Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряваме 2 котета - спешно

Featured Replies

Здравейте!

Имам един проблем. Имаме котка която роди пет малки, две от които подарихме, обаче останалите две (едно ще задържиме), още никой не ги иска, а баща ми дава зор, и каза че ако не ги махнем ще ги изхвърли, точно сега - зимата, просто ще си умрат от студ и глад ако не се направи нещо, веднага! Помагайте! Няма ли някакъв приют на който може да ги дадем? Ако не, тогава остава раздаването. В гр. София се намираме! Ето ТУК има обява!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Здравейте!

Имам един проблем. Имаме котка която роди пет малки...

За съжаление, проблемът с нежеланите домашните любимци в България е огромен и в неговото дъно всъщност стоим самите ние, техните стопани, самоппровъзгласяващи се за "любители на животните". Затова, поучете се от своята грешка, както аз вече съм направил, и занапред повече не правете така. Бихте могли донякъде да компенсирате грешката си като съветвате околните да не се лъжат да развъждат своите домашни любимци.

Колкото до двете животинчета, постарайте се да намерите стабилни стопани, не просто да ги "раздадете". Най-малкото, проверете домовете на няколко кандидата, защото около подаряваните питомни животни се навъртат и бандити, които злоупотребяват с животните.

Колкото до двете животинчета, постарайте се да намерите стабилни стопани, не просто да ги "раздадете". Най-малкото, проверете домовете на няколко кандидата, защото около подаряваните питомни животни се навъртат и бандити, които злоупотребяват с животните.

От личен опит :

Не давам коте на някой ако каже ми все тая

:down:

Като ти е все тая изчезвай.

На всички котенца, които съм имала, съм им избирала лично и само аз стопаните.

Баща ти като не му се гледат повече котета ,да даде 50-60лв да ви кастрират майката. Няма никакъв смисъл да развъждате котета ,и ако не намерите на кой да ги дадете...на улицата. Баща ти знае ли че котета ,родени в домашни условия нямат инстинкти за оцеляване на улицата ,и в повечето случаи си заминават много скоро след като ги изхвърлите. Говори с него ,убеди го да бъде по-търпелив,и ще им намерите стопанин. И аз като haidukpicaso се опитах да намеря стопанин на едно диване,та от толкоз подбиране ...сега си го гледам :)

Защо не попиташ в някой зоомагазин дали ще ги вземат и ще ги продадат за символична сума - 1 лв например? По едно време в София много от зоомагазините прибираха нежелани котета и почти всички животинки си намериха добри стопани.

• Автор

Благодаря за отговрите! Като се родиха пусках обяви през ден но нищо, едвам двете ги дадохме. Сега станаха големи и хората започнаха да отказват като разберат че са на 6-7 месеца, но за щастие двете ги дадохме, последното е запазено и човека ще дойде да си ги вземе след празниците. Майката вече не проблем, смисъл наложи се да махнем бащата. Него, баща ми го намери (да, точно така, баща ми го донесе), беше бито сигурно защото имаше много големи рани, взехме уж за малко, майка ми го излекува и си го задържахме, той си беше кьопав и не вярвахме че ще свърши работата, но взе че успя. :) Надявам се да са добре при новите си стопани. Весели празници!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.