Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Снимки на вашия Linux

Featured Replies

Публикувано изображение

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 163,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Илиане от кога изневери на Хакинтош и мина към линукс ;р ? Последния път си осра хард дисковете и каза че никога няма да сложиш линукс ;р

Благодаря на Йоан за прекрасните снимки :)

Публикувано изображение

Росене маковете нямат  алтернатива  за телевизиите Ace stream  иначе имам и  хаки на друг дял .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

Калкулейт 13.4 с перфектната среда :)

Публикувано изображение Публикувано изображение

• Автор

Според някои хора, тази среда спъва техническият прогрес.  В смисъл, че хората си я ползват упорито и не искат и да чуят за друга. Интересно, че колкото и да се опитват да я уморят, тя все израства отнякъде. Поздравление на екипа на Calculate за добрият избор.

От калкулейт са свършили наистина страхотна работа гнома се държи страхотно както си е бил винаги а хората ще продължават да я ползват защото това е средата която е най лесна за използване и май е единствената без изг...ци :) и сега виждам че колкото и да се мъчех да направя мейт като гнома съм постигвал само бледо копие.

Сега ще мъча да му сложа и Acestream :) за да не ми липсва наистина нищо

П.п. Да сложих Стрийма но през Wine но да си призная разлика не осещам

Редактирано от evgeny81 (преглед на промените)

KDE-3.5 излезе 2005 gnome-2.32 илезе 2010,KDE-3.5 все още може да работи със съвреммени дистрибуций (тези които работят с hal не е проблем.Тези които ползват udev следва прекомпилиране) може би на gnome-2.32 му остават още няколко годинки :)

• Автор

KDE 3.5 e красива и бърза. Но никога не е била особено стабилна. Trinity проекта не е лош като идея, но е доста слаб като развитие. Липсата на собствен network-manager е едно сериозно препятствие за тази графична среда и не мога да разбера, защо не го забелязват. 

Не говоря за KDE не тринити принити :)

Мале Хора препоръчвам на всеки да опита това дистро дори и само на виртуалка вярно иска малко повече време да си го настрои човек защото всичко се компилира но Гном 2 си е Гном 2 :D няма такова животно

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от evgeny81 (преглед на промените)

@evgeny81 поласкан съм :> 

Радвам се че се забавляваш с новата ни версия :>

Мале Хора препоръчвам на всеки да опита това дистро дори и само на виртуалка вярно иска малко повече време да си го настрои човек защото всичко се компилира но Гном 2 си е Гном 2 :D няма такова животно

Публикувано изображениеПубликувано изображение

CentOS също е с gnome 2 RHEL също е с gnome 2 Solaris също е с gnome 2 :) Gentoo също на Слакуер също може да му тикнеш това дърто gnome 2

Редактирано от tux (преглед на промените)

• Автор

+РОСА Маратон с Gnome-2 /остават повече от 4г. поддръжка/, все още живият Debian 6 и още неумрялото Ubuntu 10.04. 

:D Разбрахте ме погрешно "няма такова животно" се отнася за гном 2 , а за други дистрибуции знам че има но не го пипат а в калкулейт го приспособяват да върви с новите пакети а и казват че това ще им е гном средата за в бъдеще за ЦентОС и рхел бедни хранилища бях видях или аз не съм си я направил както трябва а и стари пакети , дебиан също ще е така ако искам гном 2 за Соларис не занм и за слака също но най вероято и те ще са със стари пакети за да върви Роса добре че си я имаш изтеглена с гном 2 беше толкова бъгава че май махнаха от хранилищата си имайдж файла а за убунту да но колко му остава 1 година и край няма поддръжка.

Не ви карам на сила нито искам да водим безмислени дискусии просто казвам че си заслужава да се опита това дистро.

• Автор

РОСА-та не е бъгава изобщо и е с доразработена версия на Gnome-2. Не знам поради каква причина махнаха неофициалните версии /не само с Gnome/, но причината не беше в това, че са бъгави.

Калка с току що компилираното ядро 3.8.9

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.