Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тъща нахрани крава с джибрите на зетя си

Featured Replies

От вълшебната смес опитали и кокошките

Публикувано изображение

Жената от Септември отмъстила на завряния си зет, че пои приятелите си с вино и ракия, направени от собственото й грозде.

Лоша тъща от град Септември даде на кокошките си да изпият виното и да изкълват джибрите на зет си, съобщава „Стандарт“.

Мотивът на „старата вещица“, както я нарича потърпевшия, е доста любопитен. Жената искала да му даде урок, за да не прекалява с пиенето и да не пои с него и приятелите си от новосформираното сдружение на заврените зетьове. А младият Станислав, който е родом от Северна България, вече 3 години трябвало да търпи капризите и лошия поглед на стопанката на къщата. Както се казва – за тебе баба, за мене тъща, подай ми другия пълнител.

Но като не смеел да се опълчи на тъщата, Станислав учредил движение на заврените зетьове и техните сбирки и съвещания започнали да стават доста чести, походката му криволичеща, а погледът му мътен.

Баба Иванка обаче издебнала момента, когато младите отишли на гости във Велинград за няколко дни и нахранила с вълшебната смес не само кокошките, но също кравата и двете телета. А зетят поръчал тя да бърка джибрите, за да могат да заврят по-бързо. За капак няколко от кокошките се напили.

blitz.bg

Браво на тази тъща! :wors:

• Автор

Чумата да я тръшне тази тъща :wors:

Трябва да запалиш свещичка, че ни си попаднал на такава тъща! :D

сега да не земе да заколи сичкото добитък та да не е капо

:wors:

сега да не земе да заколи сичкото добитък та да не е капо

:wors:

Кво са му виновни хайванчетата, дъртата усойница да заколи....Ще направя подписка в негова защитаПубликувано изображение

• Автор

Добитъка изяде ракията и изпи виното! :wors:

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Навремето и аз бях излял една бутилка вино в мивката и баща ми щеше да ме пребие xD След 25 години мога да кажа, че това ни най-малко не променя нещата. Борбата с алкохола е работа на самите алкохолици...нещо като спасението на давещите се, което си е лично техен проблем.

Майка ми на времето ,искаше да налее вода в съд ,в който съхранявахме сиренето в хладилника. Вместо вода,изсипа на баща ми ракията.Получи се така нареченото пияно сирене 2в1-напиваш се с мезето :). До ден днешен дъртия не знае къде му изчезна тогава ракията хаха :D

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Олеее - тъща такава, гад вещерски :D:)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

И после ти разправят, че трябва да се радваш задето си човек, а не животно. Ша имат да вземат, предпочитам да съм крава.

...След 25 години мога да кажа, че това ни най-малко не променя нещата...

Определено. Той като е наркоман, много трудно може да се излекува. А алкохолът е доста силен наркотик и е още по-трудно.

Определено. Той като е наркоман, много трудно може да се излекува. А алкохолът е доста силен наркотик и е още по-трудно.

Моля въздържателите да не спамят в темата!!! :)

• Автор

Ако на мен един ден ми дойде подобен зет, не само ще пишат по вестниците какво съм направила, ами и по телевизията ще покажат :D:)

Ако на мен един ден ми дойде подобен зет, не само ще пишат по вестниците какво съм направила, ами и по телевизията ще покажат :P

:D

а стига бе толкоз ли си зла :)
  • Автор

а стига бе толкоз ли си зла :)

Човек е добър или зъл в зависимост от обстоятелствата.

На лош зет - зла тъща! :D

Тъщата на свекър ми го намразила люто, когато той като всеки уважаващ себе си врачанин започнал да я нарича "бабо", вместо по име или "майко".

И с пълно право - тя беше само с 10 години по-възрастна от него.

"Бабата" цял живот правеше вино и ракия, но на него никога не даваше, а той обичаше да си попийва.

Всекиму според делата. :P

Да, трудно е, но не и невъзможно. Аз вече 8 месеца не съм пил дори глътка алкохол, включително бира. А преди това може би бях в топ 100 на пиячите в България :P Така, че въпросът е човек да осъзнае необходимостта да се спре малко. Никой не ме е карал да спирам алкохола. Нито жена, нито близки. Напротив. Постоянно ме приканваха да пия - и роднини и приятели. Най-накрая повечето разбраха, че няма да стане работата и се примириха с факта, че не пия. Има си и предимство - мога да карам по всяко време в денонощието автомобилът си. Това е и малък недостатък, защото преди първо ме питаха, дали съм пил и чак след това ме викаха да им свърша някаква работа. Сега не е така :P Цигарите също съм спирал няколко пъти. Отказването на цигарите е най-лесната работа, както е писал Марк Твен. Самият той ги е отказвал 1000 пъти. Само, че аз имам друг прочит на нещата. Цигари никога не съм отказвал. просто спирам да пуша. Каже ли си човек, че отказва нещо, не му мърда да го почне отново. Тогава става кофти, защото вече не си вярва, че има воля. Затова и аз никога не съм си казвал - никога повече няма да пия или пуша. Просто спрях временно и алкохол и цигари, макар това "временно" да продължи дълго време. Така е по-добре, отколкото тоталният отказ на нещо. Защото алкохолът има и лечебни свойства. Не е гаранция, че пълният въздържател ще живее повече. Типичен пример сега с един роднина, който нито пие нито пуши над 35 години. Въпреки всичко на 67 години не става човек от него. Та аз казвам, че не е работа на някой, още по-малко на тъща да отказва зетя си от алкохола. Това ще доведе до още по-голяма настървеност и смелост да и се противопостави. И ако досега я е търпял, без тъщата да го осъзнава, отсега нататък пътят му към подмолни действия ще бъде отворен.

...Така, че въпросът е човек да осъзнае необходимостта да се спре малко...

Осъзнаването на проблема е първата стъпка към неговото решаване. След това поемаш пътя, по който след време да се разреши този проблем. На мен отказването на цигарите ми беше супер лесно. Бях си тръгнал по пътя на по-здравословния живот и спирането дойде съвсем естествено от само себе си.

...Просто спрях временно и алкохол и цигари...

Този начин на мислене също помага много :(

...Защото алкохолът има и лечебни свойства. Не е гаранция, че пълният въздържател ще живее повече....

Разбира се, алкохолът е просто някаква химическа субстанция, която се среща в естествен вид в природата. Има си някакви свойства, оказва разни влияния върху човешкия организъм и ако те се осъзнават от конкретния индивид и той напасне така диетата си, че да ги включи и тях без да му пречат, може наистина да извлече положителните действия на алкохола. Основно трябва да се осъзнава, че алкохолът е бърз въглехидрат и трябва да се комбинира с целулоза и протеин. Също така е силен деуретик и задължително трябва да се приема с много вода, която също да помага за изхвърлянето на токсините извън чрез урината. И разбира се, не трябва да се прекалява с количеството :D А червеното вино и бирата в умерени количества, са много полезни :D

...Въпреки всичко на 67 години не става човек от него...

Разбира се, не само големите количества алкохол, цигари и други наркотици вредят на организма. По-определящ е начинът на хранене. Защото човешкото тяло има учудващи способности да се самолекува, стига да има подходящите материали. Обратно, при наличието на лоши материали, то се разрушава. Вероятно над 90% от болестите идват от неправилно хранене. А храната е един от начините, по който можем да програмираме тялото си :)

И да, генното наследство оказва много силно влияние.

...Та аз казвам, че не е работа на някой, още по-малко на тъща да отказва зетя си от алкохола. Това ще доведе до още по-голяма настървеност и смелост да и се противопостави. И ако досега я е търпял, без тъщата да го осъзнава, отсега нататък пътят му към подмолни действия ще бъде отворен.

Разбира се, точно това и ще направи той, като типичен българин. Вместо да се осъзнае какво бъдеще го чака с този начин на живот...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.