Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Слушалки за музика

Featured Replies

Здравейте, Искам да попитам коя марка слушалки е за предпочитане за слушане на музика

Така зададен, въпросът е като чешене на езика.Обикновено трябва да дадете повече подробности, най-вече за максимално допустим бюджет, и какво е сегашното ви аудио-оборудване, както и източниците на музика - грамофонни плочи, аудио-дискове, mp3...

• Автор

Отново се изложих :D Източник на музиката е 7годишния ми лаптоп.Относно сегашното ми оборудване си връзвам лаптопа към системата за домашно кино.Проблема е че от време на време треса входа и това не се нрави на някои.Мислата ми е следната.Искам слушалки,които ще тресат само мен :)

Отново се изложих :D Източник на музиката е 7годишния ми лаптоп.Относно сегашното ми оборудване си връзвам лаптопа към системата за домашно кино.Проблема е че от време на време треса входа и това не се нрави на някои.Мислата ми е следната.Искам слушалки,които ще тресат само мен :)

Относно бюджета 50 лв .

Парите са малко и не дават възможност за голям избор, да не говорим за качествени слушалки. Може да вземеш едни Филипс или Панасоник.

http://www.technomarket.bg/products/09109158/philips-sho-8803-10

http://www.technomarket.bg/products/09115358/panasonic-rp-djs200e-k

Привет.

Хвърли един поглед на тази тема: http://www.kaldata.c...howtopic=186233

+1 глас за PIONEER SE-M290.

Може и тези: Sennheiser HD 201, аз бих се насочил твърдо към Пайнер-а.

Успех!

Bissko , научи се да слушаш музика с по-малко децибели. Звука е единственото нещо, срещу което човешкия организъм няма защита или имунитет. Трябва да си щадиш слуха и ушите.

Аз ще ти препоръчам AKG K324P ! Качеството е уникално, басът е ненатрапващ се и свирят неутрално, разпределението им е страхотно, и слушалки от по 150 лв на Philips могат да им дишат прахта.При ползване с GSM или друг преносим аудио-плеър разликата е умопомрачителна, особено, ако се слушат файлове с високо качество.Аз за няколко дни си намерих всичката музика, която исках, на FLAC / Ape, и разликата стана още по-голяма.

• Автор

Взех си Пайнера ама нещо не съм доволен от към страна на басите .Някак си не ми е плътен,а пък и мощността нещо е калпава.Стига до едно ниво и това е ,после зацапва.От аудио картата ли ми е от плеърите ли е от слушалките ли е :mad: .В интерес на истината очаквах повече.Братче преди имах WATSON и да кажа честно струват ми се по добри.Вярно,е че на Пайнера звука е по кристален ама и да имаше по добър бас щеше да е супер,а уж има POWERFUL BASS DICT или това,което е ,не е това дето си мисля :)

Поиграй си малко с настройките на плеърите и драйверите. Ако им подаваш мн. бас ще се криви сигнала. Каква ти е звуковата карта?

Слушалките са скапани

Ако си ги поръчал онлайн ги върни, затова е хубаво да се преслушват преди да се купят. Но за тези пари до 50 лв. по-добри от тези трудно ще намериш , разбира се мое мнение. Относно Зенхайзер (по повод споменаването им в друга тема) - евтините(под 200 лв) не са за препоръчване-пак лично мнение.

Относно баса на Пайнера това по принцип е модел с доста мощен бас, по-мощен от колкото трябва да бъде, но все пак са от евтините модели. Харесват се на хора харесващи много силен(прекалено силен) бас.

Пробва ли ги на усилвател или настолен компютър, лаптопът може би не ги захранва достатъчно добре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.