Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем с BUS Controller

Featured Replies

Package Includes: Display Driver - драйвер за видеокартата OpenCL Driver AMD Integrated Driver AMD HDMI Audio Driver - драйвер за аудио (това с удивителната при вас) Catalyst Control Center (Multilanguage) Това съдържа пакета от софтуер и драйвери, за който ви дадох линк. Точно това ли инсталирахте, или нещо друго - защото това към което съм дал линк трябва да са най-новите драйвери и не би трябвало вие да имате дадени по нови на диск. (вижте датата на издаване 25/01/2012. Просто изтеглете файла от линка - пуснете инсталация, махнете всички отметки и сложете отметка само пред: AMD HDMI Audio Driver и вижте дали ще се инсталира успешно. Ако даде грешка - моля снимайте я и я покажете. Ако се инсталира успешно - след рестарт би трябвало да се махне удивителната за аудиодрайвера и на имате звук.

Относно SMBus controller Интел препоръчва следното:

Свалете и инсталирайте Intel® Chipset Software Installation Utility за да може Windows точно да разпознае SMBus controller-а.

Изчистването на този проблем може да доведе и до премахване на проблема със звъка.

Относно SMBus controller Интел препоръчва следното:

Свалете и инсталирайте Intel® Chipset Software Installation Utility за да може Windows точно да разпознае SMBus controller-а.

Изчистването на този проблем може да доведе и до премахване на проблема със звъка.

Прочетете цялата тема - този проблем вече го изчистихме с инсталиране на драйвери за чипсета...

Остана само проблема със звука...

• Автор

може би преди 3-4 месеца сменяхме видео картата с тази предната пак беше на гигабайт,но енвидия тази е нова и за това си помислих,че и драйверите ще са съвсем пресни сега разглеждам книжката по корицата дата няма на едно място вътре пише 08.2011 . Снощи това което съм изтеглила и инсталирала и това сега което дръпнах са еднакви,но ще се пробвам пак.След това ще видя за другия файл дето сте ми дали дали ще разбера кой точно ми трябва и да го слагам и него ако се наложи. да не го търся значи добре няма

• Автор

Вижте или съм много тъпа или при мен нещата стават по различен начин инсталирах го отново стъпките са следните 1. избери език 2. install или uninstall 3.express или custom 4.лиценза излиза съгласявам се 5.започва да инсталира 6. край как да сложа само отметка на AMD HDMI Audio Driver като не ми показва такъв прозорец ? Съжалявам ама взех да се отчайвам нещо хич не ме бива в това.

Вижте или съм много тъпа или при мен нещата стават по различен начин инсталирах го отново стъпките са следните

1. избери език

2. install или uninstall

3.express или custom

4.лиценза излиза съгласявам се

5.започва да инсталира

6. край

как да сложа само отметка на AMD HDMI Audio Driver като не ми показва такъв прозорец ?

Съжалявам ама взех да се отчайвам нещо хич не ме бива в това.

1. избери език ->оставяте по подразбиране

2. install или uninstall -> избирате install

3.express или custom -> избирате custom -> Ще излезе прозорец с списък - вътре търсите това, което ви посочих и оставяте отметка само на него и

4.лиценза излиза съгласявам се -> да

5.започва да инсталира -> да

6. край -> евентуално иска рестарт или рестартирайте ръчно.

После влезте там където беше удивителната и кажете какво е положението.

• Автор

Вижте или съм много тъпа или при мен нещата стават по различен начин инсталирах го отново стъпките са следните

1. избери език

2. install или uninstall

3.express или custom

4.лиценза излиза съгласявам се

5.започва да инсталира

6. край

как да сложа само отметка на AMD HDMI Audio Driver като не ми показва такъв прозорец ?

Най-лесно става ако дадеш на сервиз 20 лева за преинсталация. Следващият лесен момент е някой приятел с отдалечен достъп да ги инсталира и настрои.

На АТИ е най-лесно да се качат в пакет всички неща избирайки експрес. Въпросният хайдефинишън аудио драйвер ще ти трябва точно и единствено за да спре да свети жълтата точка в дивайс мениджъра. Ще работят само риълтек драйверите за звука. Дори е добре да се даде дисейбъл на АМД ХД аудио. Относно чипсет драйвъра и проблемите с аудито - за мен това показва наличие на стара версия на ХП-то или доста пипана/орязана. С това трябваше да започне темата, както се е намесил донякъде правилно и @ДОГА. Но не е бил достатъчно ясен като мен. Защото ако чипсета, процесора и шината не са правилно идентифицирани - ще има проблем и с видеото и с много други неща. ХП със СП3 би разпознал звука и мрежата а след ъпдейт от сайта на М$ би си качил и видео драйверите. Изключително лесно е. С Уин 7 би било още по-лесно, просто всичко щеше да работи от раз и някои хора нямаше дори да знаят че има понятия като драйвери и къстъм инсталации на пакет драйвери.

Предпоследно - АМД драйверите ги качи с експрес опция и пусни ъпдейтите на М$ за да се комплектоват всички драйвери по един по-правилен начин. Явно обучението няма да се получи така лесно. Не ми се сърди, Помисли за опцията отдалечен достъп ако не се получават нещата с някой приятел/твой човек (за да е по-евтино), успех

• Автор

аз бях пробвала и по двата начина,но не ми беше показало за отметки само за миг се показа нещо с отметки и изчезна и си продължи инстала,сега пробвах отново и имам две отметки на едната пише "AMD Catalyst Instal Manager' is already installed and up to date select to install version 3.0.859.0 again AMD CIM installation package " ,а на другата отметка пише "AMD APP SDK Rutime' is already installed and up to date AMD Accelerated Parallel Processing SDK is a complete development platform created by AMD to allow guick and easy development of applications accelerated by AMD Stream Technology " е сега какво? Благодаря на всички за отговорите и наставленията и не не се обиждам търпя критики прав си,че трябва специалист да го направи и вероятно когато се позатопли времето ще го занеса в сервиз понеже нямаме кола и не ми се мъкне в този студ и поледица до сервиза който е далечко. Да попитам ако съм с windows XP професионал и искам да сложа седмицата трябва първо да преинсталирам компа да изтрия дяловете и когато дойде ред за диска ще се зареди новия windows 7 аз ще се разровя из нета да видя какво са писали,но ако не те затруднява kmvasilev ще обясниш ли ?

За съжаление няма как да знаем каква версия на windows xp е инсталирала. Успявал съм да подкарам нещата в телефонен разговор, но с малко по-напреднали потребители от авторката на темата (с което не искам да я засегна - според мене се справяше с инсталациите досега). Но ако смятате да преинсталирате (което е правилното решение) или да го носите на сервиз - мисля, че няма нужда си губим взаимно времето повече в търсене на текущия проблем. Относно преинсталацията - би трябвало да загубите информацията само на дял C (този на който е инсталиран windows XP). Очакваме вашето решение като автор на темата - какво сте решили да правите.

• Автор

Реших да преинсталирам,но още не съм решила с кой windows да е с XP или 7 .Чудя се защото аз изтеглих една седмица тя е близо 4гб. , но има една която е 25гб там явно са няколко седмици обновени и не знам какво да правя.Имам и една на оригинално DVD ,но не знам дали ще проработи а активатор, а и как ще се сработи с моите драйвери .Ако може дай съвет. Не не се сърдя за коментара относно моята компетентност напълно прав си :) Само да уточня аз съм с windows XP profesionall

Политика на форума е да не се дават хакове, кракове и всичко нелегално. Относно преинсталацията - има драйвери за 7 на сайта на производителя на дъното. Не съм чел цялата тема но дори и щайгата да е с 1 ГБ РАМ ще работи прилично. Хоум премиум 7 е добър избор, 32 бит. Възможно е да се качат едновременно и хп и 7. Но така и така е оплескана инсталацията - избръскай и една седмица върху хп-то - за 1 час макс и ще е готова, но с формат, на чистичко. Пробвай как е със 7, тествай и ако ти хареса го остави. Ако не - отново формат и една (по) читава инсталация с хп. Казано е вече, че ако данните са на Д няма проблем с губенето на нещо си. успех

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.