ти Ви

Харесва ли Ви сериала ? 26 гласували потребители

1. 1. Харесва ли Ви сериала ?

• ДА
      57%
    • НЕ
      38%
    • Никога не съм го гледал/а
      3%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано изображение

Татяна Лолова и Филип Аврамов изълняват централните роли в "Домашен арест"

"Домашен арест" е нова серийна продукция на Би Ти Ви в жанра ситуационна семейна комедия (ситком), която ще започне да се излъчва през ноември. (btv.bg)

С нея телевизията се надява да отговори на очакванията за жанрово разнообразие на българските сериали, които по преценка на шефовете на Би Ти Ви "от пролетта на 2010 г. са истински хит".

В "Домашен арест" се разказва за голямо семейство, принудено от обстоятелствата да споделя един дом - къщата на тъщата. Героите ще покажат нагледно защо животът изглежда кратък, бракът - дълъг, а роднините - до гроб, обещават от телевизията.

В главните роли участват популярните актьори Татяна Лолова, Филип Аврамов и Мая Бежанска. Други звезди от телевизията, театъра и обичани личности от всички сфери на живота ще се изявяват като гост звезди в отделни епизоди.

Продукцията "Домашен арест" има амбицията да е разработена по модела на американските сериали "Всички обичат Реймънд", "Двама мъже и половина", "Приятели".

Британски специалист в този жанр - режисьорът Бен Келет - е консултирал екипа в началото на работата.

Продуцент на "Домашен арест" е bTV Studios - нова марка, която ще представя всички продукции на MediaPro Entertainment за Би Ти Ви.

Продуцент е Мирослав Янев, творчески продуцент и режисьор - Николай Пенчев, режисьор - Петър Вълчанов. Главен сценарист е Нели Димитрова, главен оператор - Григор Кумитски.

От Би Ти Ви още не определят деня за начало на излъчванията.

vesti.bg

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
Снощи не ми добри ... и пропуснах началото на сериала ! Заслужава ли си да го дърпам от мрежата да го гледам ???

Снощи не ми добри ... и пропуснах началото на сериала ! Заслужава ли си да го дърпам от мрежата да го гледам ???

Малко плосък хумор, но става за губене на време.

Чак да го дърпаш ?

Филмчето е свежичко, комедийно сериалче , подходящо да си го гледкаш, докато вечеряш със семейството - нищо повече.

....и почти копирано от "Двама мъже и половина" Интериора, богатата майка, та дори и хумора. Ще поживеем, ще видим, какво ще излезе :D

"Продукцията "Домашен арест" има амбицията да е разработена по модела на американските сериали "Всички обичат Реймънд", "Двама мъже и половина", "Приятели"." Най-тъпото във въпросните сериали е - влиза например актьора в стаята и тонтехниците пускат "смях" че зрителя няма да може да се сети къде е смешно.

....и почти копирано от "Двама мъже и половина"

Интериора, богатата майка, та дори и хумора.

Ще поживеем, ще видим, какво ще излезе :clown:

Не съм го гледал " Двама мъже и половина" и от любопитство свалих сезон 9, произволна серия и не забелязах да има кой знае какви прилики, може би не съм уцелил точния сезон?

Не съм го гледал " Двама мъже и половина" и от любопитство свалих сезон 9, произволна серия и не забелязах да има кой знае какви прилики, може би не съм уцелил точния сезон?

Трябват Ви малко по стар сезон.

Показателна сцена за копие е когато семейството застава пред вратата и майка има отваря. Седенето на терасата също. Властната майка, дори не я коментирам - едно към едно :clown:

Прави сте хора ... не е толкова зле ! Колко по зле направени бози сме гледали , ето и епизодите:

Домашен арест: Нов дом S01E01

Домашен арест: Амнезия S01E02

Домашен арест S01E01

Домашен арест S01E02

Приятно гледане на такива като мен , който са го пропуснали !

• Автор

На мен ми хареса, като изключим тоя смях дето го пускат.

Ето и страницата им във фейса, има и анкета, може да гласувате

:cool:

http://www.facebook.com/domashen.arest

Този път е мой ред да бъда критичен - за мен филмът е повече от посредствен, особено с тоя изкуствен смях, пускан за щяло и не щяло. Едва изтраях първия епизод и го зарязах без намерение да се връщам повече към него. А да се търси аналогия с "Двама мъже и половина" е повече от несериозно, извинявам се за прямотата.

• Автор

Идеята е била да е неангажиращ и разтоварващ, което са и постигнали.

В "Етажна собственост" звучи музика, тук смях са решили да бъде.

Във всички ситком формати има такъв вид смях.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Филип Аврамов-Фицата:

Най-добрият режисьор е мъртвият режисьор

Публикувано изображение

Филип Аврамов - Фицата е 34-годишен актьор, известен с главните си роли в два от най-успешните български игрални филма в последните години - “Писмо до Америка” и “Шивачки” - и в телевизионния филм “Патриархат”. Участвал е в “Шоуто на Канала”. Завършил е НАТФИЗ през 1997 г. и досега има над 20 театрални роли. В момента играе на софийска сцена в пиесите “Охранители”,”Ритъм енд блус”,”Медея”,”Дон Жуан” и др.

Интервюто по-долу е направено от колежката му актриса Касиел Ноа Ашер, с която са включени в трупата на новия частен Модерен театър.

http://e-vestnik.bg/3795

Атмосферата в този сериал не е българска и това ме дразни.

Американската щампа не ми харесва. "Двама мъже и половина" и "Приятели" ми харесват, защото са пресъздали общочовешки ценности в действителност, която може да си го позволи. С други думи тези ценности стоят нормално и естестгвено за САЩ.

В България - стоят изкуствено.

Редактирано от kaloia (преглед на промените)

• Автор

Атмосферата в този сериал не е българска и това ме дразни.

Американската щампа не ми харесва. "Двама мъже и половина" и "Приятели" ми харесват, защото са пресъздали общочовешки ценности в действителност, която може да си го позволи. С други думи тези ценности стоят нормално и естестгвено за САЩ.

В България - стоят изкуствено.

И какви ценности имат хамериканците ?

Че е щампа - щампа е -

но и ние си имаме реститутки и затворени комплекси.

Ами гледах един епизод - или по скоро два нали ги дават сляти. Да става да убиеш време но ако наистина няма какво друго да правиш. Мнението ми като цяло е че нашенските актьори не стават за кино а и за сериали - всичко играят като на театър.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Води си записки - че е пълен с бисери

:)

• 3 седмици по-късно...

Ако неангажиращо и разпускащо за теб е равносилно на скучно и лишено от оригиналност, то гласувам с двете ръце в твоя подкрепа.

Обаче съм забелязал, че много хора наистина харесват плоския, първосигнален хумор. Така че публика за филмчето винаги ще има.

• 1 месец по-късно...

Още от първия епизот направих алюзия със "Семейство Мейзга" и не мога да се оттърва от това. Иначе нещо му на сериалчето, става да се посмеем след вечеря с него. :D

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Не знаех че бабините зъби били за секс

:lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.