Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за МОЩНА конфигурация ! ! !

Featured Replies

Не ставам смешен там си пише на какви условия са подлагани на какво е тестван и така на татък. Не смятам че тези тестове са измислица след като са поставени там от хора които работата им е това. А вие си обсъждате какво то си харесвате ваш си проблем. Пак казвам това което го пише аз не вярвам а проверявам. Без лоши чувства.

• Отговори 57
  • Прегледи 6,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

А искаш ли да изключа едното ядро на картата ми и да врътна няколко реални теста в игри и HashGpu например и после да го направя с двете пуснати да видим дали единия чип е по-бърз от двата.Така е поне според твоя неверятно обективен тест който си линкнал...А може би той просто няма MultiGPU поддръжка...,да но игрите и доста графични програми имат... Точно заради такива страници и безпристрасни онлайн тестъри спрях да ги чета и почнах да си купувам списания като искам да прочета нещо.А това дето си го показал е все едно да идеш на страницата на Futuremark и да си направиш най-верния извод коя карта е най-добра... Иначе филмчето което си дал е интересно,макар че аз лично трудно мога да си обясня,как ти дава резултати по-високи от 5.9 като това поне според моя Уиндоус (Vista64) е най-високата оценка...

Преди да ръсите глупости за радеон Я погледнете тук. да видим кой става за смях.

Най мощната 79хх А голям майтап . Май рекламите са ви по излъгали май май А.

И как точно става това.Тоя тип показва това,което показват всички останали тестове.Да не говорим че има някои дреболийки,които по мое мнение и базирано на личен опит не са така(като например това станичния вентилатор да изкарвал въздуха). Ако гледаш в графиките че най отгоре е една нВидиа,виж я първо коя е,както и в единия тест радеона отгоре.Затова някой хора вече не мешат тестове на Single и MultiGpu.Защото тези фпс в повече не казват нищо за това как се чуства играта субективно или дали няма грешки в графиката,които да ти развалят удоволствието.

Тестовете казват това че и моите тестове са верни. радеон не стават за игри . А за Артефактите относно енвидия не съм съгласен сигурно си попаднал на Палит . Значи когато тествах 7970 да ти кажа честно първо се започна с проблемите с драйверите. теглене тестване че докато най накрая някаква бета версия зема че заработи като трябва. после се започна с досадни съобщения искате ли вашата видео карта да оптимизира това онова абе кошмар. не може да стартираш нещо без картата да се прави на интересна, не дай си боже да откажеш съобщението става егати кошмара. пускаш си значи играта и този прозорец ти киква играта за да ти задава въпроси като малоумник с паркинсон на които му липсва нещо ужас, и ти започваш да си вдигаш нервите естествено. Не намерих от къде да го спра това гадно нещо. После се започна виртуалната машина не може да се направи на цял екран,,,проблеми с видео разговорите по скайп с по стара версия от 4.1на а май и с 5 имах проблем ама го отдадох на моя грешка . GTX 595 буквално на Сириос сам 3 заби в земята 7970 и по качество и по кадри и по допълнителни опции. И този тест отгоре на видеото си е много верен . Така че не мисля че радеон е за всеки геймър който иска да се похвали с добра графика. Ето за това не вярвам в реклами и дрънканици . А и на всичкото отгоре радеончето горкото щеше да се подпали с неините 87 градуса пред 74 на енвидия. И хайде да видим кога ще пуснат радеон с 2 кристала или трябва да кажа 4 защото когато се загледах в структурата май са си 2е карти на един и същи кристал като бай intel с техните 39хх серии с изключени 2 ядра на всеки процесор замаскиран кат един процесор. И със сигурност радеон ще е с акумулираща печка за охладител и вентилатор с 10000литра въздух за секунда . Ето за това Нвидия ще имат а радеон ще се правят че ще го имат и за това бай поп ще е с НВИДИЯ .

Без толко крайни изказвания! Отклонихте се от темата. Дискусията за и продив дадена марка- направете си отделна тема!

Райд с SATA 'механични' дискове е последващия ъпгрейд за тази конфигурация - и аз мисля, че диска ще спъва цялата система при първоначалното зареждане на игрите и ОС, но само толкова.

Понеже обсъждате ползата от SSD дисковете ,и то при игрите,ще ми се да добавя,че зареждането не е само при пускането на играта.

Много зависи какво се играе.Например при някои по-тежки mmorpg-та има едно load-ване на територии (усеща се като леко забиване на играта) докато си обикаляш,или телепортираш на ново място.

Със SSD диск ,това зареждане просто изчезва.Едно време игрите зависеха от диска колкото да заредят.

В 21-ви век нещтата са по-различни,игрите вече са по 20-30 GB,и там няма начин да не се ползва някакъв кеш на диска.

Аз лично препоръчвам SSD диск за гейминг машина...и моля моля RAID масивите отиват в историята,въобще не ги давайте като пример.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

http://www.geforce.c...ce-gtx-680-gpu/

Енвидия направиха същото само че впрегнаха 4 чипа

http://www.youtube.com/watch?v=4SfPLhTgRPQ&feature=player_embeddedс занижени изкуствено параметри за да могат от време на време да ги степват уж (Клокват) ето за това за мощна конфигурация аз препоръчвам GTX

Поръча ли си някой гтх680 веднага ще я тестваме с клиента и колегите на камара,

и веднага ще ви уведомим за изживяването. :)

Редактирано от popa666 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.