Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Схема на електрошок

Featured Replies

Сетих се,че едно време бях правил електрошок с кондензатор от кола и 9v батерийка,но переше прекалено силно....Днес видях в един магазин ония дъвки с електрошок,които като дръпнеш и те лови ток(колкото да ти изтръпнат пръстите).Може ли да ми обясните,как в такова малко нещо се генерира такъв голям ток?И как се захранва тази дъвка шок?Ако може да ми разясните,как е схемата на самата дъвка.

След предишната ти тема не знам дали някой ще тръгне да ти дава схема. Мислех малко да се избазикам относно предишната ти тема и връзката с тази ама ще е малко грубо. Все пак за какво ти е такова нещо?

• Автор

След предишната ти тема не знам дали някой ще тръгне да ти дава схема.

Мислех малко да се избазикам относно предишната ти тема и връзката с тази ама ще е малко грубо.

Все пак за какво ти е такова нещо?

Това няма нищо общо с предишната ми тема!На мене не ми трябва електрошок,който да ти свива мускулите и да падаш търчейки се.Просто искам нещо,като ония дъвки шок,които генерират малък ток за да стресирам братовчед ми с него,като ме дразни.Затова,ако някой знае схемата на електрошок дъвките и с какво се захранват,нека сподели :D

Четейки последните ти две теми,стигам до заключение,че или си голям чишит или се правиш на тъп.Какво всъщност искаш или просто имаш време за убиване,и си намерил този форум именно за това?

Мисля че има начини да възпитаваш братовчед си, без да използваш електрошол или нещо подобно.

• Автор

Абе вие четете ли бе?Интересно ми е какво е устройството и това няма нищо общо с другата ми тема!

Абе вие четете ли бе?Интересно ми е какво е устройството и това няма нищо общо с другата ми тема!

Абе ти ползваш ли GOOGLE.
  • Автор

Абе на мен не ми трябват такива големи схеми.Искам да знам устройството на тази малка дъвка,която пари толкова силно :whist:.Просто исках да обясни някой,който знае.

Абе на мен не ми трябват такива големи схеми.Искам да знам устройството на тази малка дъвка,която пари толкова силно :).Просто исках да обясни някой,който знае.

Толкова малка схема колкото искаш дори и да намериш не можеш да е сглобиш в толкова малко място каквото е пакетче от дъвки както е направено фабрично.
  • Автор

Ама аз не искам да я сглобявам в такова малко пакетче бе!Ей са ще взема кондензатора от колата и 9 волтова батерия и ще се изпържа,но не това ми е целта.Искам да видя какви елементи са използвани.Колко MF е кондензатора има ли използвани диоди?Просто искам да знам схемата на дъвката електрошок,защото ми трябва малък безобиден шок :).

• Автор

най простата схема е вадене на 1 жица от пиезокристала на изхабена запалка...

Брат ти е****ш ли се с мене?На мен не ми е проблем да реализирам сложна схема,въпроса е да е лек шока(колкото да ти изтръпнат пръстите).Затова ми беше интересно устройството на тая дъвка шок и с какви батерийки се захранва,че да не се харчи толкова дълго?

Това в колата не е кондензатор, а повишаваща бобина, която дава високо напрежение за свещите на двигателя.

• Автор

Това в колата не е кондензатор, а повишаваща бобина, която дава високо напрежение за свещите на двигателя.

Добре брат моя грешка беше.Сега някой ще ми даде ли схема ? :whist:

Добре брат моя грешка беше.Сега някой ще ми даде ли схема ? :D

Вече ти дадоха. тази е най-малката http://cxem.net/house/1-140.php
  • Автор

Вече ти дадоха. тази е най-малката http://cxem.net/house/1-140.php

Много ли е силен шока генериран от нея?А и нещо на Български няма ли?А и не виждам да са показани стойностите на елементите използвани в схемата.

Много ли е силен шока генериран от нея?А и нещо на Български няма ли?А и не виждам да са показани стойностите на елементите използвани в схемата.

А случайно да прочете първия и втория ред? И ни убеждаваш че си правил схеми.....

А случайно да прочете първия и втория ред? И ни убеждаваш че си правил схеми.....

Ти къде го прати в схеми !!! Той щом бърка индукционна бобина от кола с кондензатор не ти ли е ясен ?

Ти къде го прати в схеми !!! Той щом бърка индукционна бобина от кола с кондензатор не ти ли е ясен ?

Да, вярно че и това го имаше. Ама нали спомена че бил правил схеми ;)
  • Автор

Да, вярно че и това го имаше. Ама нали спомена че бил правил схеми :P

Еми приятелю просто беше моя грешка,нали това казах.Правил съм схеми на-транзистор,усилвател,металотърсач и много други и то с доста елементи.Затова казвам,че не ми е проблем да реализирам схема.

Еми приятелю просто беше моя грешка,нали това казах.Правил съм схеми на-транзистор,усилвател,металотърсач и много други и то с доста елементи.Затова казвам,че не ми е проблем да реализирам схема.

Не знам какви схеми сте правил и как сте ги правил, но горната е елементарна, всичко е описано
  • Автор

Не знам какви схеми сте правил и как сте ги правил, но горната е елементарна, всичко е описано

То хубаво е описано,ама на Руски.....

То хубаво е описано,ама на Руски.....

Ами да ви намерин на английски тогава. Ако имате поне малко знания по електроника руския не би трявало да е никакъв проблем

На човек с познания, занимавал се със схеми и чертежи, не са му нужни лингвистични постижения. Чертежите и схемите са универсално изразно средство на проектантските екипи, с което се съобщава на конструктори и фабриканти какви са изискванията за даден отделен детайл или цяла машина. FDD_God; явно е решил да се опитва със сексуална БДСМ стимулация с електрически ток, обаче го е срам и върти и суче с разни глупости покрай темата, щото го е и малко страх, да не изгори краставицата или да не свари доматите... :P

Кондензатора издържа 400V. Пише, че дава 350V. Достатъчно е да убие човек ако мине през сърцето.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.