Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавно зареждане на XP

Featured Replies

Значи току що преинсталирах на един приятел WINA всичко стана като хората ама накрая омацахме работата . Значи проблема е следния инсталирах му deamon tools и стана време да си хода и като поиска да се ресне компа аз му дадох <<NO>> и му казах той да си го реска и са отплеснахме по уредбата му и аз му викам бей го ресни и тоя умник го ресна направо от копчето и от тогава като зарежда чертичката на XP минава над 20 пъти , а преди си беше сичко нормално 3-4 пъти . Според мене на тва се дължи бавното зареждане . Става дума за Windows XP Professional SP2 .

Редактирано от home (преглед на промените)

При това "ресване",твоят приятел е повредил няколко важни файла при стортирането на ОС.Изходът е да инсталираш Windows-а на ново! angry.gif

Значи току що преинсталирах на един приятел WINA всичко стана като хората ама накрая омацахме работата . Значи проблема е следния инсталирах му deamon tools и стана време да си хода и като поиска да се ресне компа аз му дадох <<NO>> и му казах той да си го реска и са отплеснахме по уредбата му и аз му викам бей го ресни и тоя умник го ресна направо от копчето и от тогава като зарежда чертичката на XP минава над 20 пъти , а преди си беше сичко нормално 3-4 пъти . Според мене на тва се дължи бавното зареждане . Става дума за Windows XP Professional SP2 .

<{POST_SNAPBACK}>

влез във сеиф моуд и деинсталирай програмата,която се е оплскала. Най-вероятно това е SCSI драйвера на daemon tools. деинсталирай я и рестартирай. след рестарт пак във сеиф моуд и направи една чистка на регистъра, след това пак рестатирай.

Постави инсталационния диск на Уиндоуса в CD влез в командния ред и набери:

sfc/scannow и стартирай с ENTER.Тази ремонтно- възстановителна програма сама ще оправи прецаканите системни файлове. :bye:

най-добре за да не омажеш още повече Win-a с боклуци направо пускай преинстала - това е решението!

Аз имах един такъв споблем преди натиснах едновременно "Restart Now" на инсталациите на DirectX и едни Nvidia драйвери след чист преинстал на Бозата и какво и стана на системата не се пусна след рестарта :clap: затова ти препоръчвам друг път да внимаваш!

Хм.... аз пък съм се сблъсквал с друг проблем, който доста често се среща, но малко хора му обръщат внимание. По принцип BIOS-а е настроен да boot-ва пс-о директно от cd-rom/HDD. Но се наблюдават случаи, когато системата с пуснат LAN зарежда за около 5 пъти по-бавно от нормалното .... т.е. около 30 сек до 1 мин чака и нищо не прави и след това си зарежда нормално.

Та... дръпни LAN кабела, виж как ще зареди за да си сигурен, че не идва оттам проблема. Ако без кабела си зарежда нормално трябва да потърсиш Onboard Lan Boot... или нещо в този дух.

Успех!

Имал съм подобен проблем.Какво не опитвах:настройки да не индексира ,ънинстали,репаир конзоли...Без ефект.

....format C: реинсталация "единствената операция трайно подобряваща работата на Вашия Windows!"

:bye:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.