Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Процесор

Featured Replies

Здравейте. Искам да си купя нов процесор дъното ми е Asus P5QPL-VM EPU и се чудя какъв процесор да си взема, ако можете ми предложете. Останалите компоненти са: 3gb ram Saphirre ati radeon 6790 1gb ddr5 Intel celeron E3200 2.4ghz

Хубаво си се насочил към нов процесор, защото със сигурност този, с който си в момента спъва видеокартата доста и страдат игрите.Лошото, е че тази платформа 775 е морално остаряла и няма смисъл да се дават много пари за ъпгреид.Дъното ти поддържа следните процесори http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5QPLVM_EPU/#CPUS .На твое място бих си взел един Dual Core E5200 втора ръка, да си го овърклокна и да цъкам игрички.Намират се по за 60-70лв втора ръка, за нов процесор просто няма смисъл според мен!Нещо по-добро като процесор от този, който посочих е Core 2 Duo E8200, но той е по-скъп, намира се по за 120-130лв втора ръка!

• Автор

http://www.ebay.com/...d#ht_3708wt_903

Aми този. Гледам че пише че core 2 quad става. Ще ми го взимат от САЩ понеже там работят майка ми и баща ми.

Хубаво си се насочил към нов процесор, защото със сигурност този, с който си в момента спъва видеокартата доста и страдат игрите.Лошото, е че тази платформа 775 е морално остаряла и няма смисъл да се дават много пари за ъпгреид.Дъното ти поддържа следните процесори http://www.asus.com/...QPLVM_EPU/#CPUS .На твое място бих си взел един Dual Core E5200 втора ръка, да си го овърклокна и да цъкам игрички.Намират се по за 60-70лв втора ръка, за нов процесор просто няма смисъл според мен!Нещо по-добро като процесор от този, който посочих е Core 2 Duo E8200, но той е по-скъп, намира се по за 120-130лв втора ръка!

http://www.ebay.com/...d#ht_3708wt_903

Aми този? Гледам, че пише за core 2 quad значи става. Ще ми го взимат от САЩ, понеже там работят майка ми и баща ми.

Редактирано от milenvdbg (преглед на промените)

Остана да кажеш и захранването какво е?

• Автор

Остана да кажеш и захранването какво е?

Еми захранването е ново, понеже скоро си взех картата и взех и захранване. Отзад пише AC 230V

Марка, модел и ватове ни трябват (W).

• Автор

Марка, модел и ватове ни трябват (W).

Само това пише отзад. Откаде другаде мога да проверя?

Просто ми кажете един добър процесор до 150$

Редактирано от milenvdbg (преглед на промените)

Страничният капак на кутията като отвориш ще видиш лепенка.Горе ляво.

Ще трябва да се смени и захранването. Какъв ти е бюджета?

• Автор

Ще трябва да се смени и захранването. Какъв ти е бюджета?

Eми то майками и баща ми от Сащ ще ми взимат всичко и захранването и процесора. Значи до 200$. От ebay ще ми взимат нещата.

Абе не може ли да ти пратят пари и като нормален човек да си купиш от тук с гаранция от която можеш да се възползваш без допълнителни разходи и време а не тия глезотии - от САЩ от незнам къде си - айде стига префирци . Какво ще вземеш от Америка , захранване на 110 волта и тук ще го включваш през адаптер :) Свършили се магазините в България :D

Абе не може ли да ти пратят пари и като нормален човек да си купиш от тук с гаранция от която можеш да се възползваш без допълнителни разходи и време а не тия глезотии - от САЩ от незнам къде си - айде стига префирци . Какво ще вземеш от Америка , захранване на 110 волта и тук ще го включваш през адаптер :)

Свършили се магазините в България :D

Може човека да е непълнолетен и да нямат право да му продават и съответно издават фактура и гаранционна карта на името на деца. Това не е дъвка или бонбонче...

Ако е непълнолетен то задължително живее с някой роднина. Ако ще задълбаваме по тази спирала. Всъщност днес ми направи забележка за категоричните изказвания, таааа- най-вероятно живее с пълнолетен роднина иначе по презумция щеше да следва друго и тн и тн. Та идеята е, че дори това да е проблема, то има кой да ги вземе и да му се издаде фактура. Най-вероятно. Но на питащият трябва да му се отбележи, че американското електроснабдяване работи на 110 V стандарт, докато в България и Европа сме на 220 V. И съоптветно електроуредите (и въпросните захранвания) са на различни стандарти и за да се ползва в БГ най-вероятно ще трябва адапер, освен ако специално не се търси европейски стандарт в Америка...

• Автор

Ако е непълнолетен то задължително живее с някой роднина. Ако ще задълбаваме по тази спирала. Всъщност днес ми направи забележка за категоричните изказвания, таааа- най-вероятно живее с пълнолетен роднина иначе по презумция щеше да следва друго и тн и тн. Та идеята е, че дори това да е проблема, то има кой да ги вземе и да му се издаде фактура. Най-вероятно. Но на питащият трябва да му се отбележи, че американското електроснабдяване работи на 110 V стандарт, докато в България и Европа сме на 220 V. И съоптветно електроуредите (и въпросните захранвания) са на различни стандарти и за да се ползва в БГ най-вероятно ще трябва адапер, освен ако специално не се търси европейски стандарт в Америка...

Живея с баба ми и дядо ми. Еми значи тогава процесора ще ми го вземат оттам, пък аз от тук ще си взема захранване. Спестил съм си 150лв

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.