Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Богородица даде заръки?

Featured Replies

Публикувано изображение

Днес ще публикуваме част от ченълинг сеанс с Богородичната сила. Както подсказва и англоезичната дума "ченъл" (канал), в него човекът става канал, проводник за послания от висшите светове.

Дарбата да общува с тях има Невена Чолакова, бивш цирков акробат. 70-годишната дама живее в Казанлък. Никой не подозира за способността й да прескача йерархичните нива между измерения и светове. Дарбата й да общува с Богородица се отключва след инцидент по време на едно представление преди много години. Тъй като Невена не иска да добива публичност, с нея се свързваме благодарение на духовната лечителка Иванка Младенова. Столичанката също свързва дарбата си да лекува с Божията майка, която й се явила на младини. "Богородица ни събра на едно летище с Невена", откровена е Иванка Младенова.

В първата седмица на февруари посещавам кабинета на Иванка в София. Правим връзка с Невена в Казанлък и оставяме GSM-ма на спийкърфон. Самият сеанс започва с изричането на духовни формули, които трябва да запазят енерго-информационния канал чист. Иванка се заема с това. Упражнението се налага, тъй като при отваряне на портали между нашия и другите светове често се промъкват неканени гости. Понякога това са създания от нисшия астрал - демони, бесове, друг път са непреродени души, търсещи компания. Нерядко се вокализират и свободно скитащи енергии, наричани елементали.

Преди да блиндираме невидимия портал обаче, по конферентната връзка София-Казанлък аз изчитам немалко въпроси, включително и два от лично естество. В 11,15 ч Невена влиза в транс и започна да говори на космически език, напомнящ нещо средно между иврит и глаголица. Секунди след това чрез нея потичат послания от небесата на чист български език. Те продължават повече от два часа без прекъсване в един монолог на границата между световете. Както Невена сподели след това, висшата сила използва говорния й апарат, но тя дори неосъзнава това, което минава през него. Въпреки че тогава посланията ми се сториха доста хаотични, след като прослушах записа, установих, че всеки мой въпрос бе получил смислен отговор. Не бе пропуснат и злободневният въпрос, който зададох - за досиетата на родните духовници, работили за тайните служби. На него бе намекнато, че духовенството е превърнато в професия, чиито членове сами са се поставили по-високо от светиите.

Иначе думата, която най-често се споменаваше, беше светлина. В спуснатите откровения присъства и няколко пъти словосъчетанието "нестандартна стъпка". Както Иванка и Невена обясниха, зад него се крие проявлението на злото на планетата ни във всичките му форми, включително и черната магия.

Още информация от първото интервю с Богородица в историята на света ще бъде публикувана в следващи броеве на "Мистерии"-те. Първото питане съобразих с правилата на контактьорството, които изискват да се даде най-напред думата на по-висшата сила, ако има да каже нещо.

http://www.standartn...aki-137736.html

Какво мислите за контактьорството?

Можем ли да се доверим на информацията, която получават контактьорите?

Публикувано изображение

Днес ще публикуваме част от ченълинг сеанс с Богородичната сила. Както подсказва и англоезичната дума "ченъл" (канал), в него човекът става канал, проводник за послания от висшите светове.

Дарбата да общува с тях има Невена Чолакова, бивш цирков акробат. 70-годишната дама живее в Казанлък. Никой не подозира за способността й да прескача йерархичните нива между измерения и светове. Дарбата й да общува с Богородица се отключва след инцидент по време на едно представление преди много години. Тъй като Невена не иска да добива публичност, с нея се свързваме благодарение на духовната лечителка Иванка Младенова. Столичанката също свързва дарбата си да лекува с Божията майка, която й се явила на младини. "Богородица ни събра на едно летище с Невена", откровена е Иванка Младенова.

В първата седмица на февруари посещавам кабинета на Иванка в София. Правим връзка с Невена в Казанлък и оставяме GSM-ма на спийкърфон. Самият сеанс започва с изричането на духовни формули, които трябва да запазят енерго-информационния канал чист. Иванка се заема с това. Упражнението се налага, тъй като при отваряне на портали между нашия и другите светове често се промъкват неканени гости. Понякога това са създания от нисшия астрал - демони, бесове, друг път са непреродени души, търсещи компания. Нерядко се вокализират и свободно скитащи енергии, наричани елементали.

Преди да блиндираме невидимия портал обаче, по конферентната връзка София-Казанлък аз изчитам немалко въпроси, включително и два от лично естество. В 11,15 ч Невена влиза в транс и започна да говори на космически език, напомнящ нещо средно между иврит и глаголица. Секунди след това чрез нея потичат послания от небесата на чист български език. Те продължават повече от два часа без прекъсване в един монолог на границата между световете. Както Невена сподели след това, висшата сила използва говорния й апарат, но тя дори неосъзнава това, което минава през него. Въпреки че тогава посланията ми се сториха доста хаотични, след като прослушах записа, установих, че всеки мой въпрос бе получил смислен отговор. Не бе пропуснат и злободневният въпрос, който зададох - за досиетата на родните духовници, работили за тайните служби. На него бе намекнато, че духовенството е превърнато в професия, чиито членове сами са се поставили по-високо от светиите.

Иначе думата, която най-често се споменаваше, беше светлина. В спуснатите откровения присъства и няколко пъти словосъчетанието "нестандартна стъпка". Както Иванка и Невена обясниха, зад него се крие проявлението на злото на планетата ни във всичките му форми, включително и черната магия.

Още информация от първото интервю с Богородица в историята на света ще бъде публикувана в следващи броеве на "Мистерии"-те. Първото питане съобразих с правилата на контактьорството, които изискват да се даде най-напред думата на по-висшата сила, ако има да каже нещо.

http://www.standartn...aki-137736.html

Първо,не сме сигурни дали изобщо е съществувала Богородица,или това е измислена история,за да вярваме,че въпросната дама има контакт точно с нея. :D

От всичко, което съм прочел мога да кажа че религията е създадена да контролира и да плаши лековерните хора. Вярвам, че съществува някаква космическа сила, доказателства има много затова, но това не е криворазбрания БОГ, за който говори църквата. Дали тази жена има някакви способности или не, не мога да кажа от самата статия, но самото показване и комерсиализиране не говори добре за нея. Познавам хора, които имат способности, но те не желаят да се говори затова, не искат да се показват, ако помагат не искат пари. За тях дарбата, която имат е тежест или наказание.

всъщност тази псевдо Богородица (коята се има за висш астрален разум) е най-голямото зло сполетявало някога хората .......

всъщност тази псевдо Богородица (коята се има за висш астрален разум) е най-голямото зло сполетявало някога хората .......

Лоши са шаврантиите като оная измамница и онея с черните килимявки, или зелени тюрбани, или разни други шапчета, които се възползуват от разпространението на измамата наречена религия, също и тези, занимаващи се да мамят с техниките на измама, на които е наречен този подраздел...Разните там астролопитеци, шашмани и какви ли още не?! Всичките тия, са също толкова вредни за човечеството, колкото и политиците и чиновниците, ако не и повече, защото проповядват и подчинение, освен към някакъв мит, също и към разните властници.

П.П. Сега, който иска да ми вярва че са паразити, да вярва. В този подраздел или се вярва или не! :whist:

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

sliderum - не се изказвай особено когато не си подготвен, тоест не си запознат със същността на материята която се обсъжда

Ха-ха. Вярвам в Бог, но не съм религиозен. И все пак религията е нещо хубаво в сравнение със тези шашми които пробутват на слабоинтелигентните хора, които нямат никаква представа как работи света.

Нещото, което в момента обяснява най-добре света е науката. Бог е съвместим с науката - пример - големият взрив, внимателно настроените физични константи, които правят съществуването ни възможно, и така нататък. Комуникацията с отвъдното не е съвместима. Психически енергии, трептения, и кристали които ги пренасочват не съществуват. Тази баба е просто баба която е малко по-умна от теб и се възползва от това. Или пък страда от някакво умствено заболяване.

За справка: Carl Sagan - http://en.wikipedia.org/wiki/The_Demon-Haunted_World

sliderum - не се изказвай особено когато не си подготвен, тоест не си запознат със същността на материята която се обсъжда

Извинявай, че като казвам истината, може би секвам част от твоите приходи от наивници, които им е дошъл поне малко акъл,защото са ми прочели коментара. Както съм допълнил, никой не е длъжен да ми вярва, нито на теб...

Не, защото те не получават никаква информация от някаква външна сила.

Има една много интересна теория на Юнг за архетипите, според която религиозните/митологичните символи са архетипи от колективното несъзнавано, което присъства у всеки човек. Това обяснява защо хората вярват на разкази като този.

Но в случая просто става въпрос за шарлатанщина, тъй като някои хора са добили много умели техники за манипулация и убеждаване, с които си изкарват хляба.

От всичко, което съм прочел мога да кажа че религията е създадена да контролира и да плаши лековерните хора.

Вярвам, че съществува някаква космическа сила, доказателства има много затова, но това не е криворазбрания БОГ, за който говори църквата.

Дали тази жена има някакви способности или не, не мога да кажа от самата статия, но самото показване и комерсиализиране не говори добре за нея.

Познавам хора, които имат способности, но те не желаят да се говори затова, не искат да се показват, ако помагат не искат пари. За тях дарбата, която имат е тежест или наказание.

:clap::cheers:

Ха-ха. Вярвам в Бог, но не съм религиозен. И все пак религията е нещо хубаво в сравнение със тези шашми които пробутват на слабоинтелигентните хора, които нямат никаква представа как работи света.

Нещото, което в момента обяснява най-добре света е науката. Бог е съвместим с науката - пример - големият взрив, внимателно настроените физични константи, които правят съществуването ни възможно, и така нататък. Комуникацията с отвъдното не е съвместима. Психически енергии, трептения, и кристали които ги пренасочват не съществуват. Тази баба е просто баба която е малко по-умна от теб и се възползва от това. Или пък страда от някакво умствено заболяване.

За справка: Carl Sagan - http://en.wikipedia....n-Haunted_World

:clap::cheers:

Не съм казал, че вярвам в БОГ. Колко е хубава религията няма да коментирам, но ще ти дам пример за какво се използва:( Проблема Палестина - Израел). Не желая да споря и не съм спрял никой да вярва в каквото иска.

Не съм казал, че вярвам в БОГ. Колко е хубава религията няма да коментирам, но ще ти дам пример за какво се използва :( Проблема Палестина - Израел). Не желая да споря и не съм спрял никой да вярва в каквото иска.

Подкрепих те за тези думи:

Вярвам, че съществува някаква космическа сила, доказателства има много затова, но това не е криворазбрания БОГ, за който говори църквата.

Религиите изопачават и вредят на вярата на хората в Силата,която се нарича Бог.Но в различните религии е наречена по различни начини.И всяка една религия е измислила свои писания,чрез които да подчини невежите хора да следват нея.В името на религиите се водят от хилядолетия войни,та до днес,за което също си прав..

Извинявай, че като казвам истината, може би секвам част от твоите приходи от наивници, които им е дошъл поне малко акъл,защото са ми прочели коментара. Както съм допълнил, никой не е длъжен да ми вярва, нито на теб...

ти си написал някаква истина за живота на хората, да така е, но вземи предвид моето писание в цитата:

и сега да допълня, защото явно не си го разбрал първия път, твоята истина която си написал да е така е виновен оня висш астрален разум в цитата ми, сега какво ще кажеш .........

ама маму му стара взе да ми писва от тези неща, астралния разум управлява мисленето на всички хора, та астралния разум дава мисловни идейки в главата на тази тук гадателка (чанелка) и там цялата и процедурка по нейното нещо, после астралния разум кара разни хора да вярват на такива като тази тук, после кой е шарлататина питам аз, тази която е научена как да мами или тези хора които ги карат да вярват на шарлатаните, карат ги астралните разуми

гледай сега, ало баба сина ти катастрофира дай 4000лв, кво викаш баби не та чувам нещо, а искаш пари ли ами добре ще ти дам щом е за сина веднага .......

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

ти си написал някаква истина за живота на хората, да така е, но вземи предвид моето писание в цитата:

и сега да допълня, защото явно не си го разбрал първия път, твоята истина която си написал да е така е виновен оня висш астрален разум в цитата ми, сега какво ще кажеш .........

Ако не си забелязал, аз обобщих , не само за религиите, а за всички видове мистификации. Нито една няма на този свят, която по някакъв начин да не облагодетелства своите "водачи" или проповедници, за сметка на обикновените вярващи. Което пък води до мисълта, че точно това е мотивът да бъдат прокламирани под път и над път...от тези които имат полза.

П.П. Аз на астралният разум...нека ми дойде на крака и ще му...Нали ме разбираш? Да не вземе да зачене порочно няколко полуастрални полуидиотчета :P

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

sliderum - погледни добавката ми за телефонните измамници как го правят, то всъщност измамата я прави астралния разум

Редактирано от some_spirit (преглед на промените)

sliderum - погледни добавката ми за телефонните измамници как го правят, то всъщност измамата я прави астралния разум

Затова ли изпълнителите, все нещо малко или повече мургави, толкова лесно им се разминава? Белята е, че покрай, преди или след тях, на същият номер се научиха и доста друг народ...

Мястото на това е в темата "Бисери", не тук!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.