Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скайп не е в състояние да се свърже

Featured Replies

"Скайп не е в състояние да се свърже" това ми изписва при опит да се впиша. Ползвам версия 4.2. Някакъв проблем със сърварите ли има или само при мен е така?

Явно при висички е така. Преминете към по-нова версия.

"Скайп не е в състояние да се свърже" това ми изписва при опит да се впиша. Ползвам версия 4.2. Някакъв проблем със сърварите ли има или само при мен е така?

Опитай няколко пъти, особено при първа инсталация на компютъра нa Skype, по-старите версии поне се логват малко по-бавно, вероятно и по-новите, по незнайно какви причини и понякога изписва това съобщение. Обикновено на 3-тият или 4-ти път винаги става в този случай.

Явно при висички е така. Преминете към по-нова версия.

Ако не искат?

Аз съм с последната и няма проблеми, всичко е на 6

Инсталирай си последната версия на скайп. Няма друга възможност.

Има - след това като я деинсталира, може да си върне 4та версия и ще се закачи.

Аз съм с последната и няма проблеми, всичко е на 6

За мен не е наред че яде повече рам въпреки че имам 16 гигабайта.

Предпочитам да си пълня рама с други програми вместо със скайпс.

П.с; Рутера от аватара ти - закупил ли си го от БГ и къде мога да го закупя.

И колко рам заема скайп /най-новата версия/ ? При мен при включен видео разговор заема 80 мб ... И в сравнение с вашите 16 гб рам е като игла в копа сено.

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

И колко рам заема скайп /най-новата версия/ ? При мен при включен видео разговор заема 80 мб ...

При пуснат чат с 6 потребителя - без да е видео на 7х64 - 90 мегабайта срещу 55 на 4.2

Ако не искат?

Ами цял ден чета за проблем със старите версии и на всякъде казват, че решението е минаване към по-нова. Ако това е политика и поддръжката на старите е спрян, какъв избор имат потребителите? Спират да ползват Skype или минават на нова.

Има - след това като я деинсталира, може да си върне 4та версия и ще се закачи.

П.с; Рутера от аватара ти - закупил ли си го от БГ и къде мога да го закупя.

Не съм го закупил и не мога да те насоча, къде ще излезе, цената каква ще е. Просто аватари ми хареса и си по сложих. Всяка програма "яде" от паметта, но няма как. :)

какво толкова му мислите ? Качвайте най-новото и ползвайте спокойно .

А ако от Skype наистина решат да отрежат по-старите версии - какъв избор имат?

3.8 си работи без проблеми от сутринта.

Цял ден си пращам файлове на колегите, и те ми пращаха.

Ще отрежат ама друг път старите версии -

да сте чули някоя програма да си ги е махнала а

Аз не съм.

При пуснат чат с 6 потребителя - без да е видео на 7х64 - 90 мегабайта срещу 55 на 4.2

Все пак обновленията се правят с цел подобряване на качеството и премахване на грешките.

Например качеството на видео разговора на най-новата версия е по-добро отколкото на 4.2. Това го казвам поради факта ,че всеки ден имам около 2 часа видео разговор в скайп.

В най-новите версий на скайп може да свържеш профила си от facebook ... Емотиконите също са променени.Каква е разликата в използването на рам паметта ? 10,20 мб ? И какво губи човек от това незначително пестене ?

Skype 3.8 най-стабилната от старите версий на скайп,която съм ползвал.А най-новата не ми създава абсолютно никакви проблеми .

Все пак обновленията се правят с цел подобряване на качеството и премахване на грешките.

Например качеството на видео разговора на най-новата версия е по-добро отколкото на 4.2. Това го казвам поради факта ,че всеки ден имам около 2 часа видео разговор в скайп.

В най-новите версий на скайп може да свържеш профила си от facebook ... Емотиконите също са променени.Каква е разликата в използването на рам паметта ? 10,20 мб ? И какво губи човек от това незначително пестене ?

Skype 3.8 най-стабилната от старите версий на скайп,която съм ползвал.А най-новата не ми създава абсолютно никакви проблеми .

Лаптоп, 384RAM, 800Mhz Pentium III, Skype 5.0 цикли половин час по харда преди да почне да работи като хората и заема 100MB физическа памет и 100MB в Swap файла, станаха общо 200MB.

Обновенията в Skype се правят често в ущърб на потребителите. Къде ми е декорацията на прозореца?

Да съм искал Skype portal. Да съм искал нова, грозна и заемаща повече място, по-неудобна визия?

Аз не ползвам Facebook и хич не ме грее, че може Skype да се свърже с facebook. Ще ползвам на Windows 3.8 до гроб.

Под Linux ползвам 2.0beta.

A качеството на видеоразговора зависи от интернета, от 2-та компютъра и от страшно други много фактори.

Не знам защо имаш всеки ден по 2 часа разговор в Skype, не ми е и работата да разпитвам, но аз въобще не ползвам видео чат, нито имам камера, нито имам намерение да си сложа.

Не знам за незначителното пестене, но 100MB RAM, повече циклене по харда, някакви безумни фейсове и тая нова грозна, заемаща място визия не са ми по вкуса.

Ползвам 3.8, защото за месинджър 5-цата заема ТВЪРДЕ много ресурси. MirandaIM заема 3MB RAM и поддържа поне 5 протокола!!! Ползвам 3.8, защото от този момент нататък считам развиетието на програмата за безумно и безмислено, понеже тя вече не е семпъл месиндър, а нещо чиито дебел **дник трябва да търпя в системата си.

Не намирам една причина да отделям повече ресурси за дадена програма, при условие че предишната версия ми върши точно това, което и сегашната, освен някои отрицателни за мен промени. Текстовият чат мога да го ползвам и на Skype 2.0

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Лаптоп, 384RAM, 800Mhz Pentium III, Skype 5.0 цикли половин час по харда преди да почне да работи като хората и заема 100MB физическа памет и 100MB в Swap файла, станаха общо 200MB.

Ами вие какво очаквате ? На стари компютри отпреди 15 години да тръгват най-новите програми без проблеми ? Все едно най-новите компютърни игри да тръгнат на някои стар компютър отпреди 10 години. Тези който ползват толкова стари компютри да си ползват добрата стара версия 3.8. Както написах в коментара си по-горе ,че тя за мен е най-добрата от старите версий.

А качеството на видео разговора Все пак съм ползвал 3.8 .. и 4x и 5x . Еми какво да кажа освен,че качеството ми при 4xxx беше лошо ? Това на един и същи доставчик и не съм ги ползвал тези версий за по 1,2 дни ...

Ами вие какво очаквате ? На стари компютри отпреди 15 години да тръгват най-новите програми без проблеми

Това, реално ми е все едно.

3.8 прави точно това, което и 5.0 за мен. Дай ми причина да си сменя версията, но наистина основателна, не Facebook, Skype portal и подобни, нито грозната тема на новият Skype.

Аудио и текстови чат мога да ползвам буквално почти на всяка версия на Skype. Защо да отделя повече ресурси, като ми пълни компютъра с плява и не върши нищо повече?

Честно казано, нищо не очаквам. Просто не ми допадат някои мнения и изказвам своето несъгласие.

За мен 5.0 не върши АБСОЛЮТНО нищо повече от 3.8, от 2.5 и т.н...

Това е месинджър и буквално единственият месинджър, който точи толкова системна памет.

3.8 прави точно това, което и 5.0 за мен. Дай ми причина да си сменя версията, но наистина основателна, не Facebook, Skype portal и подобни, нито грозната тема на новият Skype.

Аудио и текстови чат мога да ползвам буквално почти на всяка версия на Skype. Защо да отделя повече ресурси, като ми пълни компютъра с плява и не върши нищо повече?

Честно казано, нищо не очаквам. Просто не ми допадат някои мнения и изказвам своето несъгласие.

Това е месинджър и буквално единственият месинджър, който точи толкова системна памет.

За вас е така,която и версия да имате вие ще я ползвате за едно и също,но на други потребители не им е все едно.

Вие не искате facebook,не харесвате темата и т.н /в скайп/ ,вие решавате да си останете с версията с която сте.Други хора пък ще се възползват от добавените услуги и от подобренията в разговорите.

Видео разговори провеждам само с OVOO. И това е доста времеи качеството е във пъти по високо от това на Скайп.

В 5.8 Фейсбук шита е премахнат.

В 5.8 Фейсбук шита е премахнат.

Не е премахнат във версия 5.8xxx. :P

Не е премахнат във версия 5.8xxx. :P

Без това половината потребители не ползват повече от основните функции на Скайп, защото не знаят как...
  • 2 години по-късно...

Аз пробвах с нова версия, но отново ми показва същата грешка. 

я не се мъчи повече

ето тук пачнати, пост 79

https://www.kaldata.com/forums/topic/230515-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%8F%D1%82-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%B8%D0%BF/page-4

Здравейте, моля и аз за помощ за този проблем. След отпуск не мога да ползвам скайп от служебния компютър. Пробвах деинсталиране и инсталиране на различни версии, изтривах Temp- и други файлове, нямам включен FireWall, не е забрана от работодателя, защото всички колеги се свързват, променях порт на свързаване от настройките. ОС ми е Windows XP. Някой има ли идея от какво може да бъде? Благодаря на всички придварително.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.