Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

„Съчки събирам” - най-тъпата песен на десетилетието

Featured Replies

„Съчки събирам” - най-тъпата песен на десетилетието

Публикувано изображение

Икебаната не се обижда, убеден е, че парчето му е гениално . Икебаната е убеден, че е гений.

Непреходната “Съчки събирам” на Деян Неделчев-Икебаната е номинирана за най-тъпа песен, излизала в последните 10 години. Тя очевидно е без никаква конкуренция в класацията. Това ни най-малко не обижда автора й, който е убеден, че песента му е “гениална”, а за себе си казва, че е “идол на тийнейджърите” Пред bTV той се изцепи. “Знам, че “Съчки събирам” е гениална, толкова много се гледа, веселят се хората. “Икебаната” също за много хора е тъпа, обаче тя е с много философски неща, има си метафори”.В гилдията Икебаната бил известен като Българския Стиви Уондър, а напоследък и като Българската Марая Кери.Тончо Русев лично го бил поощрил. По думите на Деян Неделчев композиторът го смята не само за гениален певец, а за изпълнителя с “най-добрия глас, раждан в България”. “Аз бях много популярен и преди със сериозните си неща..., с които съм печелил „Златен Орфей“.

http://www.vbox7.com/play:de24000c

Но времената се промениха, хората искат сеир, хората искат нещо различно и аз мисля, че се развивам, независимо че пея такива неща в момента. Те са даже много иронични, самоирония, ирония, присмех към мен, към обществото, към всичко това. Подсъзнателно. Вижте в каква държава живеем. Аз съм артист. Артистът трябва да прави всичко. И съм шоумен, много малко певци са шоумени, аз умея да го правя това нещо”, споделя Икебаната.

monitor.bg

А Вашето мнение е ... ?

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Май трябва да отиде на психиатър, а не да събира съчки.

Чудно ми е защо, при всичките качества, които Деян Неделчев си приписва, той си неизвестен за разлика от Азис? :)

Хан Кубрат събрал синовете си и казал

-Синове мои, бях събрал едни съчки, да ви покажа някои неща, да ви възпитам, но мина Деян Икебаната и ги взе.

Май трябва да отиде на психиатър, а не да събира съчки.

Не е виновен ,той...

Преди време го засякох да казва в някакво интервю,че докато правел стойностните песни на времето,никой не му обръщал внимание, - "сега изпях една идиотщина ,и станах звезда"

Смеем му се всички,но му знаем песните :rolleyes: ... и трите

оле кви шедьоври имало аз да не знам

:)

• Автор

Че дайте да чуем и другите му шедьоври...

Ето останалите му " шедьоври "

Деян Неделчев - В Гората

http://www.vbox7.com/play:8a2ea301

Деян Неделчев-на Полянката

http://www.vbox7.com/play:913d4adf

Деян Неделчев - От икебана дървесата ги боли

http://www.vbox7.com/play:6ac6948a

Деян и Бойко Неделчеви - За Цял Живот

http://www.vbox7.com/play:f6991691

Няма такава простотия :whist:

Човека е за психиатрията и не трябва да излиза от там даже :clown: Тия съчки като ги чух по господари на ефира направо през нощта като се събудих се смеех на глас :whist:

Простотията повече се гледа. Особено във Vbox7.

По социалистическо време, а и малко след това Деян Неделчев беше към ансамбъла на Строителни войски. Тогава песните му бяха стойностни. Ето една от тях http://www.youtube.com/watch?v=92MP7Na8hh8&feature=related

Бих поспорил по въпроса, ама малко съм изморен и не ми се слагат киртици... Исках да видя колко пъти в текста е повторена думата "съчки". Дали са повече в сравнение на песента на Графа "Глава" или пък на Любо и Мария Илиева в онова, дето по някаква причина наричат песен и повтарят най-малко 87 пъти (до толкова ги броих) "Ол райт". А това са само 2-3 нагледни примера за отчайваща безсъдържателност, да не изброяваме и други "шедьоври".

Бих поспорил по въпроса, ама малко съм изморен и не ми се слагат киртици... Исках да видя колко пъти в текста е повторена думата "съчки". Дали са повече в сравнение на песента на Графа "Глава" или пък на Любо и Мария Илиева в онова, дето по някаква причина наричат песен и повтарят най-малко 87 пъти (до толкова ги броих) "Ол райт".

А това са само 2-3 нагледни примера за отчайваща безсъдържателност, да не изброяваме и други "шедьоври".

Вярно, забравихме ги тия, имаше и някакви луди жаби

• Автор

Бих поспорил по въпроса, ама малко съм изморен и не ми се слагат киртици... Исках да видя колко пъти в текста е повторена думата "съчки". Дали са повече в сравнение на песента на Графа "Глава" или пък на Любо и Мария Илиева в онова, дето по някаква причина наричат песен и повтарят най-малко 87 пъти (до толкова ги броих) "Ол райт".

А това са само 2-3 нагледни примера за отчайваща безсъдържателност, да не изброяваме и други "шедьоври".

Съгласен съм с теб ... НО този " ръфлек " се държи така все едно че има 7 грамита и е световна известен ... а не вижда каква " проскубана мастия " ! Едно огледало няма ли да се погледне отстрани ... смяххх ... а какво самочувствие има ... ще кажеш че е хванал Господ за *** ! :)

а какво самочувствие има ... ще кажеш че е хванал Господ за *** ! :)

пръчката

:lol6:

пръчката :lol6:

За пръчката, още за съчката, мила моя майно льо :)

Според мен има и по-тъпи песни сред чалгата, особено сред баш циганските гибеци...шъ мъ извинявате...Гаврата с Велик е нашия войник, да не е по-малка простотия?

Гаврата с Велик е нашия войник, да не е по-малка простотия?

той войника е заминал у нашта родна полиция да ни пази

Публикувано изображение

Съгласен съм. Ето една такава

то да е само тази, те всичките са им съчкопръчки

• 4 месеца по-късно...

Ето още един "хит" на Дидо Икебаната :lol6:

http-~~-//vbox7.com/play:890cb99a14&ef=1

Не мога да намеря думи за коментар...

Мили Боже! И аз останах направо безмълвен пред тази awesome crap.

http://www.vbox7.com/play:mb03784863 Деян Икебаната :vacation1:

Албума му се казва ''Дъртака'' :D Казва,че и песента ''В гората'' ще я запише и на Английски език.

Публикувано изображение Човека мисли мащабно ... :headphones::D;)

След 1 месец ще видеме Гъмзата да пее с него :D;) Мисля,че е шега ама кой го знае Слави... :D

Донякъде е прав,че сега у нас не се цени много стойностната музика.Стойносната е по-скоро от рода на ''как боли'' ,'' Сен Тропе'' и тен подобни глупости.

Младеж казва на баба си:

Бабо пускай Сен тропе!

Бабата отговаря:

Алелеелелелейййй паккк.... ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.