Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аерокинеза

Featured Replies

Аерокинеза.

Контрол над въздушните маси Призоваване на вятъра: Изправете се в удобна позиция с ръце на кръста. Ако можете медитираите изправени. Сега визуализираите силата на четирите вятъра (източен, западен, северен и южен) Вижте ги окачени на нишки с помоща на които можете да ги манипулирате. В това полужение, докато визуализирате нишките бавно вдигнете ръце. Това ще накара ветровете да дойдат към вас. Повтаряите докато не отчетете резултати. Пречистване на въздуха: Трудна техника с помоща на която дори най-токсичния въздъх може да се превърне в кристално чист горски кислород. Застанете в удобна изправена поза, с ръце кръстосани на кръста. Сега продължете като изработите щит. Прибавете нужната енергия (според ситуацията). Визуализираите го изпълнен с чист въздух. Също така се концентрираите върху върха на щита, от тази част изработете засмукващо устройство, което изсмуква замърсения въздух и го преобразува в чист. Щом приключите оставете щита да се разтвори в пространството около вас.

Има една поговорка, че във всяка история има капка истина. Че защо не и всяка теория да важи същото. Искам да си направя този експеримент, така че някой правил ли е такива опити за тази кинеза(или за някоя друга), че имам чувството, че не всичко е описано в текста по-горе. Някои могат да си помислят, че това са го измислили луди хора, ама какво от това. От опит глава не боли.

Има и други кинези(телекинеза, хидрокинеза и др.), ама колко са верни е друг въпрос.

Аерокинеза.

Контрол над въздушните маси Призоваване на вятъра: Изправете се в удобна позиция с ръце на кръста. Ако можете медитираите изправени. Сега визуализираите силата на четирите вятъра (източен, западен, северен и южен) Вижте ги окачени на нишки с помоща на които можете да ги манипулирате. В това полужение, докато визуализирате нишките бавно вдигнете ръце. Това ще накара ветровете да дойдат към вас. Повтаряите докато не отчетете резултати. Пречистване на въздуха: Трудна техника с помоща на която дори най-токсичния въздъх може да се превърне в кристално чист горски кислород. Застанете в удобна изправена поза, с ръце кръстосани на кръста. Сега продължете като изработите щит. Прибавете нужната енергия (според ситуацията). Визуализираите го изпълнен с чист въздух. Също така се концентрираите върху върха на щита, от тази част изработете засмукващо устройство, което изсмуква замърсения въздух и го преобразува в чист. Щом приключите оставете щита да се разтвори в пространството около вас.

Има една поговорка, че във всяка история има капка истина. Че защо не и всяка теория да важи същото. Искам да си направя този експеримент, така че някой правил ли е такива опити за тази кинеза(или за някоя друга), че имам чувството, че не всичко е описано в текста по-горе. Някои могат да си помислят, че това са го измислили луди хора, ама какво от това. От опит глава не боли.

Има и други кинези(телекинеза, хидрокинеза и др.), ама колко са верни е друг въпрос.

-----------------------------------

Здравейте,

текста наистина звучи като разказ на шизофреник, а може и наистина да е такъв, а може би не.

Ще споделя малко опит отпреди доста години.

Някога търгувах с алкохол и цигари, средна ръка - купувахме ги със съдружниците от складове в София и Пловдив и ги продавахме в складове и на сергии в моя град. А също и в Плевен, кадето изкарах няколко незабравими месеца е едно частно хотелче /бивша почивна станция на МВР/ на горното езеро в Кайлъка.

Та така - като караме скъп алкохол в открита каросерия е много опасно да не завали по пътя - кашоните се размекват и шишетата се чупят. А вътре има шотландско уиски и вносна водка. Та всеки път, когато се заоблачеше започвах да изпадам в напрежение, което не мога да опиша - не беше волево, нищо специално не правех, но състоянието беше следствие на моята тревога за стоката.

И дъжда се разминаваше.

Всеки път.

И накрая го заберязах и изпаднах в паника - да не би окончателно да съм изперкал, нали съм шебек... :lol6:

Ама не - нямах признаци на психясване, пък и околните бяха единодушни, че съм си нормална откачалка.

Почнах експерименти, този път волево. Вдигах ръце и започвах да се съсредоточавам. Постепенно ме полазваха тръпки по горната част от тялото и чувствах, че някакъв ток тръгва по ръцете ми нагоре и усещах боцвания като от електричество по върха на пръстите ми. После се съсредоточавах към зенита над мен и "изтрелвах" това нещо, което бях събудил и кондензирал в ръцете си.

...над езерото в Кайлъка вали, а около мен на 50 метра радиус - не.

Направо умопомрачаващо.

И такаъ към 1 година. После престанах.

От самосебе си, без да си давам сметка защо.

Е, сега, след толкова години, вече си давам сметка. Поне така си мисля с шебешкия си "разсъдък".

Айде стига толкова.

----------------------------------------

щото съм си доста нормален, само някой път концертирам...

-------------------------------------

Публикувано изображение

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

• Автор

Здравейте,

текста наистина звучи като разказ на шизофреник, а може и наистина да е такъв, а може би не.

Някога търгувах с алкохол и цигари, средна ръка - купувахме ги със съдружниците от складове в София и Пловдив и ги продавахме в складове и на сергии в моя град. А също и в Плевен, кадето изкарах няколко незабравими месеца е едно частно хотелче /бивша почивна станция на МВР/ на горното езеро в Кайлъка.

Та така - като караме скъп алкохол в открита каросерия е много опасно да не завали по пътя - кашоните се размекват и шишетата се чупят. А вътре има шотландско уиски и вносна водка. Та всеки път, когато се заоблачеше започвах да изпадам в напрежение, което не мога да опиша - не беше волево, нищо специално не правех, но състоянието беше следствие на моята тревога за стоката.

И дъжда се разминаваше.

Всеки път.

И накрая го заберязах и изпаднах в паника - да не би окончателно да съм изперкал, нали съм шебек... :lol6:

Ама не - нямах признаци на психясване, пък и околните бяха единодушни, че съм си нормална откачалка.

Почнах експерименти, този път волево. Вдигах ръце и започвах да се съсредоточавам. Постепенно ме полазваха тръпки по горната част от тялото и чувствах, че някакъв ток тръгва по ръцете ми нагоре и усещах боцвания като от електричество по върха на пръстите ми. После се съсредоточавах към зенита над мен и "изтрелвах" това нещо, което бях събудил и кондензирал в ръцете си.

Направо умопомрачаващо.

Е, сега, след толкова години, вече си давам сметка. Поне така си мисля с шебешкия си "разсъдък".

Айде стига толкова.

----------------------------------------

щото съм си доста нормален, само някой път концертирам...

Това, за което говориш най-вероятно е Атмокинеза и ето малко за нея -

С прости думи- атмокинезата е свойството на управление на времето чрез

мисъл. Това включва магнитното поле на земята, промяна в температурата,

създаване на вятър, та дори и дъжд. Ето няколко упражнения (превеждам

теоритичната част от английски, така че ше ме извинявате ако превода е

малко нескопосан): -Смяна на времето- Намерете си предмет, през който

да пращате вашата енергия (например пръчка, или нещо, което можете да

държите в ръка). Заредете се с енергия. Затворете очи и визуализирайте

времето, което искате да бъде (например дъждовно, слънчево,

топло,студено). Бъдете колкото се може по-детайлни. Усетете вятъра,

помиришете дъжда, усетете студенината (или топлината), обгръщаща тялото

ви. После си представете слънчева светлина, която минава през тялото ви

(или се влива). Нека се задържи в слънчевия сплит и когато сте готови,

освободете тази енергия и я изкарайте през предмета, който сте хванали.

-Смяна на времето 2- Започнете с малка медитация. Концентрирайте се.

Мислете си за какъв вид елементална енергия ше ви трябва за

специфичната смяна на времето (например ако искате вятър, мислете за

вятърна енергия). Когато сте готови, заземете се (стъпете на твърда

земя) и започнете да правите пси топка (обяснил съм в отделна тема

подробно как се прави). Когато сте готови с направата й, вкарайте

елементалната енергия в топката, и вкарайте в пси топката картина на

времето, което искате да стане. С отпращането на топката си мислете как

тя се взривява във въздуха, изпускайки елементалната енергия, карайки

времето да се промени.

И да, това което сподели е наистина невероятно. Може би има нещо вярно във всички тези кинези... :)

Това, за което говориш най-вероятно е Атмокинеза и ето малко за нея -

С прости думи- атмокинезата е свойството на управление на времето чрез

мисъл. Това включва магнитното поле на земята, промяна в температурата,

създаване на вятър, та дори и дъжд. Ето няколко упражнения (превеждам

теоритичната част от английски, така че ше ме извинявате ако превода е

малко нескопосан): -Смяна на времето- Намерете си предмет, през който

да пращате вашата енергия (например пръчка, или нещо, което можете да

държите в ръка). Заредете се с енергия. Затворете очи и визуализирайте

времето, което искате да бъде (например дъждовно, слънчево,

топло,студено). Бъдете колкото се може по-детайлни. Усетете вятъра,

помиришете дъжда, усетете студенината (или топлината), обгръщаща тялото

ви. После си представете слънчева светлина, която минава през тялото ви

(или се влива). Нека се задържи в слънчевия сплит и когато сте готови,

освободете тази енергия и я изкарайте през предмета, който сте хванали.

-Смяна на времето 2- Започнете с малка медитация. Концентрирайте се.

Мислете си за какъв вид елементална енергия ше ви трябва за

специфичната смяна на времето (например ако искате вятър, мислете за

вятърна енергия). Когато сте готови, заземете се (стъпете на твърда

земя) и започнете да правите пси топка (обяснил съм в отделна тема

подробно как се прави). Когато сте готови с направата й, вкарайте

елементалната енергия в топката, и вкарайте в пси топката картина на

времето, което искате да стане. С отпращането на топката си мислете как

тя се взривява във въздуха, изпускайки елементалната енергия, карайки

времето да се промени.

И да, това което сподели е наистина невероятно. Може би има нещо вярно във всички тези кинези... :)

-------------------------

е, не изобщо не съм го искал, при мен беше спонтанно и сам се учех как да го правя.

Но не препоръчвам на никого да експериментира целенасочено.

Бърникането във фините планетарни енергии е като ремонт на комп с тесла и длето.

И, предполагам, ответната реакция ще е жестока - сигурно усещайки това подсъзнателно прекратих веднъж за винаги тези експерименти. Което съвсем не значи, че съм избегнал напълно отката, ответната реакция.

За съжаление.

• Автор

Бърникането във фините планетарни енергии е като ремонт на комп с тесла и длето.

Досега не съм се сещал, че това може да направи проблеми. Жалко е, че никъде не пише дали изобщо е позволено човек "да си играе" с такива сили/енергии.

Трудна техника с помоща на която дори най-токсичния въздъх може да се превърне в кристално чист горски кислород.

Чистият кислород убива, нали знаете?

• Автор

Чистият кислород убива, нали знаете?

Пише, че се превръща в кристално чист горски кислород, ама това, че убива за пръв път го чувам.

Редактирано от white_wolf_ (преглед на промените)

Пише, че се превръща в кристално чист горски кислород, ама това, че убива за пръв път го чувам.

Явно си спал в училище тогава .... или си бил избягал..

А аз съм виждала елементал. Въздушен. Занимавах се с друго, наблюдавах едни светлинки във въздуха в 5 сутринта и това нещо преплува на два-три метра пред мен. По-късно прочетох описания на няколко места и видяното напълно отговаряше на тях. Казват, че въздушните елементали можели да бъдат много опасни. И не, нямам нужда от офталмолог или психиатър.

-----------------------------------

Здравейте,

И дъжда се разминаваше.

Всеки път.

Направо умопомрачаващо.

Айде стига толкова.

Ето това е била картинка. Шебек, в шамански дрехи, с рогата бизонска корона на главата, стръвно захапал лулата на мира, дигнал ръцете в знака "нема 'а валиш, шот' ше те 'ба у дъждовала", отчаяно редящ заклинания против дъжд в местната околност. Един съвременен Мойсей прекарващ кашоните контрабандистка стока през талазите на подлия пльеенски дъжд дъ'ге'. Валко, 'а ти се намира снимка баце :D

Ето това е била картинка. Шебек, в шамански дрехи, с рогата бизонска корона на главата, стръвно захапал лулата на мира, дигнал ръцете в знака "нема 'а валиш, шот' ше те 'ба у дъждовала", отчаяно редящ заклинания против дъжд в местната околност. Един съвременен Мойсей прекарващ кашоните контрабандистка стока през талазите на подлия пльеенски дъжд дъ'ге'. Валко, 'а ти се намира снимка баце :D

-----------------------------

Не`ам ник`ви снимки, щот` ги гепа`а ченгетата от другата почивна станция на МВР.

...една вечер пристига камион с безакцизен алкохол, пък при нас в малката бивша почивна станция на МВР на Кайлъка пълно с полицаи и ние с Ачо Канибала пием с тях мастика. Черпим ние, естествено.

Викам им - момчета, айде да разтоварим едно камионче, още ще черпим...и те се навиха.

Наредихме се в редичка и си подаваме кашоните. По едно време не издържах и викам - Ехей, вчера да бех умрел, нямяше да видя как полицаи и хайдуци заедно шиткат контрабандна ракия. Лелееее, как лошо ме изгледаха, ма продължиха да помагат. После няколко дни доста нещо изпиха, че като се напиеха, отиваха заедно с Канибала на лов за сърни - те оттогава в Кайлъка нЕма сърни. Поне в тая простотия не съм участвал, само дето Канибала с моя "Маузер"/после при една друга случка едни други ченчета ми го конфискуваха за тях си/ и той стрелял. Ма нищо не оцелил де - той си беше музикант човек, под кило мастика не падаше...

И така нататък.

-------------------------------

Та в такъво състояние в`сек`ви аерокинези и други там подобни неща са ми се случвали.

В една друга стая на тая бивша почивна станция пък живееха две украинки, стриптизьрки. Ма т`ва е вече друга история, не е свързава с аеро...бъръдъра и т.н.

Бая фина материя ще да е изтекла през канализацията тогаз :) Няма лошо, шото анасоновите деривати са идеален заместител :) П.П. Тази операция по разтоварването на алкохола, най ще да ми е била, съвместна айдуко-полицейска кашонокинеза...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.