Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Two and a Half Men - ново начало !

Featured Replies

След напускането на Чарли Шийн , ето ни новото начало

Two and a Half Men / Двама мъже и половина

Публикувано изображение

Режисьор : Чък Лори

В ролите : Аштън Къчър, Джон Крайър, Мелъни Лайнски, Джейн Линч, Холънд Тейлър и др.

Година : 2011

Деветият сезон на "Двама мъже и половина" запознава зрителите с Уолдън Шмид (Аштън Къчър), който замества Чарли Шийн като нов главен герой в сериала. Уолдън е интернет милионер с разбито сърце, който купува къщата на починалия Чарли Харпър и оставя Алън и Джейк да живеят заедно с него.

Приятно гледате !!!

П.П. Мнението Ви за новия сезон ???

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

В началото сцената с погребението не ми хареса, но като цяло не е зле.

Ако не ви се тегли

http://vbox7.com/play:1ce146cbd8

Редактирано от Cell (преглед на промените)

в общи линии сюжетът няма да се промени, уолдън ще е женкар, алан - лузър, но сериалът е изграден около образа на чарли. ащън е готин като актьор, но 2and1/2men няма да бъде as cool as before

Като цяло ми хареса, свежарският хумор пак си е на ниво. Ясно е, че няма да е същото без Чарли, но ще го гледам...

"Погребението" на Шийн събра рекорден брой зрители

Публикувано изображение

Рекордните 27,7 млн. зрители са гледали "погребението" на Чарли Шийн в тв сериала "Двама мъже и половина" и влизането на новата звезда Аштън Кътчър.

Това е най-голямата аудитория, привличана от комедийния сериал, излъчван по телевизия Си Би Ес, сочат данните на агенция Нилсен.

Броят на зрителите е два пъти по-голям от аудиторията на първия епизод от сезон 2010 г. и по-голям от който и да било друг епизод от осемте сезона на сериала с Шийн в главната роля.

Премиерната на новия сезон на "Двама мъже и половина" отвя конкуренцията на началото на "Денсинг Старс", излъчвано по конкурентната телевизия Ей Би Си. То е било наблюдавано от 18,4 млн. души, спад с 24% спрямо началото на миналогодишния сезон на шоуто.

Дебютът на Къчър в "Двама мъже и половина" в ролята на интернет милиардер с разбито сърце, получи ласкави отзиви, което дава основания да се смята, че сериалът, който беше златна мина за Си Би Ес и "Уорнър Брос", далеч няма да замре.

В същото време скандалният Шийн похвали първото появяване на екран на Кътчър и го окачестви като "най-доброто в историята", съобщават американските медии.

Актьорът споделил на свой близък приятел, че харесал много играта на Аштън в първия епизод на продукцията, от която Чарли по-рано бе уволнен заради нетърпимото си поведение.

Шийн беше най-високоплатеният актьор в тв сериал, преди да бъде уволнен през март заради обиди към създателите и продуцентите на шоуто, последвали месеците разгулен живот и лечение в рехабилитационна клиника.

vesti.bg

Гледах първия епизод,от 9-тия сезон, хареса ми - Къчър ще даде нови насоки в сюжета, но те едва ли ще са толкова драстични. Не знам никакви подробности относно бъдещето на сериала, но той не може да продължава до безкрайност, пък било то с Шийн или с Къчър. Не съм сигурен дали ще има 10-ти сезон. Харесвам сериала, гледам го от самото начало, имам всичките 8 сезона. Много свежарски и интересен, за разлика от заливащата ни вълна от бозави комедии, в които да се чуди човек къде да се смее. Не съм фен на класациите, но бих го поставил веднага след фаворита ми "Ало! Ало!".

Чарли Шийн похвали Къчър за дебюта му

Чарли Шийн похвали първото появяване на екран на Ащън Къчър в сериала "Двама мъже и половина" и го окачестви като "най-доброто в историята". Шийн споделил на свой близък приятел, че харесал много играта на Къчър в първия епизод на продукцията, след уволнението на Чарли. Въпросният епизод с участието на Ащън Къчър бе излъчен по Си Би Ес във вторник вечер и бе гледан от 28.7 млн. души, с което сериалът отбеляза най-високия си рейтинг, откакто излезе на екран през 2003-а. Броят на зрителите е два пъти по-голям от аудиторията на първия епизод от сезон 2010 и по-голям от който и да било друг епизод от осемте сезона на сериала с Шийн в главната роля. Героят на Шийн – Чарли Харпър, бе "убит" от сценаристите при сблъсък в парижкото метро.

Източник: в-к "Сега"

Хората гледат скептично на новите епизоди, защото 8 сезона са свикнали да виждат Чарли Шийн в този сериал и самата промяна не им харесва. Но той сам се провали. Живееше живот едно към едно с този на героя си и затова беше незаменим за тази роля. Затова не заменят актьора, който играе Чарли Харпър, а заменят героя. Аштън Кътчър се справя доста добре като интернет милиардер и особняк. Според видянота мисля, че няма да се превърне в новия пияница и женкар на сериала и той ще поеме малко по - различен път(може би към добро). В Чарли(като актьор и образ) имаше някаква магия, но все пак хумора идва от сценаристите. Ще видим какво ще се случи в следващите епизоди. Приемете, че Чарли Шийн уби Чарли Харпър. Настройте се позитивно за новото начало и забелязвайте и положителните неща.

...Според видянота мисля, че няма да се превърне в новия пияница и женкар на сериала ...

В пияница - не, но в женкар вече се превърна! А и няма друг вариант, в който вече "утвърденият" от зрителите сценарий да просъществува дълго и успешно - едно пълно излизане от релсите, може би би било фатално за сериала. Та затова вероятно Къчър "наследи" само половината (засега) от увлеченията на Шийн.

Гледах с оправдал се напълно интерес втората серия, представляваща продължение на първата и която трябваше да даде отговори на куп въпроси. Е, наистина ги даде, при това по забавен начин; приятно ми беше, дано и така да продължи.

Отначало като искаше да се самоубива заради жена ми се стори, че ще е меланхоличен, но после с момичетата... Естествено, че промяната няма да е драстична, но ще я има дори и малка. Уолдън не трябва да е като Чарли(той е само един), но трябва да вземе нещо малко от него.

Според мен и така пак ще бъде интересен сериала нищо че Чарли Шиин няма да участва.

Междодругото прочетох в един вестник ,че в един от двата епизода Аштън прави реклама на интернет сайтове в които е вложил капитал и сценаристите направо побеснели.

• Автор

Междодругото прочетох в един вестник ,че в един от двата епизода Аштън прави реклама на интернет сайтове в които е вложил капитал и сценаристите направо побеснели.

И това къде го чете ... в някой нашенски " парцал " от рода на " Шок " или " Шоу " ? Да ги кажа следя доста западни издания за сериала и няма подобни писания !

Напротив има. Гледай епизод две. На гърба на лаптопа му има залепени лепенки на въпросните сайтове. :) :)

Редактирано от PreDaToRBoY (преглед на промените)

• Автор

Напротив има гледай епизод две На гърба лаптопа му има залепени лепенки на въпросните сайтове. ;):)

С твоята пунктуация и правопис , ако мислиш че ти се развира нещо , грешиш МНОГО !

Написал съм много неща за Шийн и успешния му заместник Ащън Къчър ( това не са твоите приятели с който играете на футбол ) че може да ти настръхне косата !

• 1 месец по-късно...

като гледам лапето... сериалът вече трябва да се казва "трима мъже"...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Признавам си, че посрещнах 9-тия сезон с известни резерви, написах го някъде по-горе. Но излиза, че май не съм чакал досега с такова нетърпение появата на всеки следващ епизод. Браво!

• 2 седмици по-късно...

Нов епизод ... другата седмица !

http://www.imdb.com/title/tt2118471/

Жалко ... :( !

Тъкмо се чудя защо го няма тая сутрин поредният епизод. Ще почакаме.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.