Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Програма, която показва температурата на PC-то

Featured Replies

Може ли някой да ми предложи някоя програма ( на BG или Руски) за показване на температурата в компа.Благодаря предварително.

HDDlife - Много лека и удобна програма за диагностика и следене на твърдите Ви дискове. По всяко време може да разберете температурата и функционалността на вашия хард диск, както и ако достигне критична точка на напрежение или топлина програмата Ви известява и можете да предприемете нещо (желателно е веднага ;) ). Работи 30 дни като пълна версия, след това пак работи, но без известяването (по мейл или като съобщение, като и това е самата разлика от платената и неплатената версия).В новата версия има и състояние на свободното място на харда

Download - На руски

Download - На английски

HDDLife е за следене на темпрературата само на хард дисковете. За всички компоненти добра програма е Everest Ultimate Edition, която е платена: http://www.kaldata.com/comments.php?id=116...ghlight=everest .

Докато успея да напиша поста, са ме изпреварили, за което се извинявам.

boi, ако ти хареса програмата по-горе, пиши за сериен номер!

Редактирано от TyRsEn (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички много сте готини.

Hmonitor

Hmonitor е аналог на Motherboard Monitor и изпълнява същите функции, но притежава по-опростен интерфейс и поради тази причина е предпочитана от много потребители. Програмата следи температурите и напреженията на компютъра, скоростта на въртене на вентилаторите и предпазва системата от прегряване, като автоматично може да подаде звуков сигнал при достигане до определена температура и да изключи системата. Също така може да стартира избрано от вас приложение, да записва логове и други.
HDD Thermometer

Използва S.M.A.R.T технологията, която идва с по-новите хард дискове и ви позволява да наблюдавате температурата на хард диска в реално време. Програмата може да се минимизира в system tray, като иконата й показва текущата температура. HDD Thermometer може да бъде нагласен да показва предупредително съобщение, звук или изпълняване на команда при преминаване на дадена температурна граница.

Изисквания: Безплатна регистрация

Speed Fan-безплатна и доста точна програма-показва пълна информация,подходяща за всекиго-от най-непретенциозния и любознателен потребител до "старите кучета"-професионалистите.Дава и информация за състоянието на захранването,което е ценно,ако компютърът се държи нестабилно и започнем да се съмняваме къде е причината-дава резерв,състояние и т.н.Успех!Ако трябвам за нещо-ше се радвам да помогна-както и сигурно всички останали потрбители.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Ако ти е Via дъното, VIAHardware Monitor емного полезна и лека програмка.

Ето една от мен за проверка на температурата на всички хард дискове и на всички части на компютъра SpeedFan 4.28 ЧЕСТИТ 3 МАРТ...Поздрави ,trabant4e

EDIT- Ей Fixt00l написах този пост и аз защото не беше дал линк...Ако ти пречи да го изтрия?!?

Редактирано от trabant4e (преглед на промените)

Ето една от мен за проверка на температурата на всички хард дискове и на всички части на компютъра SpeedFan 4.28 ЧЕСТИТ 3 МАРТ...Поздрави ,trabant4e

EDIT- Ей Fixt00l написах този пост и аз защото не беше дал линк...Ако ти пречи да го изтрия?!?

<{POST_SNAPBACK}>

Спокойно,бе,братле,даже ти благодаря,че допълни пропуснатото от мен-link-а!Браво на ония,които уважават труда на другите!Още няколко поста и започвам да гласувам за репутации на поразия-а за моята никой не гласува в другите постове-егати :eek:sad.gif

Привет. Аз си изтеглих програмата HDD life Pro и отначало си ми беше супер но сега не ми показва колко часа е работил хард-а ми и скалата за бързината на въртенето sad.gif моля помогнете, иначе програмата наистина е много добра и полезна :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.