Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Индийци пуснаха 40 змии в данъчното в знак на протест

Featured Replies

Публикувано изображение

40 змии бяха пуснати в данъчно управление в Северна Индия. Така двама фермери от град Басти протестираха срещу искан от тях подкуп.

Двамата индийци изсипали 3 торби с влечуги, които плъзнали из офиса и накарали служители и посетители да се покатерят по бюрата. Други панически избягали навън, предаде АФП.

Сред плетеницата от змии със сигурност били забелязани и 4 смъртоносни кобри.

Двамата фермери от селцето Нархапур в щата Утар Прадеш отдавна настоявали

чиновниците от съседния град да направят данъчна оценка на нивите им. Но служителите се ослушвали, защото искали да получат подкуп, за да свършат работата си. Тогава селяните решили да им отмъстят.

"Областният управител ни каза, че е уважил молбата ни, но служителите на по-ниско ниво не я придвижват. Те постоянно ми искат подкуп, който аз не мога да им дам. Къде тогава да държа тези змии? Просто нямам място", обяснява единият от фермерите Хакул, който бил и змиеукротител, предаде БНТ.

Няма пострадали вследствие на инцидента. Властите успели да заловят пуснатите на свобода влечуги.

Поуката за корумпираните данъчни в индийския град Басти вече е ясна. Следващия път те няма да искат подкуп от змиеукротител. Защото едва ли желаят подобна сцена да се повтори в управлението им.

дир.бг

данъчни-->змии ? :D

Горките змии - дано не ги пуснат при нашите

Ъъъ, надявам се нашите български фермери да вземат пример от тях. Представяте ли си какво ще стане само след няколко дни, ако всеки фермер в знак на протест пуска по едно прасе, заек, овца или коза в данъчното? Нека не съм подстрекател, може и да не е змия... :D За колко дни няма да се знае коя овца е зад и коя - пред бюрото? :D ПП. Подкуп ли? Ми... хванете си го по коридора... :D

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Ъъъ, надявам се нашите български фермери да вземат пример от тях. Представяте ли си какво ще стане само след няколко дни, ако всеки фермер в знак на протест пуска по едно прасе, заек, овца или коза в данъчното? Нека не съм подстрекател, може и да не е змия... :D

За колко дни няма да се знае коя овца е зад и коя - пред бюрото? :D

ПП. Подкуп ли? Ми... хванете си го по коридора... :D

Един пръч да им пуснат, казвам аз! :)

... ако всеки фермер в знак на протест пуска по едно прасе, заек, овца или коза в данъчното?

А не - без участието на животни !

:rolleyes:

Ще пишем на Бриджит Бардо

www.fondationbrigittebardot.fr

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

А не - без участието на животни !

:rolleyes:

Ще пишем на Бриджит Бардо

www.fondationbrigittebardot.fr

Като й пишем да дойде, за да си прибере онези 220маймуни от парламента и да ги пусне нейде в гори Тилилейски. Да си забере и стадото в министерския съвет, начело с най-главочната маймуна на Вселената - Борангутана...

Нашите заслужават да ги затворят за около 24 часа и да им пуснат да изгледат всички клипове на Азис и др. "звезди".

Нашите заслужават да ги затворят за около 24 часа и да им пуснат да изгледат всички клипове на Азис и др. "звезди".

Аааааа, не! Та какво наказание ще е това за тях? Имайки предвид манталитета и културата на управляващите- това за тях ще си е купон от класа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.