Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

бъг при клок на видео карта

Featured Replies

4670 фактически е клокната 4650. Явно би могло значи, но аз не съм спец по клокването. Моята HD 4650 (така се води в описание, кутия и т.н.) като я пусна през AIDA ми излиза, че е 4670. Но и клокната пак си е AGP :D Ако ще играеш по-тежки игри си сложи и един Game Booster. Поне при мен вършеше работа.

• Автор

4670 фактически е клокната 4650. Явно би могло значи, но аз не съм спец по клокването. Моята HD 4650 (така се води в описание, кутия и т.н.) като я пусна през AIDA ми излиза, че е 4670. Но и клокната пак си е AGP :(

Ако ще играеш по-тежки игри си сложи и един Game Booster. Поне при мен вършеше работа.

Изтеглих 3ката на Буустъра от замундата и върши голяма работа , наистина.PC-то ми е слабо , 1.75 sempron , 1 ram DDR 400 , и видеото , едва тръгваше Serious Sam тройката , но сега с този буустър върви гладко , без толкова забивания , лагвания и такива.Мерси много още веднъж :P

Изтеглих 3ката на Буустъра от замундата и върши голяма работа , наистина.PC-то ми е слабо , 1.75 sempron , 1 ram DDR 400 , и видеото , едва тръгваше Serious Sam тройката , но сега с този буустър върви гладко , без толкова забивания , лагвания и такива.Мерси много още веднъж :P

Всъщност, тая работа се върши лесно чрез малка оптимизация на системата и редовното и почистване. Навремето имаше модни теми за оптимизация на Windows, понеже явно тая ОС идваше тежичка за тогавашната техника. Има много неща, които могат да се направят по Windows XP, за да работи по-добре PC-то със слаби компоненти. И ако Game booster и тем подобни програми вършат временна работа при игри, човек може да се хване малко в ръце и да направи системата си по-бърза не само при игри, а и при работа с приложения или дори едно просто браузване.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• Автор

Всъщност, тая работа се върши лесно чрез малка оптимизация на системата и редовното и почистване. Навремето имаше модни теми за оптимизация на Windows, понеже явно тая ОС идваше тежичка за тогавашната техника. Има много неща, които могат да се направят по Windows XP, за да работи по-добре PC-то със слаби компоненти. И ако Game booster и тем подобни програми вършат временна работа при игри, човек може да се хване малко в ръце и да направи системата си по-бърза не само при игри, а и при работа с приложения или дори едно просто браузване.

Ако все още я има тази тема ще ми е от голяма полза :) Мерси за инфото

Ами например тая тема за oптимизация на XP:

http://www.kaldata.c...ndpost&p=178559

Има и други места, където може да се намерят съвети. Все пак, както е написано в началото на темата, рискът е за потребителя и всеки сам трябва да си прецени, дали да изключи или изтрие дадени неща, водещи до по-добра работа на операционната система.

• Автор

Ето още нещо, което може да е от полза: Guide: Оптимизация на Windows XP - Ползвал съм тов ръководство и свърши чудеса. На една машинка успях да сваля потреблението на RAM под 95 MB при стартиране на системата. Но орязах много неща, като всичко свързано с интернет (машината нямаше достъп) и тн.

• Автор

Ето още нещо, което може да е от полза: Guide: Оптимизация на Windows XP - Ползвал съм тов ръководство и свърши чудеса. На една машинка успях да сваля потреблението на RAM под 95 MB при стартиране на системата. Но орязах много неща, като всичко свързано с интернет (машината нямаше достъп) и тн.

Мерси , брат , темата ми беше от голяма полза :cool: сега всичко не просто зарежда като чук - то си е :laughing5:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.