Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.522

Featured Replies

Не искам да променям насоката на ГЛАВНАТА тема ,но доколкото разбрах това се отнася и за тук...

Правила на форума!!!(Това тук не е ли форум)

Кал е решил да изчисти името на сайта си и това е единствения начин той да продължи да съществува ,защото видя какво стана с 2-та най-големи портала в Северна България...

Сайтове за хапове много стига да знаеш къде да търсиш а мнението ти че за друго www.kaldata.com не става е меко казано "плоско".Това е най-добрия (за мен) новинарски сайт като:

www.no-invite.com

www.setcom.bg

и т.н.

Никъде там няма дадената програма + сериал за нея...

Как ще влезеш в сайтовете на програмите ако даже не си ги чувала или ако ти се обикаля 2-3 часа из 15-20 новинарски  сайта или направо с RSS за да си в крак с новостите...А тук както виждаш има много форуми които не се отнасят само за програми...Изводите си ги прави сама и ако не ти харесва никой не те задържа тук...(Не искам да те обидя или изгоня - всеки си има право на лично мнение...)

Пък дали модераторите правят проблем както ти каза ще се разбере... :hush:

Поздрави (без лоши чувства)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

О.К. Мисля, че мога да се съглася с теб! ;):clap::)

при мен  винаги сканирането с касперски ми отнема 90-100% от процесора(моя е intel pentium 3GHz)и при това иска да сканира 10 часа и заради това съм на път да се откажа от касперски

<{POST_SNAPBACK}>

Е, това е някаква супер крайност. Сканира ми за малко повече от час и проблемът с натоварването се яви едва сега с тази нова версия. В момента съм със старата .391 и си работи безпогрешно.

Преди да я върна обаче, опитах 6.0.269 Бета и останах очарован от държанието й, работи доста по-бързо и с лекота в сравнение с 5-та серия. Единствено защото е бета версия я махнах, макар и да не съм убеден, че постъпих правилно.

Имаше и малък проблем докато я накарам при стартирането да ми вади иконка долу до часовника, ама и на това му намерих решението...

Така че, засега с 5.0.391, а пък 6-та серия вече идва на дневен ред cool.gif

Можете ли да ми помогнете с информация дали тази версия 5.0.522 поддържа разширената база данни или е само със стандартната.

• 3 седмици по-късно...

Бих помолил за отзиви как се държи версия .527 спрямо .522 по отношение натоварването на компютъра, че бях малко неприятно изненадан от .522. Благодаря :yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.